- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #358.641
Çıtır kizlar kaptanı dinledim ve bir program yaptım, yarından itibaren başlıyorum uygulamayagün gün yazarım nelerde zorlandım neleri yaptım Eki Görüntüle 2650881
Ne güzel sevindim canımKizlaar kizlaar bugün çok giremedim biraz gezmeye ciktik da bugünay bir rahatladım bir huzur dolduummm
İyi gecelerŞimdi biraz kitap okuyup yaticimmyatmadan girmem,girince çıkamıyorum hayırlı geceler cümleten
Tartı mı ne tartısıKöydeyim kız tartı yok burda salı atarım inşallah
Gördük gördükKizlaar kizlaar bugün çok giremedim biraz gezmeye ciktik da bugünay bir rahatladım bir huzur dolduummm
Liste yapıp sonuna getiren olmuş mu ki♥♥♥
Bu Listenin hep birlikte takipcisi olalım kızlar
Herşey yolunda kuzum benim sadece çok yoğundum hergün dışarıdayım ondan yazamadım pek eve de geleli 10 dk oldu hemen duş alıp yazmaya başladım valla
Ben de bir liste yapacağım♥♥♥
Bu Listenin hep birlikte takipcisi olalım kızlar
İnstadan takip eden biriGördük gördükgezdin
Bisey olmaz canım az olsun bizim olsun. Artı gelmekten iyidir.Sadece -300 ama bugün akşama kadar giremem daha azalırdı belki. Eki Görüntüle 2651009
Canım isveç zorluyor muGünaydın kızlar..
Geçen Hafta Cuma; 77
Güncel; 75,5
Fark; - 1,5 kg
%1,948
Ama isvece pazartesi 77,7 kg ile başlamıştım. Buna göre de fark -2,2 kg oluyor.
Tabi yapıyor dün balkonu yıkarken elim ayağım uyuştu. Çok farklı hissettim kendimi. Baktım şekerim 80'e inmiş.. Aslında normal bir insana göre düşük şeker değil ama benimki uzun zamandır yüksek olduğu için bu rakam iyi titretti.Canım isveç zorluyor mu
Mesela gün icinde halsizlik hissediyor musun
Birde kabızlık falan yapmıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?