Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Haklisin bu hafta diyetisyenin verdiği listelerden birini uygulayacağım bu hafta iyi bir performans gösteremezsem takımdan ayrılmayı dusunuyorum zaten
Ayrılmak burası için bir çözüm olabilir(ki bunu kastetmedim)ama senin çözümün olmamalı.herkes vazgeçebilir ama vazgecenler hedefine ulaşamaz.diyet veya sporda yapılacak değişiklikler bir çözüm olabilir ki sende öyle yapıcam diyorsun zaten.bekliyoruz sonuçlarını ve sonuçlarınızı hanımlarrrr
Bunun en başında lazım olanda motivasyon illede motivasyon . onuda burdan daha güzel nerde bulabiliriz acaba

Ooooo..... ıslık ıslık ıslııııkkkkk 6’lı rakamlara mı indin çen pat diyeee Aramıza hoşgeldin. Şimdi daha da azimli olursun eminim!
Sen gelmeden ben 5’lere geçseydim iyiydi ama benimki çok hayal gibi yaa en son 2011’de 50’li rakamları görmüştüm. 9 yıl olmuş. Kısmettt

bana da incir çok iyi gelir ya özellikle sıcak bir şeylerle yediğimde.. normalde sıkıntım yoktur hafif oluyorum ben belki de ondan incirle atlatabiliyorumdur

bana da incir çok iyi gelir ya özellikle sıcak bir şeylerle yediğimde.. normalde sıkıntım yoktur hafif oluyorum ben belki de ondan incirle atlatabiliyorumdur
Basur fissür filan yoksa sıkıntı yaşamazsın zaten canım illa ki yaparsın. Biz ıkınamıyoruz bile yani basur olan tayfa bide bizi düşün

Ya ben pilatesle bile acayip ter atıyorum. Annem bile görünce şaşırmıştı.

Ben Hilal’in pilatesle ter atılmadığını düşünmesine şaşırdım @Cagrihilal1 Ben var yaa su gibi çıkıyordum pilatesten su! Şıpır şıpır ter damlıyordu kafamdan.

Tebrik ederimm kızlar çok güzel yüzdeler maşallah size ♥♥
Detaylı bakamadım
Annem rahatsız gibi misafir gelecek yağmur yağıyr çocuklar evde iyice canıma okudular
çok geçmiş olsun kaptanim,umarım önemli bir şey değildir
Sağolasın diğr ekiplere göre yine bakacağım tatlım
Gönülden tebrik ederimmmm harikasın
Kaptanim diğer ekiplerin ortalamasına göre ilk üçe giremiyorsak ben ozlemi dahil etmekten yanayım ama karar tabi ki senin. Hepimiz gayret ediyoruz evet ama özlem ve EceZ bu hafta bizden bir tık fazla gayret ettiler. Bir kez de onun için düşer ortalamamiz, ben seve seve göğüslerim ama tabi ki karar seninben naçizane fikrimi belirttim

Değişiklik iyi oluyor if ve dukan birası çok iyi geldi bana bu hafta. Geçen hafta 200 gr gitmişti ama oda baya sporla falan ter atarak gitmişti. Bu hafta çok rahattım sende değişiklik yap
dukan birası dün yaptım. ama sanırım pek işe yaramadı bu sefer. Tuvalete falan da çıkamadım. Regl 28 olmuş. Her şey üst üste gelmiş resmen. Diyet listelerim var. Her hafta değiştiriyorum. Pazartesi yine değiştiricem bakalım.
Ben Hilal’in pilatesle ter atılmadığını düşünmesine şaşırdım @Cagrihilal1 Ben var yaa su gibi çıkıyordum pilatesten su! Şıpır şıpır ter damlıyordu kafamdan.
Ben de öyleyim, aynısı! Çok kilo verdirmiyor diyorlar. Cardio kadar verdirmez herhalde ama o kadar terliyorum bence verdirmemesi imkansız gibi geliyor.

Kuru eriğin demir içeriği de çok yüksek. O sebeple ara öğün olarak tercih etmekte fayda var.

Aynen canım bende o yüzden son dakikaya bırakıyorum paylaşmıyorm listeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…