- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #358.741
Teşekkür ediyorum canım..Sağolasın diğr ekiplere göre yine bakacağım tatlım
Gönülden tebrik ederimmmm harikasın
Sabit yazılınca yüzdemiz düşüyor diye biliyorum kaptanım öyle miSağolasın diğr ekiplere göre yine bakacağım tatlım
inşallah..Sabit yazılınca yüzdemiz düşüyor diye biliyorum kaptanım öyle mihaftaya eklemek daha mantıklı o zaman ki özlem kesin yine kilo verir
Evet tabi daha mantıklı ama özlemde güzel kilo verdi ya hevesi kırılsın istemedim o yüzdnSabit yazılınca yüzdemiz düşüyor diye biliyorum kaptanım öyle mihaftaya eklemek daha mantıklı o zaman ki özlem kesin yine kilo verir
Burada çok fena gök gürlüyor kedilerim ordan oraya kaçıyor ev içindeAslında spor yapıp tartılsaydım azda olsa 75.5 'in altına inerdim. Sabah yürüyüşe çıkamadım. Kışa döndü birden burası çok yağmur yağdı.
Ayrılmak burası için bir çözüm olabilir(ki bunu kastetmedim)ama senin çözümün olmamalı.herkes vazgeçebilir ama vazgecenler hedefine ulaşamaz.diyet veya sporda yapılacak değişiklikler bir çözüm olabilir ki sende öyle yapıcam diyorsun zaten.bekliyoruz sonuçlarını ve sonuçlarınızı hanımlarrrrHaklisin bu hafta diyetisyenin verdiği listelerden birini uygulayacağım bu hafta iyi bir performans gösteremezsem takımdan ayrılmayı dusunuyorum zaten
Eki Görüntüle 2651078 sonunda 6 lari gördüm Allah im. Ben aslında hep diyorum benim zayıflamam için aç olmam lazım.pawlover ve Cherry Mom beni if e yonlendirdiginiz için teşekkür ederim bu eksi sizin sayenizde oldu.
Geçen hafta 70.3 dü.
Güncel 69.4
bana da incir çok iyi gelir ya özellikle sıcak bir şeylerle yediğimde.. normalde sıkıntım yoktur hafif oluyorum ben belki de ondan incirle atlatabiliyorumdurBen çok uzun süre sabır edemiyorum ya en son salı günü çıkmıştım bugün ya da yarın çıkmam lazım olmazsa bekunis içicem yine. Bekledikçe daha da sertleşiyor çünkü bağırsakta basurumu kanatıyor bu defa da
İncir almadım ben internette araştırdım hep kuru eriği önermişler a101de gördüm 1 paket 8 tl dün ondan aldım. Kuru erikte kuru kayısıya göre daha çok lif varmış yani wc çıkartma konusunda erik daha iyiymiş ama incir ile kıyaslamadım bilemiyorum.
Basur fissür filan yoksa sıkıntı yaşamazsın zaten canım illa ki yaparsın. Biz ıkınamıyoruz bile yani basur olan tayfa bide bizi düşünbana da incir çok iyi gelir ya özellikle sıcak bir şeylerle yediğimde.. normalde sıkıntım yoktur hafif oluyorum ben belki de ondan incirle atlatabiliyorumdur
Ya ben pilatesle bile acayip ter atıyorum.Annem bile görünce şaşırmıştı.
Amanin listeye girmesem mi? Liste fobisi oldu bende ya listedeyken kilo veremezsem.
çok geçmiş olsun kaptanim,umarım önemli bir şey değildirTebrik ederimm kızlar çok güzel yüzdeler maşallah size ♥♥
Detaylı bakamadım
Annem rahatsız gibi misafir gelecek yağmur yağıyr çocuklar evde iyice canıma okudular
Kaptanim diğer ekiplerin ortalamasına göre ilk üçe giremiyorsak ben ozlemi dahil etmekten yanayım ama karar tabi ki senin. Hepimiz gayret ediyoruz evet ama özlem veSağolasın diğr ekiplere göre yine bakacağım tatlım
dukan birası dün yaptım. ama sanırım pek işe yaramadı bu sefer.Değişiklik iyi oluyor if ve dukan birası çok iyi geldi bana bu hafta. Geçen hafta 200 gr gitmişti ama oda baya sporla falan ter atarak gitmişti. Bu hafta çok rahattım sende değişiklik yap
Ben de öyleyim, aynısı!Ben Hilal’in pilatesle ter atılmadığını düşünmesine şaşırdım @Cagrihilal1Ben var yaa su gibi çıkıyordum pilatesten su! Şıpır şıpır ter damlıyordu kafamdan.
Ben çok uzun süre sabır edemiyorum ya en son salı günü çıkmıştım bugün ya da yarın çıkmam lazım olmazsa bekunis içicem yine. Bekledikçe daha da sertleşiyor çünkü bağırsakta basurumu kanatıyor bu defa da
İncir almadım ben internette araştırdım hep kuru eriği önermişler a101de gördüm 1 paket 8 tl dün ondan aldım. Kuru erikte kuru kayısıya göre daha çok lif varmış yani wc çıkartma konusunda erik daha iyiymiş ama incir ile kıyaslamadım bilemiyorum.
çok geçmiş olsun kaptanim,umarım önemli bir şey değildir
Kaptanim diğer ekiplerin ortalamasına göre ilk üçe giremiyorsak ben ozlemi dahil etmekten yanayım ama karar tabi ki senin. Hepimiz gayret ediyoruz evet ama özlem veEceZ bu hafta bizden bir tık fazla gayret ettiler. Bir kez de onun için düşer ortalamamiz, ben seve seve göğüslerim ama tabi ki karar senin ben naçizane fikrimi belirttim
Tebrik ederimm kızlar çok güzel yüzdeler maşallah size ♥♥
Detaylı bakamadım
Annem rahatsız gibi misafir gelecek yağmur yağıyr çocuklar evde iyice canıma okudular
Geçmiş olsun. Umarım önemli bir şey değildir kaptanım.Tebrik ederimm kızlar çok güzel yüzdeler maşallah size ♥♥
Detaylı bakamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?