- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #358.781
Hilal kaçsın bakamadım geçmiş mesajlaraBenimde kilo altta olduğu için elbise çok giyemiyorum üst ve alt beden farklı olunca elbise de sıkıntı oluyor. Alt bedenine göre al üstünü daralt üstü göre alırsan altı dar olabilir. Bi de model de fark ediyor salaş modellerde çok sıkıntı olmuyor.
Kız sen daha uzun duruyorsun
Ben kendimi bu yıla kadar 1.63 biliyodumBenimde kilo altta olduğu için elbise çok giyemiyorum üst ve alt beden farklı olunca elbise de sıkıntı oluyor. Alt bedenine göre al üstünü daralt üstü göre alırsan altı dar olabilir. Bi de model de fark ediyor salaş modellerde çok sıkıntı olmuyor.
Ben en çok elbiselerde zayıf duruyorm ama sor giriyormusun hiçBenimde kilo altta olduğu için elbise çok giyemiyorum üst ve alt beden farklı olunca elbise de sıkıntı oluyor. Alt bedenine göre al üstünü daralt üstü göre alırsan altı dar olabilir. Bi de model de fark ediyor salaş modellerde çok sıkıntı olmuyor.
Biz sadce önerdik azim senin azminAmin iyi ki dinlemişim sizi yoksa kendiligiminden asla başlamazdım
-100 değil ki benim... Geçen hafta artı idim 70.0 bu hafta -600....
Düzelttim canım sağolCherry Mom listede hata var kaptanım hanımeli 70 kiloydu geçen hafta ama 69.5 gözüküyor listede kendisi de yazmış zatem kimse fark etmemiş
Arkadaşlar herkes yüzde ile kilosunu hesaplayıp da paylaşsın ya da en azından geçen hafta şu bu hafta bu fark da şu diye açıkça yazsın. Kaptanlarımızın işleri oluyor sonra böyle uğraşıyorlar onlara da yazık. Hesap edemiyorsanız da lütfenDüzelttim canım sağol
Düzelttim canım-100 değil ki benim... Geçen hafta artı idim 70.0 bu hafta -600....
Ben gözden kaçırmışım-100 değil ki benim... Geçen hafta artı idim 70.0 bu hafta -600....
Tamam tatlım no problem ben de hata ben yüzdemi hesaplayıp yazmalıyım ama bu mesajı bileöşnam şu an zor yazıyorum.. oğlan elimden çekiyorBen gözden kaçırmışımLeyl-i-fer benim yazdığıma ithafen yazmış kusura bakma hata oluyo bazen
Yüzde hesaplamasandaTamam tatlım no problem ben de hata ben yüzdemi hesaplayıp yazmalıyım ama bu mesajı bileöşnam şu an zor yazıyorum.. oğlan elimden çekiyor
Canım en kötü geçen hafta 70.0 bu hafta 69.4 fark 600 gibi yazarsan burada onu düzenlerler :)Tamam tatlım no problem ben de hata ben yüzdemi hesaplayıp yazmalıyım ama bu mesajı bileöşnam şu an zor yazıyorum.. oğlan elimden çekiyor
Canım çok önceleri sabahtan kaptan yada müsait olan listeyi sadece bir önceki haftanın kilosu ile paylaşıyordu. Sonra da her bildirim yapan kendi kilosunu listeye ekliyordu. Kaptan'a sadece kontrol etmek kalıyordu.Arkadaşlar herkes yüzde ile kilosunu hesaplayıp da paylaşsın ya da en azından geçen hafta şu bu hafta bu fark da şu diye açıkça yazsın. Kaptanlarımızın işleri oluyor sonra böyle uğraşıyorlar onlara da yazık. Hesap edemiyorsanız da lütfen
Geçen hafta
Bu hafta
Fark
Gibi bildirim yapın hata olmasın
Benim eski grubumda da öyleydi bence yine o sistem geçelimCanım çok önceleri sabahtan kaptan yada müsait olan listeyi sadece bir önceki haftanın kilosu ile paylaşıyordu. Sonra da her bildirim yapan kendi kilosunu listeye ekliyordu. Kaptan'a sadece kontrol etmek kalıyordu.
Cherry Mom
Aslında daha önce yazacaktım ama burnumu sokmayım dedim.Benim eski grubumda da öyleydi bence yine o sistem geçelimCherry Mom kaptanım daha profesyonel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?