- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #358.761
Benim de 6 lari görmeyeli 11 yıl olduOoooo..... ıslık ıslık ıslııııkkkkk 6’lı rakamlara mı indin çen pat diyeeeAramıza hoşgeldin. Şimdi daha da azimli olursun eminim!
Sen gelmeden ben 5’lere geçseydim iyiydi ama benimki çok hayal gibi yaa en son 2011’de 50’li rakamları görmüştüm. 9 yıl olmuş. Kısmettt
Ben sadece kardio da ter atiyorum. Kardiodan falan sonra pilates çok kolay geliyor bana ama tabi kaslarım kitleniyor o ayrı ama ter olmuyorBen Hilal’in pilatesle ter atılmadığını düşünmesine şaşırdım @Cagrihilal1Ben var yaa su gibi çıkıyordum pilatesten su! Şıpır şıpır ter damlıyordu kafamdan.
çok geçmiş olsun kaptanim,umarım önemli bir şey değildir
Çok geçmişler olsun. Acil şifa!
Teşekkürler kızlar yorgunluk oldu herhalde alışkın değil Coluk çocuk ben bile çekemiyorumGeçmiş olsun. Umarım önemli bir şey değildir kaptanım.
Allah şifa versinBasur fissür filan yoksa sıkıntı yaşamazsın zaten canım illa ki yaparsın. Biz ıkınamıyoruz bile yani basur olan tayfa bide bizi düşün
Gözlerim dolduEki Görüntüle 2651078 sonunda 6 lari gördüm Allah im. Ben aslında hep diyorum benim zayıflamam için aç olmam lazım.pawlover ve Cherry Mom beni if e yonlendirdiginiz için teşekkür ederim bu eksi sizin sayenizde oldu.
Geçen hafta 70.3 dü.
Güncel 69.4
Hahahaha ecez herkese haftaya için -2 yazıyor hahhaah haydi bakalımYok kız iyi anlamda dediydim yani spor olsa demek ki fırtınalar estirecektin bu hafta listedeHaftaya 65 mi geliyor yoksaaa
Hahahah ay bir gün ben de 6 Lara geçiş yapcam insallahhC Cagrihilal1 if e söylendin söylendin ama yaramış gibitebrik ederimm 70 direnci gitti daha güzel olacak bundan sonrasıni inşallah
balpamuk şahane eksiiii aç kaldın zorlandın ama başardın tatilden gelir gelmezde planladığını yaptın helal olsun ✌
EceZ sana diyecek söz yok harikasın bu kiloda bu azim hepimize örnek olsun kendine 100 kiloda gibi bakıp o ciddiyette gidiyorsun gayret ediyorsun ♥♥ hem kendine hem ekibe katkın çok teşekkürler canım
ortabahar sende bu hafta çok iyiydinn canım süper bir ekside gelmiş zaten kısa zamanda bir mezuniyet gelecek anlaşılan tebriklerrr
Calypso95 birsevgi Ceylansnn S Suskunhanim Tempus sizlerride tebrik ederim canlar 1 hafta için güzel eksilerimiz var
Güzel şeylerden bahsetmek istedim diğer arkadaşlarıma sonra yazayımsopamı almayı unuttum :))
Sevgicigim boyun kaç cm?Hahahah ay bir gün ben de 6 Lara geçiş yapcam insallahh
Kızlar bu arada söylemeyi unuttumm
Geçen gün elbise aldım demiştim. Ben ne olur ne olmaz diye 42 beden aldım çünkü popo malum
amaaa büyük geldii iade edip 40 aldımve 40 ta bile alt kısım iyi, üst kısım hala bol. Yani 38e ramak kalmis
alt kısım için söylemiyorum bunu tabi.orası hala 40 hatta pantalonda 42 olabilir giymiyorum bayadir
Ayy sende benim gibisin bedenimizi şaşırdıkHahahah ay bir gün ben de 6 Lara geçiş yapcam insallahh
Kızlar bu arada söylemeyi unuttumm
Geçen gün elbise aldım demiştim. Ben ne olur ne olmaz diye 42 beden aldım çünkü popo malum
amaaa büyük geldii iade edip 40 aldımve 40 ta bile alt kısım iyi, üst kısım hala bol. Yani 38e ramak kalmis
alt kısım için söylemiyorum bunu tabi.orası hala 40 hatta pantalonda 42 olabilir giymiyorum bayadir
1.58 ama kendimi 1.65 hissediyorum canımSevgicigim boyun kaç cm?
Ayy sende benim gibisin bedenimizi şaşırdıkgözüm halen largelara gidiyor annem garip garip bakıyor kızım iyi misin sen m al bari
En güzel şey kıyafette bedenin dğişmesi çok sevindim senin adınada ♥♥
Nasıl yapıyosan aynı mesajı ikinciye atıyorum
Geçmiş olsun canım.Sana da kolay gelsin..Teşekkürler kızlar yorgunluk oldu herhalde alışkın değil Coluk çocuk ben bile çekemiyorumo yüzden onu zorla yatırdım temizlik yemek iş güç ev büyük helak oldum giremedim buralara özür dilerim
-100 değil ki benim... Geçen hafta artı idim 70.0 bu hafta -600....
Amin iyi ki dinlemişim sizi yoksa kendiligiminden asla başlamazdımGözlerim doldu
6 lar su gibii akıp gitsinnnn inşallah ♥♥♥♥
Kız sen daha uzun duruyorsun1.58 ama kendimi 1.65 hissediyorum canımama vücudumda tüm kilo altta toplanmış durumda. O yüzden üstüm 38 rahat oluyor:)
Vücudum dengesiz zayıflıyor kaptanciimm, eşim de ne yapacağını şaşırdı sence bu elbisenin üstünü mü daralttiralim yoksa bir beden küçüğünü mü alayım diye darlayip duruyorum onu
Benimde kilo altta olduğu için elbise çok giyemiyorum üst ve alt beden farklı olunca elbise de sıkıntı oluyor. Alt bedenine göre al üstünü daralt üstü göre alırsan altı dar olabilir. Bi de model de fark ediyor salaş modellerde çok sıkıntı olmuyor.1.58 ama kendimi 1.65 hissediyorum canımama vücudumda tüm kilo altta toplanmış durumda. O yüzden üstüm 38 rahat oluyor:)
Vücudum dengesiz zayıflıyor kaptanciimm, eşim de ne yapacağını şaşırdı sence bu elbisenin üstünü mü daralttiralim yoksa bir beden küçüğünü mü alayım diye darlayip duruyorum onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?