Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benim de 6 lari görmeyeli 11 yıl oldu ama oluyormuş hep yarıda bıraktığım için çok pişmanım şu an olmuyor gitmiyor veremiyorum takılıyorum derken yıllarım stresle geçmiş gitmiş

Ben Hilal’in pilatesle ter atılmadığını düşünmesine şaşırdım @Cagrihilal1 Ben var yaa su gibi çıkıyordum pilatesten su! Şıpır şıpır ter damlıyordu kafamdan.
Ben sadece kardio da ter atiyorum. Kardiodan falan sonra pilates çok kolay geliyor bana ama tabi kaslarım kitleniyor o ayrı ama ter olmuyor

çok geçmiş olsun kaptanim,umarım önemli bir şey değildir
Çok geçmişler olsun. Acil şifa!
Geçmiş olsun. Umarım önemli bir şey değildir kaptanım.
Teşekkürler kızlar yorgunluk oldu herhalde alışkın değil Coluk çocuk ben bile çekemiyorum o yüzden onu zorla yatırdım temizlik yemek iş güç ev büyük helak oldum giremedim buralara özür dilerim

C Cagrihilal1 if e söylendin söylendin ama yaramış gibi tebrik ederimm 70 direnci gitti daha güzel olacak bundan sonrasıni inşallah

balpamuk şahane eksiiii aç kaldın zorlandın ama başardın tatilden gelir gelmezde planladığını yaptın helal olsun ✌

EceZ sana diyecek söz yok harikasın bu kiloda bu azim hepimize örnek olsun kendine 100 kiloda gibi bakıp o ciddiyette gidiyorsun gayret ediyorsun ♥♥ hem kendine hem ekibe katkın çok teşekkürler canım

ortabahar sende bu hafta çok iyiydinn canım süper bir ekside gelmiş zaten kısa zamanda bir mezuniyet gelecek anlaşılan tebriklerrr

Calypso95 birsevgi Ceylansnn S Suskunhanim Tempus sizlerride tebrik ederim canlar 1 hafta için güzel eksilerimiz var

Güzel şeylerden bahsetmek istedim diğer arkadaşlarıma sonra yazayım sopamı almayı unuttum :))

Hahahah ay bir gün ben de 6 Lara geçiş yapcam insallahh
Kızlar bu arada söylemeyi unuttumm

Geçen gün elbise aldım demiştim. Ben ne olur ne olmaz diye 42 beden aldım çünkü popo malum
amaaa büyük geldii iade edip 40 aldım ve 40 ta bile alt kısım iyi, üst kısım hala bol. Yani 38e ramak kalmis
alt kısım için söylemiyorum bunu tabi. orası hala 40 hatta pantalonda 42 olabilir giymiyorum bayadir

Sevgicigim boyun kaç cm?

Ayy sende benim gibisin bedenimizi şaşırdık gözüm halen largelara gidiyor annem garip garip bakıyor kızım iyi misin sen m al bari
En güzel şey kıyafette bedenin dğişmesi çok sevindim senin adınada

Sevgicigim boyun kaç cm?
1.58 ama kendimi 1.65 hissediyorum canım ama vücudumda tüm kilo altta toplanmış durumda. O yüzden üstüm 38 rahat oluyor:)
Vücudum dengesiz zayıflıyor kaptanciimm, eşim de ne yapacağını şaşırdı sence bu elbisenin üstünü mü daralttiralim yoksa bir beden küçüğünü mü alayım diye darlayip duruyorum onu

Geçmiş olsun canım.Sana da kolay gelsin..

Kız sen daha uzun duruyorsun

Benimde kilo altta olduğu için elbise çok giyemiyorum üst ve alt beden farklı olunca elbise de sıkıntı oluyor. Alt bedenine göre al üstünü daralt üstü göre alırsan altı dar olabilir. Bi de model de fark ediyor salaş modellerde çok sıkıntı olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…