- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #358.861
Açlık otu çok fena ishal yapıyor. Dikkat et cnm.. Alışkanlık yapınca hep içmek istiyorsun.Ben söktğrmek için değil de zaten relg olmuştum bugüne artı gelmemek için dün sabah açlık otu çayı yaptım kuru erik vs de kaynattım içşnde bir bardak içtim.. aklama kadar 10 porta WC sonrası bugpn eksi geldi yoksa bugpn 2. Gün yani en bomba gün...
Evet canım benim güzel etkiliyor... Arada içiyorum ben de işte zor durumda kalınca.. ya da magnezyum sülfat içerim ama onu luman emzirdiğim için içmiyorum...Açlık otu çok fena ishal yapıyor. Dikkat et cnm.. Alışkanlık yapınca hep içmek istiyorsun.
69.0 olsun canım -400Kızlaaar hedefleri alabilirim beni etiketlerseniz gözden kaçırmam
teşekkürlerortabahar tebrikler canımmm
5. Takım Tebrikler ♥♥♥
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 679. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (6.takim) ==> %1.072
2. (9.takim) ==>1,037
3. (5.takim) ==> % 0,925
BİREYSEL DERECELER
1. Aysegul 6666 ==>%4,00==> 13. TAKIM
2.ortabahar ==> %3,37==>5.TAKIM
3. Elif yildizz ==> %3.08==>9. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
fyzanur ==> %-2.89==> 4. TAKIM
bu hafta 54.4Kızlaaar hedefleri alabilirim beni etiketlerseniz gözden kaçırmam
Takımın en zayıfı birinci olduteşekkürler
Hedef miKızlaaar hedefleri alabilirim beni etiketlerseniz gözden kaçırmam
teşekkür ederim canımTakımın en zayıfı birinci oldutebrik ederim helal olsun. Ben yağlarıma kıyamıyorum sanirim
Alcikcasi ben elimden gelenin en iyisini yapiyorum..bilmiyorum daha ne yapabilirim gercekten..
66.5 olmaya niyet ettimmKızlaaar hedefleri alabilirim beni etiketlerseniz gözden kaçırmam
Devamlı bir arayış içindesin bu sseni zorluyor çünkü o bu şu sebepten uyamıyorsun kendini bu kadar zorlamaKeşke her hafta-300 vere vere sağlam versem canım.. hiç artı olmasa çok isterim.. bu hafta relg vurdu işte eksi gelmesi bile beni mutlu etti .. bol bol ödem ve ishal otu çayı içtim diyin sana .. daha 2. Bugğnü relg de.. bir de keşke seviyelerin bozulmadan idi daha da olurdu ama işte meyve dahi yemeyşnce gördüm noldumu yedim doktordan azarı oturdum
Estağfurullah canımSelam kızlar, eksi gelen herkesi tebrik ediyorum. Gelmeyenler de daha gayret ederek önümüzdeki haftalarda eksi geleceğine ve böylece herkesin ideal kilosuna ulaşacağına inanıyorum.
Cherry Mom gibi değerli kaptan oldukça takımımız hep güzel olacak inşallah.
Kaç kişi ile uğraşıyor hiç of demeden
Kıymetini bilelim
Karbonhidratta olabilirdiKızlar bugün çok aşırı proteinli beslendim yaannelerin biri bi şey biri başka bişey pişirmiş hep protein
Biz onları ne bunalımlarda kazandık öyle kolay bırakmayız kıymetliTakımın en zayıfı birinci oldutebrik ederim helal olsun. Ben yağlarıma kıyamıyorum sanirim
Birakalim ya kolayliklaaa kaptancim..Biz onları ne bunalımlarda kazandık öyle kolay bırakmayız kıymetli
Kızlaaar hedefleri alabilirim beni etiketlerseniz gözden kaçırmam
Bırakmayız
Zati bunlarda olmasaydı açlık orucu önerecektimm seviye seviye giderdin artıksiz önermeseniz ben azim göstermeyecektim işte. Hayır dediğim Her şeyi yapıyorum ne olacak benim bu halimpawlover ilk soylediginde ben hayatta yapamam demiştim direk aradan uzun bir zaman geçseydi bari 2 gün sonra başladım. Ama işte illa bi ben yapamam dayanamam demem gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?