- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #358.841
He he Kendi ortalamasını yanlış hesaplayan benYaa ben çok liste bilemem diye dedim sen daha iyi anlıyorsun bu işlerden
Tabi gaz yapıyor,bol limonlu iyi gidiyor,emnis maydanozda koyuyorTadı nasıldı? Lahana hiç sevmem.Şişkinlik yapmıyor mu lahana bir de?
siz önermeseniz ben azim göstermeyecektim işte. Hayır dediğim Her şeyi yapıyorum ne olacak benim bu halimpawlover ilk soylediginde ben hayatta yapamam demiştim direk aradan uzun bir zaman geçseydi bari 2 gün sonra başladım. Ama işte illa bi ben yapamam dayanamam demem gerekiyor
Yeter ki zayıfla sonradan yan çizmek hiç önemli değilBüyük yazınca farkettin demi diyorum size büyük yazınyapalım vallaha sizin eserinizim beni sizler zayiflatiyorsunuz
Teşekkür ederim yardımcı olduğun için. Hepsinin notunu aldım. Gün gün uygulayacağım olana kadar.Tabi gaz yapıyor,bol limonlu iyi gidiyor,emnis maydanozda koyuyor
Nasıl yaaa. Ben öyle demedimkiii
TakılıyorumNasıl yaaa. Ben öyle demedimkiii
Öndeki rakkamlari degistirenlrr için cok mutlu oluyorum tebrik ederimEki Görüntüle 2651078 sonunda 6 lari gördüm Allah im. Ben aslında hep diyorum benim zayıflamam için aç olmam lazım.pawlover ve Cherry Mom beni if e yonlendirdiginiz için teşekkür ederim bu eksi sizin sayenizde oldu.
Geçen hafta 70.3 dü.
Güncel 69.4
Tövbe tövbee
Şaka şakaaTövbe tövbee
Yankıran sizsiniz ayol ama ben kül yutmam
Keşke her hafta-300 vere vere sağlam versem canım.. hiç artı olmasa çok isterim.. bu hafta relg vurdu işte eksi gelmesi bile beni mutlu etti .. bol bol ödem ve ishal otu çayı içtim diyin sana .. daha 2. Bugğnü relg de.. bir de keşke seviyelerin bozulmadan idi daha da olurdu ama işte meyve dahi yemeyşnce gördüm noldumu yedim doktordan azarı oturdumhanmeli bu arada evet -100 için yazdım ,üçünüzde genel bir al ver durumu var diye,ama s nin sonuçlar a baktım fena değilmiş girdiğinden beri,sadece yrışma ortamı regl artısından bşka artı kaldırmıyor ki o bile etap sonuncusu yapabiliyor,o yüzden çok gel git yaşamamak lazım,az ama öz vermek iyidir
Ben söktğrmek için değil de zaten relg olmuştum bugüne artı gelmemek için dün sabah açlık otu çayı yaptım kuru erik vs de kaynattım içşnde bir bardak içtim.. aklama kadar 10 porta WC sonrası bugpn eksi geldi yoksa bugpn 2. Gün yani en bomba gün...Doslarım, ablalarım ve takımdaşlarım olarak regl söktürmek için bende işe yaradı diyebileceğiniz önerilerinizi merak ediyorum. Var mı bir çözümünüz? Hayıt tohumu vardı evde. Onu içtim şimdi. İlaç almak istemedim ilk adımda. Bi de youtube'da bi masaj gördüm onu yapıyorum aklıma geldikçe.Bunun harici önerilerinizi bekliyorum
İlk defa duyuyorum bunu. Yarın bi aktara gitsem iyi olacak o zaman.Ben söktğrmek için değil de zaten relg olmuştum bugüne artı gelmemek için dün sabah açlık otu çayı yaptım kuru erik vs de kaynattım içşnde bir bardak içtim.. aklama kadar 10 porta WC sonrası bugpn eksi geldi yoksa bugpn 2. Gün yani en bomba gün...
İlk defa duyuyorum bunu. Yarın bi aktara gitsem iyi olacak o zaman.
Valla ilk olarak tıp dünyasına güvenmiştim zaten. Ama doğum kontrol hapı hariç bir faydası olmadı bana.Tıp dünyası duyması n kimi çok kızıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?