Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Büyük yazınca farkettin demi diyorum size büyük yazın yapalım vallaha sizin eserinizim beni sizler zayiflatiyorsunuz
Yeter ki zayıfla sonradan yan çizmek hiç önemli değil

ortabahar tebrikler canımmm
5. Takım Tebrikler
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 679. ETAP

TAKIM DERECELERİ

1. (6.takim) ==> %1.072

2. (9.takim) ==>1,037

3. (5.takim) ==> % 0,925

BİREYSEL DERECELER

1. Aysegul 6666 ==>%4,00==> 13. TAKIM

2. ortabahar ==> %3,37==>5.TAKIM

3. Elif yildizz ==> %3.08==>9. TAKIM

ETAP SONUNCUSU

fyzanur ==> %-2.89==> 4. TAKIM

Keşke her hafta-300 vere vere sağlam versem canım.. hiç artı olmasa çok isterim.. bu hafta relg vurdu işte eksi gelmesi bile beni mutlu etti .. bol bol ödem ve ishal otu çayı içtim diyin sana .. daha 2. Bugğnü relg de.. bir de keşke seviyelerin bozulmadan idi daha da olurdu ama işte meyve dahi yemeyşnce gördüm noldumu yedim doktordan azarı oturdum

Ben söktğrmek için değil de zaten relg olmuştum bugüne artı gelmemek için dün sabah açlık otu çayı yaptım kuru erik vs de kaynattım içşnde bir bardak içtim.. aklama kadar 10 porta WC sonrası bugpn eksi geldi yoksa bugpn 2. Gün yani en bomba gün...

Selam kızlar, eksi gelen herkesi tebrik ediyorum. Gelmeyenler de daha gayret ederek önümüzdeki haftalarda eksi geleceğine ve böylece herkesin ideal kilosuna ulaşacağına inanıyorum.
Cherry Mom gibi değerli kaptan oldukça takımımız hep güzel olacak inşallah.
Kaç kişi ile uğraşıyor hiç of demeden
Kıymetini bilelim

İlk defa duyuyorum bunu. Yarın bi aktara gitsem iyi olacak o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…