- 23 Mart 2016
- 31.295
- 92.714
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #358.881
Ben çok severim elbiseyi az daha zayoflayayim heleBen en çok elbiselerde zayıf duruyorm ama sor giriyormusun hiç
Zıp zıp ziplaaa,dökülürTeşekkür ederim yardımcı olduğun için. Hepsinin notunu aldım. Gün gün uygulayacağım olana kadar.Herkese de teşekkür ediyoruum.
Güncel 57,5Kızlaaar hedefleri alabilirim beni etiketlerseniz gözden kaçırmam
tebrik ederim Canım benimteşekkür ederim canımbu kilolara veda edicez hep birlikte
Ah neredeS Suskunhanim yazdın mı canım ne yaptın bugün yürüyüş yaptın sanırım bölgeselde yaptın mı :)
Senin içinde yorucu olmuş gün canım çok normal zorlama kendini yarın yaparsınAh neredesabah yürüyüş sonrası kahvaltı,ardından çocuklarla ilgilendim biraz, tansiyonum düştü nedense az uzandım,kızımı uyuttum, ebada dersim vardı, biter bitmez kemeraltina alışverişe gittik kardeşimle, çiçek çikolata falan.eve geldiğimde 9'du bir de misafir geldi üstüne şimdi gözlerim gidiyor ama sizi okumak istedim
Telafi etmeye çalışırım yarın erkwk kalkarsan
Bu arada sende baya hızlandın tebrik ederim çok iyi vermişsin. Kaptanlık sana yaradı sorumluluk olunca sopa çıkarmak için kilo vermek gerekiyor stresi seni yakında mezun edecekBiz onları ne bunalımlarda kazandık öyle kolay bırakmayız kıymetli
Sevgi yok gelince açıklarWalk ne oldu
Evet sırrım tamamen buBu arada sende baya hızlandın tebrik ederim çok iyi vermişsin. Kaptanlık sana yaradı sorumluluk olunca sopa çıkarmak için kilo vermek gerekiyor stresi seni yakında mezun edecek
İri kıyım olduğumdan öyle hissetmişsindir1 2 cm yanılıyoruz da sen ne yaptin ya topukluyla olculdun ya da çöktün ama ben resimlerde görünce baya ben kadar görünüyorsun. Ben ne kadarim 1.68
Canım ben lahana ile söküldüm. Sonra da regl boyunca maydanoz suyu içip lahananın gazını attım hahshshshshaDoslarım, ablalarım ve takımdaşlarım olarak regl söktürmek için bende işe yaradı diyebileceğiniz önerilerinizi merak ediyorum. Var mı bir çözümünüz? Hayıt tohumu vardı evde. Onu içtim şimdi. İlaç almak istemedim ilk adımda. Bi de youtube'da bi masaj gördüm onu yapıyorum aklıma geldikçe.Bunun harici önerilerinizi bekliyorum
Günaydın canım..Günaydın
Teşekkürler canım..
teşekkür ederimGüncel 57,5
Hedef 56.9 :)
tebrik ederim Canım benim
Amman migrene dikkat etgüncel 63.9
Hedef 63if yapcam Bakalım zorlayacağım bu haftta kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?