Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlaaar hedefleri alabilirim beni etiketlerseniz gözden kaçırmam
Güncel 57,5
Hedef 56.9 :)
teşekkür ederim canım bu kilolara veda edicez hep birlikte
tebrik ederim Canım benim
S Suskunhanim yazdın mı canım ne yaptın bugün yürüyüş yaptın sanırım bölgeselde yaptın mı :)
Ah nerede sabah yürüyüş sonrası kahvaltı,ardından çocuklarla ilgilendim biraz, tansiyonum düştü nedenseaz uzandım,kızımı uyuttum, ebada dersim vardı, biter bitmez kemeraltina alışverişe gittik kardeşimle, çiçek çikolata falan.eve geldiğimde 9'du bir de misafir geldi üstüneşimdi gözlerim gidiyor ama sizi okumak istedim
Telafi etmeye çalışırım yarın erkwk kalkarsan

Senin içinde yorucu olmuş gün canım çok normal zorlama kendini yarın yaparsın

Biz onları ne bunalımlarda kazandık öyle kolay bırakmayız kıymetli
Bu arada sende baya hızlandın tebrik ederim çok iyi vermişsin. Kaptanlık sana yaradı sorumluluk olunca sopa çıkarmak için kilo vermek gerekiyor stresi seni yakında mezun edecek

Bu arada sende baya hızlandın tebrik ederim çok iyi vermişsin. Kaptanlık sana yaradı sorumluluk olunca sopa çıkarmak için kilo vermek gerekiyor stresi seni yakında mezun edecek
Evet sırrım tamamen bu ödüm kopuyor artı gelcem diye kim 500 milyr isterde ilk soruyu bilememek giib utanç verici

1 2 cm yanılıyoruz da sen ne yaptin ya topukluyla olculdun ya da çöktün ama ben resimlerde görünce baya ben kadar görünüyorsun. Ben ne kadarim 1.68
İri kıyım olduğumdan öyle hissetmişsindir valla bilmiyorum da normal hayatta beni tanıyanlar bile boyumu duyunca şaşırıyo. Daha uzun duruyosyn diye:))
Canım ben lahana ile söküldüm. Sonra da regl boyunca maydanoz suyu içip lahananın gazını attım hahshshshsha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…