Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hayıt hormon dengelemek için ama o işe de mi yarıyomuş? Papatya güzel söktürüyo benii

Biz sadce önerdik azim senin azmin ♥
Pazartesi itibariyle bende başlıyorm
siz önermeseniz ben azim göstermeyecektim işte. Hayır dediğim Her şeyi yapıyorum ne olacak benim bu halim pawlover ilk soylediginde ben hayatta yapamam demiştim direk aradan uzun bir zaman geçseydi bari 2 gün sonra başladım. Ama işte illa bi ben yapamam dayanamam demem gerekiyor

O zamanı gelince gelecek bırak kendi haline rahat ol. Rahatlamak hafiflemek için detoks suları iç yeter. Bi rahat bırakın bu regl yi o geleceği zamanı bilir.

O zamanı gelince gelecek bırak kendi haline rahat ol. Rahatlamak hafiflemek için detoks suları iç yeter. Bi rahat bırakın bu regl yi o geleceği zamanı bilir.
Yahu orası öyle de gelene kadarki şişkinliği ne yapacağız canımcım? Valla 105'i gördüğüm zamanlar oldu... Artık ne kadarlık bir balon olurum düşününüz.

Yahu orası öyle de gelene kadarki şişkinliği ne yapacağız canımcım? Valla 105'i gördüğüm zamanlar oldu... Artık ne kadarlık bir balon olurum düşününüz.
Lahana içiyordum erken oldum ,yoğun oldu, kısa sürede bitti bu ay.

hanmeli bu arada evet -100 için yazdım ,üçünüzde genel bir al ver durumu var diye,ama s nin sonuçlar a baktım fena değilmiş girdiğinden beri,sadece yrışma ortamı regl artısından bşka artı kaldırmıyor ki o bile etap sonuncusu yapabiliyor,o yüzden çok gel git yaşamamak lazım,az ama öz vermek iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…