- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #358.821
Hayıt hormon dengelemek için ama o işe de mi yarıyomuş? Papatya güzel söktürüyo beniiDoslarım, ablalarım ve takımdaşlarım olarak regl söktürmek için bende işe yaradı diyebileceğiniz önerilerinizi merak ediyorum. Var mı bir çözümünüz? Hayıt tohumu vardı evde. Onu içtim şimdi. İlaç almak istemedim ilk adımda. Bi de youtube'da bi masaj gördüm onu yapıyorum aklıma geldikçe.Bunun harici önerilerinizi bekliyorum
Evet, işe yarıyor demişlerdi. Valla ne varsa deniyorum.Hayıt hormon dengelemek için ama o işe de mi yarıyomuş? Papatya güzel söktürüyo benii
Kuru naneyi cezvede kaynat iç çay gibi. Neden olmuyırum diye stres olma daha çok gecikiyor canımEvet, işe yarıyor demişlerdi. Valla ne varsa deniyorum.Papatyaya bi bakayım.
siz önermeseniz ben azim göstermeyecektim işte. Hayır dediğim Her şeyi yapıyorum ne olacak benim bu halimBiz sadce önerdik azim senin azmin ♥
Pazartesi itibariyle bende başlıyorm
Yok strese girmedim. Aksine olacakmış gibi hissediyorum ama göriciğiz.Kuru naneyi cezvede kaynat iç çay gibi. Neden olmuyırum diye stres olma daha çok gecikiyor canım
Büyük yazınca farkettin demi diyorum size büyük yazınAy bak ben sana cevap yazacaktım arada kaynadı 6ları gördün çok şükür düğün yapmalıyız
Teşekkürler..Süpperr,
Hayırlı olsun özlem
Bu birinci olanların sayıları az olduğu için mi yüzde fazla oluyor.
Bana teklif etme ben yapamamYazdı leylim ♥
Kaptan yardımcılığında değişikliğe gitcem
O zamanı gelince gelecek bırak kendi haline rahat ol. Rahatlamak hafiflemek için detoks suları iç yeter. Bi rahat bırakın bu regl yi o geleceği zamanı bilir.Doslarım, ablalarım ve takımdaşlarım olarak regl söktürmek için bende işe yaradı diyebileceğiniz önerilerinizi merak ediyorum. Var mı bir çözümünüz? Hayıt tohumu vardı evde. Onu içtim şimdi. İlaç almak istemedim ilk adımda. Bi de youtube'da bi masaj gördüm onu yapıyorum aklıma geldikçe.Bunun harici önerilerinizi bekliyorum
Yok strese girmedim. Aksine olacakmış gibi hissediyorum ama göriciğiz.Naneyi de listeme ekledim.
Yahu orası öyle de gelene kadarki şişkinliği ne yapacağız canımcım?O zamanı gelince gelecek bırak kendi haline rahat ol. Rahatlamak hafiflemek için detoks suları iç yeter. Bi rahat bırakın bu regl yi o geleceği zamanı bilir.
Seni etiketliyemiyorum bu aradaTeşekkürler..
Aslında ben değil deYazdı leylim ♥
Kaptan yardımcılığında değişikliğe gitcem
Lahana içiyordum erken oldum ,yoğun oldu, kısa sürede bitti bu ay.Yahu orası öyle de gelene kadarki şişkinliği ne yapacağız canımcım?Valla 105'i gördüğüm zamanlar oldu... Artık ne kadarlık bir balon olurum düşününüz.
Sizi gidi yan kırıcılar, oturun oturduğunuz yere
Yaa ben çok liste bilemem diye dedim sen daha iyi anlıyorsun bu işlerdenSizi gidi yan kırıcılar, oturun oturduğunuz yereben güvenliği sağlıyorum
Tadı nasıldı? Lahana hiç sevmem.Lahana içiyordum erken oldum ,yoğun oldu, kısa sürede bitti bu ay.
Vayy kuzum süpersin ya helal olsunKız büyük yazmıyorlar ki herkes görsünherkes diyodur bu zaten 200 gr vermişdir görünmüyor. Bugün itibariyle 69.4 ben yazayım bari büyükce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?