- 25 Mayıs 2020
- 2.086
- 6.863
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #358.921
Ayy doğru.vuhuuuu süpersin canım
Ben de ben de gördüm
Olmaz miiii benim 60 tane cocuuumm girdi
Sağ olasin canım sen nasılsın?
Sen kendi iradene sahip çıkamayıp diyetisyenin söylediklerini yapmazsan diyetisyenlik bi iş kalmıyor zatenDiyetisyenle de olsa kendi başına da olsa ilk önce kendini buna hazırla daha önce çok gittim yapamadım dedin. Diyetisyene gitsende gitmesende herşey sende bitiyor. Ama diyetisyen eşliğinde zayıflamak her zaman daha sağlıklı kalıcı ve hızlı sonuçlar veriyor. Psikolojik olarak kontrol altında olmak o sorumluluk sana iyi gelecekse bir an önce başla diyetisyene
Vayy helallllSen kendi iradene sahip çıkamayıp diyetisyenin söylediklerini yapmazsan diyetisyenlik bi iş kalmıyor zaten
Hic sorma 11 yıl sonra gerçekleşti bu olay dün herkesi aradim ben 6 lari gördüm siz beni hiç böyle görmemiştiniz diyeTabi 6lara geçiş yaptın senden mutlusu yoktur
Kesinlikle iyi diyetisyen diye bişey yok zaten bence iyilerin kararlı danışanlari var. Destek olacak motive edecek gerisi kişi de bitiyor. Aslında böyle ince bir çizgi var o çizgiyi atlayınca yürüyorsun. Karar verme başlama süreci benim için de çok zor oluyor aylarca düşünüp ancak başlıyorum başlayınca da arkası geliyor.Sen kendi iradene sahip çıkamayıp diyetisyenin söylediklerini yapmazsan diyetisyenlik bi iş kalmıyor zaten
Ahh HilalHic sorma 11 yıl sonra gerçekleşti bu olay dün herkesi aradim ben 6 lari gördüm siz beni hiç böyle görmemiştiniz diyekarantina da kimse göremiyor ya bi de karantina bitene kadar geri alıyor muşum kimse beni 6 larda görememiş olacak. Bugün resim çekip belgeleyeceğim ne olur ne olmaz elimde dursun
Öyle kaptanın haklısın stres yaptığım için belki de al ver alnver oluyor ben deDevamlı bir arayış içindesin bu sseni zorluyor çünkü o bu şu sebepten uyamıyorsun kendini bu kadar zorlama
Sen hedefinden sadece 4 kg uzaksın rahat rahat sağlıklı beslenme düzeninde haftada 2 3 düzenli spor yapsan vereceksin zaten.. bünyen bizim gibi değil biz haftada 7 gün spor yapıp kaçamak haftada 1 le gram gram veriyoruz işte metabolizmanın kıymetini bil ♥
Kemik gözlük alsan sevmiyor musun benimki günde en az 5 kez yerde düşüyor çocuk çarpıyor vs acayip sağlamKızlar gözlerimi çizdirmeyi düşünüyorum... 4 numara miyobum.. bıktım artık gözlükten.. sağlam kalamıyorlar zaten.. yine bir yıl doldu dolması kırıldılens kullandım kuruluk yaptı ben de...
Bildiğiniz çizdirme yeri vs ?? Önerimiz nedir
Yapma canım stres yapacak bir kilon yok ama salıp bırakmada yapabildiğin kadar sporu ve sağlıklı beslenmeyi hayatında tut sen ♥ bu hafta full menü bildirimi bekliyorum senden ve spor tamam mı tatlım gözüm üstündeÖyle kaptanın haklısın stres yaptığım için belki de al ver alnver oluyor ben de
Hic sorma 11 yıl sonra gerçekleşti bu olay dün herkesi aradim ben 6 lari gördüm siz beni hiç böyle görmemiştiniz diyekarantina da kimse göremiyor ya bi de karantina bitene kadar geri alıyor muşum kimse beni 6 larda görememiş olacak. Bugün resim çekip belgeleyeceğim ne olur ne olmaz elimde dursun
İşte ben de daha da büyümeden yaptırmak istiyorum.. gözlük çok pahalıya maal oluyor.. her seferşn de en az 1000tl gidiyor... Ben de yıllardır kemik kullanıyorum.. yandan vidası gevşedi şimdi sonra çıktı yerinden yapıştırdık bugpn de kökten kırıldı aynı yer.. eşim şu an yine bir tamirat yapıyor.. çocuk ver diye ben de sağlam aldım işte ama bu kadar dayandı ya... Bana da dayanmıyor çocuk olmadan evvelde ben her yıl olmasa iki yılda bir maf ediyorum...Kemik gözlük alsan sevmiyor musun benimki günde en az 5 kez yerde düşüyor çocuk çarpıyor vs acayip sağlam
Ben lens gözlük dönüşümlü kullanıyorum kuruluk yapmadı Allah'tan
Lazer için önereceğim pek yer yok Annem dünya göz de olmuştu ama onunki çok ileri 7 numara sıfırlanmadı düştü numara sadece yine gözlük takıyor maalesef
Olabilir aslında ablamda ilk 2 3 ay gitti sonra artık aynı düzende gidiyor dedi kendi devam ediyor şimdi. Ölç tart devamlı izne çıkacağımda demeTamam canim doz veriyorum daha iyi bi sonuçla gelicem bu arada diyetisyen başlamak gibi bi dusuncem varsa emin olamiyorum
İlerliyor mu devamlı canım ?İşte ben de daha da büyümeden yaptırmak istiyorum.. gözlük çok pahalıya maal oluyor.. her seferşn de en az 1000tl gidiyor... Ben de yıllardır kemik kullanıyorum.. yandan vidası gevşedi şimdi sonra çıktı yerinden yapıştırdık bugpn de kökten kırıldı aynı yer.. eşim şu an yine bir tamirat yapıyor.. çocuk ver diye ben de sağlam aldım işte ama bu kadar dayandı ya... Bana da dayanmıyor çocuk olmadan evvelde ben her yıl olmasa iki yılda bir maf ediyorum...
Eyvah eyvahYapma canım stres yapacak bir kilon yok ama salıp bırakmada yapabildiğin kadar sporu ve sağlıklı beslenmeyi hayatında tut sen ♥ bu hafta full menü bildirimi bekliyorum senden ve spor tamam mı tatlım gözüm üstünde
Her sene 0.25 ilerliyor... H durmadı şimdiye kadar..İlerliyor mu devamlı canım ?
Emzirme devam mı ondan mı acaba ? Baklava olmaz yiyeceksende haftada 2 gün cardio cezası verrim ancak giderEyvah eyvahaklımda bir kutu baklava alma fikri varken bu mesaj
İnşallah kaptanın bugpn sporumu yaptım.. besşenmem de iyi gibi şeker yok işte.. iki ara yaptım gibi gibi.. değişik bir menü oldu
Hayır bilen varsa kızlar ben neden her gün şeker yemek istiyorumher tahlili yaptı doktor da her şey iyi diyo.. e ben şeker yemek istiyorum.. bi baklava çikouolsa ya da soğuk soğuk dondurma her gün bir tatlı yiyesim var bastırmam çok zorluyor.. gidem bi kavun keseyim
Canım ben bugün kabızlık basur için birşeyler araştırırken denk geldim. Bağırsaklarımızda pek çok bakteri bulunuyormuş. Bunlardan birisi de candida mantarıymış. Çok fazla beyaz un beyaz şeker gibi gıdalar tükettiğimizde bu mantar şekerden beslenerek bağırsaklarda çoğalmaya ve yayılmaya başlıyormuş. Hatta oradan iç organlara geçip çeşitli hastalıklara neden oluyormuş.Eyvah eyvahaklımda bir kutu baklava alma fikri varken bu mesaj
İnşallah kaptanın bugpn sporumu yaptım.. besşenmem de iyi gibi şeker yok işte.. iki ara yaptım gibi gibi.. değişik bir menü oldu
Hayır bilen varsa kızlar ben neden her gün şeker yemek istiyorumher tahlili yaptı doktor da her şey iyi diyo.. e ben şeker yemek istiyorum.. bi baklava çikouolsa ya da soğuk soğuk dondurma her gün bir tatlı yiyesim var bastırmam çok zorluyor.. gidem bi kavun keseyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?