Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sen kendi iradene sahip çıkamayıp diyetisyenin söylediklerini yapmazsan diyetisyenlik bi iş kalmıyor zaten

Tabi 6lara geçiş yaptın senden mutlusu yoktur
Hic sorma 11 yıl sonra gerçekleşti bu olay dün herkesi aradim ben 6 lari gördüm siz beni hiç böyle görmemiştiniz diye karantina da kimse göremiyor ya bi de karantina bitene kadar geri alıyor muşum kimse beni 6 larda görememiş olacak. Bugün resim çekip belgeleyeceğim ne olur ne olmaz elimde dursun

Sen kendi iradene sahip çıkamayıp diyetisyenin söylediklerini yapmazsan diyetisyenlik bi iş kalmıyor zaten
Kesinlikle iyi diyetisyen diye bişey yok zaten bence iyilerin kararlı danışanlari var. Destek olacak motive edecek gerisi kişi de bitiyor. Aslında böyle ince bir çizgi var o çizgiyi atlayınca yürüyorsun. Karar verme başlama süreci benim için de çok zor oluyor aylarca düşünüp ancak başlıyorum başlayınca da arkası geliyor.

Ahh Hilal

Kızlar gözlerimi çizdirmeyi düşünüyorum... 4 numara miyobum.. bıktım artık gözlükten.. sağlam kalamıyorlar zaten.. yine bir yıl doldu dolması kırıldı lens kullandım kuruluk yaptı ben de...
Bildiğiniz çizdirme yeri vs ?? Önerimiz nedir

Öyle kaptanın haklısın stres yaptığım için belki de al ver alnver oluyor ben de

Haftalık spor listemize buyrunuz kızlar ❤
bireyselde birinci yine değişmedi yok mu tahtına aday yahu çok sıkıcı 4278 puan ile C Cagrihilal1 tebrik ederiz
Çok büyük fark ile no kilo ekibi önde tebriklrr kızlar

**Eksik yazmadıysam hafta içinde 3 günden az sporu olan arkadaşlarımın bu hafta biraz daha gayret göstereceğini düşünüyorum

Son düzenleme:
Kemik gözlük alsan sevmiyor musun benimki günde en az 5 kez yerde düşüyor çocuk çarpıyor vs acayip sağlam
Ben lens gözlük dönüşümlü kullanıyorum kuruluk yapmadı Allah'tan
Lazer için önereceğim pek yer yok Annem dünya göz de olmuştu ama onunki çok ileri 7 numara sıfırlanmadı düştü numara sadece yine gözlük takıyor maalesef

Öyle kaptanın haklısın stres yaptığım için belki de al ver alnver oluyor ben de
Yapma canım stres yapacak bir kilon yok ama salıp bırakmada yapabildiğin kadar sporu ve sağlıklı beslenmeyi hayatında tut sen ♥ bu hafta full menü bildirimi bekliyorum senden ve spor tamam mı tatlım gözüm üstünde

İşte ben de daha da büyümeden yaptırmak istiyorum.. gözlük çok pahalıya maal oluyor.. her seferşn de en az 1000tl gidiyor... Ben de yıllardır kemik kullanıyorum.. yandan vidası gevşedi şimdi sonra çıktı yerinden yapıştırdık bugpn de kökten kırıldı aynı yer.. eşim şu an yine bir tamirat yapıyor.. çocuk ver diye ben de sağlam aldım işte ama bu kadar dayandı ya... Bana da dayanmıyor çocuk olmadan evvelde ben her yıl olmasa iki yılda bir maf ediyorum...

Tamam canim doz veriyorum daha iyi bi sonuçla gelicem bu arada diyetisyen başlamak gibi bi dusuncem varsa emin olamiyorum
Olabilir aslında ablamda ilk 2 3 ay gitti sonra artık aynı düzende gidiyor dedi kendi devam ediyor şimdi. Ölç tart devamlı izne çıkacağımda deme biz senden daha çok istiyoruz galiba kilo vermeni bizleri yüz üstü bırakma yapabilirsin

İlerliyor mu devamlı canım ?

Eyvah eyvah aklımda bir kutu baklava alma fikri varken bu mesaj
İnşallah kaptanın bugpn sporumu yaptım.. besşenmem de iyi gibi şeker yok işte.. iki ara yaptım gibi gibi.. değişik bir menü oldu

Hayır bilen varsa kızlar ben neden her gün şeker yemek istiyorum her tahlili yaptı doktor da her şey iyi diyo.. e ben şeker yemek istiyorum.. bi baklava çikouolsa ya da soğuk soğuk dondurma her gün bir tatlı yiyesim var bastırmam çok zorluyor.. gidem bi kavun keseyim

Emzirme devam mı ondan mı acaba ? Baklava olmaz yiyeceksende haftada 2 gün cardio cezası verrim ancak gider dondurma ye kavun karpuz ye daha iyi en azından

Canım ben bugün kabızlık basur için birşeyler araştırırken denk geldim. Bağırsaklarımızda pek çok bakteri bulunuyormuş. Bunlardan birisi de candida mantarıymış. Çok fazla beyaz un beyaz şeker gibi gıdalar tükettiğimizde bu mantar şekerden beslenerek bağırsaklarda çoğalmaya ve yayılmaya başlıyormuş. Hatta oradan iç organlara geçip çeşitli hastalıklara neden oluyormuş.

İşin kötü tarafı candida mantarı bağırsakta üredikçe şeker isteğini arttırıyor ve daha çok tatlı tüketmene neden oluyormuş. Sen daha çok tatlı tükettikçe de oda senden beslenip daha çok ürüyormuş. Yani kısır döngüye sokuyor seni. Ve sen hiç bitmek bilmeyen tatlı krizleri ile devamlı kilo alıyorsun ya da veremiyorsun.

İnternete bağırsakta candida mantarı diye yaz araştır. Bu öyle her testte ortaya çıkmaz bağırsaklara özel kan tükürük sıvı testleri yapılması lazım. Senin tatlı krizlerinin nedeni bu da olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…