- 25 Mayıs 2020
- 2.086
- 6.863
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #358.941
Eveet yapmıştım. Azıcıktı ama yazmıştım süresini zaten. Akşam yapmıştım
Bende de egzama tarzı bi şey var demiştim ya onun etkeni için de bu mantar olabilir diyorlar. Bunun çok bilimsel olmasa da bir diyeti varmış. Araştırdım ama çok çok çok zordu. Şimdilik askıda.Canım ben bugün kabızlık basur için birşeyler araştırırken denk geldim. Bağırsaklarımızda pek çok bakteri bulunuyormuş. Bunlardan birisi de candida mantarıymış. Çok fazla beyaz un beyaz şeker gibi gıdalar tükettiğimizde bu mantar şekerden beslenerek bağırsaklarda çoğalmaya ve yayılmaya başlıyormuş. Hatta oradan iç organlara geçip çeşitli hastalıklara neden oluyormuş.
İşin kötü tarafı candida mantarı bağırsakta üredikçe şeker isteğini arttırıyor ve daha çok tatlı tüketmene neden oluyormuş. Sen daha çok tatlı tükettikçe de oda senden beslenip daha çok ürüyormuş. Yani kısır döngüye sokuyor seni. Ve sen hiç bitmek bilmeyen tatlı krizleri ile devamlı kilo alıyorsun ya da veremiyorsun.
İnternete bağırsakta candida mantarı diye yaz araştır. Bu öyle her testte ortaya çıkmaz bağırsaklara özel kan tükürük sıvı testleri yapılması lazım. Senin tatlı krizlerinin nedeni bu da olabilir.
Mantarı yenen özel besinler var da genel olarak beyaz un ve beyaz şeker içeren herşeyden uzak durarak mantarın bağırsakta yiyecek bulup beslenmesine ve böylece üremesine engel olmamız mümkün.Bende de egzama tarzı bi şey var demiştim ya onun etkeni için de bu mantar olabilir diyorlar. Bunun çok bilimsel olmasa da bir diyeti varmış. Araştırdım ama çok çok çok zordu. Şimdilik askıda.
Perşembe akşamları cardio yapma tatlım kendi topuğuna sıkarsınEveet yapmıştım. Azıcıktı ama yazmıştım süresini zaten. Akşam yapmıştım
Perşembe akşamları cardio yapma tatlım kendi topuğuna sıkarsınEveet yapmıştım. Azıcıktı ama yazmıştım süresini zaten. Akşam yapmıştım
Anlaşılan çoktan sıkmışım.Perşembe akşamları cardio yapma tatlım kendi topuğuna sıkarsınödem yapar o ertesi güne
Evet hatta bunun için gruplar falan var. Ama sadece un şeker yetmiyor. Domates, soğan, bütün meyveler, kuruyemişler, süt ürünleri... İlk bi yapabilir miyim dedim ama çok çok katı bir diyetMantarı yenen özel besinler var da genel olarak beyaz un ve beyaz şeker içeren herşeyden uzak durarak mantarın bağırsakta yiyecek bulup beslenmesine ve böylece üremesine engel olmamız mümkün.Ben beyaz un beyaz şeker tüketmiyorum ya belki de ondan hiç böyle tatlı krizlerine girmiyorum
Yok yok yememEmzirme devam mı ondan mı acaba ? Baklava olmaz yiyeceksende haftada 2 gün cardio cezası verrim ancak giderdondurma ye kavun karpuz ye daha iyi en azından
A a a kız valla bak doğru olabilir...Canım ben bugün kabızlık basur için birşeyler araştırırken denk geldim. Bağırsaklarımızda pek çok bakteri bulunuyormuş. Bunlardan birisi de candida mantarıymış. Çok fazla beyaz un beyaz şeker gibi gıdalar tükettiğimizde bu mantar şekerden beslenerek bağırsaklarda çoğalmaya ve yayılmaya başlıyormuş. Hatta oradan iç organlara geçip çeşitli hastalıklara neden oluyormuş.
İşin kötü tarafı candida mantarı bağırsakta üredikçe şeker isteğini arttırıyor ve daha çok tatlı tüketmene neden oluyormuş. Sen daha çok tatlı tükettikçe de oda senden beslenip daha çok ürüyormuş. Yani kısır döngüye sokuyor seni. Ve sen hiç bitmek bilmeyen tatlı krizleri ile devamlı kilo alıyorsun ya da veremiyorsun.
İnternete bağırsakta candida mantarı diye yaz araştır. Bu öyle her testte ortaya çıkmaz bağırsaklara özel kan tükürük sıvı testleri yapılması lazım. Senin tatlı krizlerinin nedeni bu da olabilir.
Çok mantıklı canım vallaCanım ben bugün kabızlık basur için birşeyler araştırırken denk geldim. Bağırsaklarımızda pek çok bakteri bulunuyormuş. Bunlardan birisi de candida mantarıymış. Çok fazla beyaz un beyaz şeker gibi gıdalar tükettiğimizde bu mantar şekerden beslenerek bağırsaklarda çoğalmaya ve yayılmaya başlıyormuş. Hatta oradan iç organlara geçip çeşitli hastalıklara neden oluyormuş.
Takımımız çok gerideHaftalık spor listemize buyrunuz kızlar ❤
bireyselde birinci yine değişmedi yok mu tahtına aday yahu çok sıkıcı4278 puan ile C Cagrihilal1 tebrik ederiz
Çok büyük fark ile no kilo ekibi önde tebriklrr kızlar
**Eksik yazmadıysam hafta içinde 3 günden az sporu olan arkadaşlarımın bu hafta biraz daha gayret göstereceğini düşünüyorum
Eki Görüntüle 2651837
Yine ekipleri bir karma yapmak lazım sanırım siz mezun değilken iyiydi iki mezun aynı grupta olunca boşladınızTakımımız çok geride
Yapıyorum sanki yaYine ekipleri bir karma yapmak lazım sanırım siz mezun değilken iyiydi iki mezun aynı grupta olunca boşladınızhaliyle yani normal ben mezun olsam yatarım
İkincinin kaç puanı var, kraliçenin tahtını sallamadan yanına yöresine kıvrılırim benHaftalık spor listemize buyrunuz kızlar ❤
bireyselde birinci yine değişmedi yok mu tahtına aday yahu çok sıkıcı4278 puan ile C Cagrihilal1 tebrik ederiz
Çok büyük fark ile no kilo ekibi önde tebriklrr kızlar
**Eksik yazmadıysam hafta içinde 3 günden az sporu olan arkadaşlarımın bu hafta biraz daha gayret göstereceğini düşünüyorum
Eki Görüntüle 2651837
Yenilikçi girişimler beni her zaman heyecanlandırır.Kızlar bodylik sistemine geçelim mi ?
Dileyen benim body x olsun derse öyle yapabilirim sonra kalan arkadaşları eşleştiririm
- İkili eşleştirme yapalım
- eşleştirmede herkes bodysinden sorumlu olacak
- birbiriyle değil diğer ikili gruplarla yarışacak
- Bodysinin kilosunu takip edecek
- Sporunu takip edecek
- Menü yazıp yazmadığını takip edecek
- Bodyler arası menüler yorumlanacak
- Kısacası şampiyon ikili olmak için uğraşılacak
Gelelim ödüle zaten şampiyon ikili olmak oldukça havalı ama ek olarak haftalık sporlarına +1000 er puan eklensin diyorum ? Başka ödül fikri olan varsa alabiliriz
Bence mükemmel bir fikir yarışma biraz daha kızışmış olurKızlar bodylik sistemine geçelim mi ?
Dileyen benim body x olsun derse öyle yapabilirim sonra kalan arkadaşları eşleştiririm
- Sporunu takip edecek
Gelelim ödüle zaten şampiyon ikili olmak oldukça havalı ama ek olarak haftalık sporlarına +1000 er puan eklensin diyorum ? Başka ödül fikri olan varsa alabiliriz
Ben bunu defalarca söyleyip bir donut alamayincampes etmiştimKızlar bodylik sistemine geçelim mi ?
- Sporunu takip edecek
Yazarken bana yan gözle baktığını hissettimYenilikçi girişimler beni her zaman heyecanlandırır.Bence çok güzel bir fikir olabilir. Takımın kalanı ne der bilemiyorum tabii. Taliplerimi bekliyoruum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?