Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende de egzama tarzı bi şey var demiştim ya onun etkeni için de bu mantar olabilir diyorlar. Bunun çok bilimsel olmasa da bir diyeti varmış. Araştırdım ama çok çok çok zordu. Şimdilik askıda.

Bende de egzama tarzı bi şey var demiştim ya onun etkeni için de bu mantar olabilir diyorlar. Bunun çok bilimsel olmasa da bir diyeti varmış. Araştırdım ama çok çok çok zordu. Şimdilik askıda.
Mantarı yenen özel besinler var da genel olarak beyaz un ve beyaz şeker içeren herşeyden uzak durarak mantarın bağırsakta yiyecek bulup beslenmesine ve böylece üremesine engel olmamız mümkün. Ben beyaz un beyaz şeker tüketmiyorum ya belki de ondan hiç böyle tatlı krizlerine girmiyorum

Evet hatta bunun için gruplar falan var. Ama sadece un şeker yetmiyor. Domates, soğan, bütün meyveler, kuruyemişler, süt ürünleri... İlk bi yapabilir miyim dedim ama çok çok katı bir diyet

A a a kız valla bak doğru olabilir...

Çok mantıklı canım valla
Bende beyaz un haftada bir çeyrek simit yersem odur yada denk gelirse çorba terbiyesinde flan bir tencereye bir kaşık başka tüketmem rafine şekerde kullanmam ve hiçte tatlı krizim olmaz o yüzden mantıklı geldi

Takımımız çok geride

İkincinin kaç puanı var, kraliçenin tahtını sallamadan yanına yöresine kıvrılırim ben

Kızlar bodylik sistemine geçelim mi ?
  • İkili eşleştirme yapalım
  • eşleştirmede herkes bodysinden sorumlu olacak
  • birbiriyle değil diğer ikili gruplarla yarışacak
  • Bodysinin kilosunu takip edecek
  • Sporunu takip edecek
  • Menü yazıp yazmadığını takip edecek
  • Bodyler arası menüler yorumlanacak
  • Kısacası şampiyon ikili olmak için uğraşılacak
Dileyen benim body x olsun derse öyle yapabilirim sonra kalan arkadaşları eşleştiririm

Gelelim ödüle zaten şampiyon ikili olmak oldukça havalı ama ek olarak haftalık sporlarına +1000 er puan eklensin diyorum ? Başka ödül fikri olan varsa alabiliriz

Yenilikçi girişimler beni her zaman heyecanlandırır. Bence çok güzel bir fikir olabilir. Takımın kalanı ne der bilemiyorum tabii. Taliplerimi bekliyoruum.

Bence mükemmel bir fikir yarışma biraz daha kızışmış olur

Ben bunu defalarca söyleyip bir donut alamayincampes etmiştim güzel olacağını düşünüyorum ilk günden beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…