Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yazarken bana yan gözle baktığını hissettim
Bunun konusu bi geçmişti aramızda. Orada bir yakınlaştık. (Bi dk şu an kilo verme yüzdene bakıyorum, çok fazlaysa sıvışıcam ) Sen de bana yan gözle baktıysan neden olmasın S Suskunhanim cığım. Ama haftada sıfır spor yapan ben, böyle bir durumda baya farklılaşabilirim.

0,5 falandı galiba ama sporda birbirimizi gaza getirebiliriz,bı kere benden önce kalkıp yurumeni asla hazmedememmuhtemelen sen debiz cumaya kadar yürürüz,sen salı sınavı bile yürürken yaparsın artık

0,5 falandı galiba ama sporda birbirimizi gaza getirebiliriz,bı kere benden önce kalkıp yurumeni asla hazmedememmuhtemelen sen debiz cumaya kadar yürürüz,sen salı sınavı bile yürürken yaparsın artık
Baktım zaten hehehe. İşin içine ikili yarış girerse ben çok gaza gelirim. Yürümek hafif olmuş, koşarak çöziciğim sınavı.

Canım diyetisyen e gitmek istememdeki neden eskiden diyet yapınca ilk haftalarda buyuk ölçüde kilo veriyordum ama şuan cok siki tutsam bile cok agir veriyorum

Bende de egzama tarzı bi şey var demiştim ya onun etkeni için de bu mantar olabilir diyorlar. Bunun çok bilimsel olmasa da bir diyeti varmış. Araştırdım ama çok çok çok zordu. Şimdilik askıda.
Ben de egzama var ... Ve hiç bir tedavisi yok.. bu bakteri kesin ben de var he... Neymiş diyeti

Ben de egzama var ... Ve hiç bir tedavisi yok.. bu bakteri kesin ben de var he... Neymiş diyeti
Bende seboreik dermatit var. Egzama gibi, ama tam da egzama değil. İllet bir şey. Candida diyeti diyorlar. Dediğim gibi tam bir bilimsel dayanağı yok. Ama yapıp olumlu sonuç alan insanlar çok. Ama salça bile yiyemiyorsun. Salçalı yemekler her şey dahil. Ve en az 6 ay uygulamak gerekiyormuş. Bi bak bakalım, düşüncelerini merak ediyorum.

Kızlar normalde adetim 28 günde 1 olurdu bugun 39.gun tik yok canim sıkkın moralim bozuk Iyiki evli degilim yada ilişkim yok yoksa hamileyim diye ödüm kopmustu

Kızlar normalde adetim 28 günde 1 olurdu bugun 39.gun tik yok canim sıkkın moralim bozuk Iyiki evli degilim yada ilişkim yok yoksa hamileyim diye ödüm kopmustu
Cnm söktürücü bişeyler iç bitki çayları ya da Bi ara yazdığım maydanozdan dicem ama yine içemem diceksin başka da bilmiyorum

Cnm söktürücü bişeyler iç bitki çayları ya da Bi ara yazdığım maydanozdan dicem ama yine içemem diceksin başka da bilmiyorum
O maydonoz nasıl bir şey? Ben biraz baktım dün, bende de aynı sorun var ya Bazısı kaynatıyor, bazısı blenderda yapıyor.

Yenilikçi girişimler beni her zaman heyecanlandırır. Bence çok güzel bir fikir olabilir. Takımın kalanı ne der bilemiyorum tabii. Taliplerimi bekliyoruum.
Bence mükemmel bir fikir yarışma biraz daha kızışmış olur
Cherry Mom bence çok güzel bir fikir ama sen eşleştir :))
@Cagrihilal1 hayır sen bu azimle asla geri almazsın
Ben bunu defalarca söyleyip bir donut alamayincampes etmiştim güzel olacağını düşünüyorum ilk günden beri
Yazarken bana yan gözle baktığını hissettim
Baktım zaten hehehe. İşin içine ikili yarış girerse ben çok gaza gelirim. Yürümek hafif olmuş, koşarak çöziciğim sınavı.
Tamam o halde kızlar en geç pazartesi günü ( yarın yolculuk var çünkü ) bodyleri gönderirim dönüşümlü dönüşümlü gideriz rutine girmemiş olur
Eski düzende ikililer birbiri ile yarışıyordu burda diğer ikili gruplarla yarışacak karıştırmayın ve bodymizin herşeyinden sorumlu olacağız unutmayın
Yeni bir cümbüş bizi bekliyor sanki hahahahs

Vizyon sahibisin kaptanım ne diyem alkışlıyorum

valla haklisin içeceklerin her türlüsünü içemiyorum ilaç falan kullanayim dedim içime sinmiyor 39 günde cok uzun bi süre gibi bi bakayım uzarsa ilaç içerim belki

Ben katılmak istiyirum ama regl oluncaya kadar olmaz çünkü bi şişlik var be benim yüzünden takım arkadasim kaybetsin istemem ama güzel bi taktikmis

O maydonoz nasıl bir şey? Ben biraz baktım dün, bende de aynı sorun var ya Bazısı kaynatıyor, bazısı blenderda yapıyor.
Maydanozun ikisini de denedim. İkisinde de fayda gördüm. Eğer kaynatmayı zor içerim dersen, diğerinin içimi daha kolay.
Ama lahana da güzel bi söktürücü tavsiye ederim. Hem de fena ödem giderici özelliği var. Limon ve maydanoz da koydum içine oooo süper oldu

Muhteşemli kaptanımızsın işte

Menün çok güzel cnm hatta bence süper.
Sabah içtiğin detoks da ne güzel olmuş

Şimdi EceZ in dediği nane çayını deneyeceğim. Yarın da tekrar maydonoz deneyeyim. Lahana yok evde. Yarın markete gidersem alayım onu da. Ne işe yararsa artık. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…