- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #358.981
Rica ederim cnm. Birini yap da ama hepsini Bi arada yapma. Belki miden falan kötü olur. Ben 5 gün lahana, 10 gün maydanoz yapmıştım.ŞimdiEceZ in dediği nane çayını deneyeceğim. Yarın da tekrar maydonoz deneyeyim. Lahana yok evde. Yarın markete gidersem alayım onu da. Ne işe yararsa artık. Teşekkür ederim
Tamamdır, o zaman bi süre maydonozluya devam ederim. Çare olmazsa lahanaya geçeyim. Evde bir sürü maydonoz varRica ederim cnm. Birini yap da ama hepsini Bi arada yapma. Belki miden falan kötü olur. Ben 5 gün lahana, 10 gün maydanoz yapmıştım.
Unutur muyum hiç. Herşeyi unuturum mesela yemek yapmak için çıkardığım tencereyi geri dolaba koyar ve etrafta tencere ararım ama burası ile ilgili hiç bişey unutmamTeşekkür ederiim. Unutmamışsın hahahaSen de çok iyi gidiyorsun bunu benim söylememe gerek bile yok. Ben bir miktar amatörüm
Bu takıma aşığım gerçekten.Unutur muyum hiç. Herşeyi unuturum mesela yemek yapmak için çıkardığım tencereyi geri dolaba koyar ve etrafta tencere ararım ama burası ile ilgili hiç bişey unutmam
Sporu bile yata yata yapıyor :/Menüm
Spor: Yattığım yerde bacak hareketleri yaptım.
Bölgeseller geneli yatarak ya o sebepten benceSporu bile yata yata yapıyor :/
Hahahahahaha yahu spor gibi değildi. Video izlerken hareketsiz izlemeyeyim dedim. Pozitif düşününüz.Sporu bile yata yata yapıyor :/
Akşam yarim kıymalı pide
Karpuz
Peynir
4 kasik makarna
Sabah 1 parca börek
Ogle yok
Akşam
2 sis adana 3 dilim ekmek
Öğle 1 dilim kıymalı börek
Benim anneanne böyle yapıyor paçalı donunu aça açaaSporu bile yata yata yapıyor :/
Kaptanım çok isterseniz YouTube kanalımda fit olma önerilerimi paylaşıyorum, dermişim.
Az önce spordan gelip tartıldım 58.6 naabeeerKaptanım çok isterseniz YouTube kanalımda fit olma önerilerimi paylaşıyorum, dermişim.Şaka bir yana regl olmaya yardımcı hareketlere baktım internetten. Onun bahanesi olsun dedim. Bu hafta kessin kilo veriyorum. Son dalga geçişleriniz hahahaha (Geçmezseniz hepten serme ihtimalim var, devam edin lütfen)
Yarın tartılacağım canımcım, görüşeceğiz.Az önce spordan gelip tartıldım 58.6 naabeeer
Hahaaha ayyy nerden buluyorsun bunları
Adımı tombalak olarak değiştiriyorum... Arkadaşlar kabul ediyorum spor insanı değilim ama elimden geleni yapacağımı taahhüt ederim.
Ben Karatay diyeti yapamıyorum ama sevdiğim bir kişiliktir.O zaman seni Karatay a havale ediyoruz
Eki Görüntüle 2652076
Bi bakayım canımBende seboreik dermatit var. Egzama gibi, ama tam da egzama değil. İllet bir şey. Candida diyeti diyorlar. Dediğim gibi tam bir bilimsel dayanağı yok. Ama yapıp olumlu sonuç alan insanlar çok. Ama salça bile yiyemiyorsun. Salçalı yemekler her şey dahil. Ve en az 6 ay uygulamak gerekiyormuş. Bi bak bakalım, düşüncelerini merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?