Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Şimdi EceZ in dediği nane çayını deneyeceğim. Yarın da tekrar maydonoz deneyeyim. Lahana yok evde. Yarın markete gidersem alayım onu da. Ne işe yararsa artık. Teşekkür ederim
Rica ederim cnm. Birini yap da ama hepsini Bi arada yapma. Belki miden falan kötü olur. Ben 5 gün lahana, 10 gün maydanoz yapmıştım.

Rica ederim cnm. Birini yap da ama hepsini Bi arada yapma. Belki miden falan kötü olur. Ben 5 gün lahana, 10 gün maydanoz yapmıştım.
Tamamdır, o zaman bi süre maydonozluya devam ederim. Çare olmazsa lahanaya geçeyim. Evde bir sürü maydonoz var

Teşekkür ederiim. Unutmamışsın hahaha Sen de çok iyi gidiyorsun bunu benim söylememe gerek bile yok. Ben bir miktar amatörüm
Unutur muyum hiç. Herşeyi unuturum mesela yemek yapmak için çıkardığım tencereyi geri dolaba koyar ve etrafta tencere ararım ama burası ile ilgili hiç bişey unutmam

Maariftakvimi bugünkü menünü görünce eski menülerine baktım 1 tane bile sağlıklı dengeli menü bulamadım ya kaçamaklar var yada dengesiz hiç bir besin kaynağı olamayacak menüler
Karbonhidrat insanda enerji yapmıyor rehavet çöktürüyor sende uykuna uyku katıyorsun
Takımda uğraşıp uğraşıp eksi gelemeyenler olabilir regli olur ödem olur kabızlık olur yine bişey demeyiz ama sen böylesi kritik bir durumda halen börek yemeye devam edersen işte ozman kimse sana destek olmaz bende takımdan ayrılmanı isterim. Çünkü böylesi inan hakaret gibi oluyor
Umarım menülerin düzelir ve sporların eklenir böyle bir sıkıntıya kendimizi sokmayız
Akşam yarim kıymalı pide
Karpuz
Peynir
4 kasik makarna
Sabah 1 parca börek

Ogle yok

Akşam
2 sis adana 3 dilim ekmek
Öğle 1 dilim kıymalı börek

Benim anneanne böyle yapıyor paçalı donunu aça açaa pacman o hesap olmuş
Kaptanım çok isterseniz YouTube kanalımda fit olma önerilerimi paylaşıyorum, dermişim. Şaka bir yana regl olmaya yardımcı hareketlere baktım internetten. Onun bahanesi olsun dedim. Bu hafta kessin kilo veriyorum. Son dalga geçişleriniz hahahaha (Geçmezseniz hepten serme ihtimalim var, devam edin lütfen)

Az önce spordan gelip tartıldım 58.6 naabeeer

Bi bakayım canım
..
Ben de zaman için de fark etmiştim un ve şekerden uzak durduğum da egzamalaeım hafifliyor...
Ama şimdi öyle bir duruma geldim ki bazen canım çok hamur işi istiyor bazen çok şekerli şeyler hani bundan 3 yıl önce asla böyle değildim... Hiç aramazdım tatlı.. hamur.. çok kolay hemen kiloyu verirdim.. ama şimdi onların yüzünden ille bi yerde patlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…