- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #359.001
Canım sadece beyaz un ve şekeri keserek de o mantar dediğimiz şeyi minimuma çekebilirsin. Tatlı krizlerinin önüne geçebilirsin. Mesela bak bugünkü menün gayet güzelmiş ama son dakka golü atıp dondurma yemişsin o olmasa mesela bugün tam mantara karşı bir diyet olurdu :)Bi bakayım canım
..
Ben de zaman için de fark etmiştim un ve şekerden uzak durduğum da egzamalaeım hafifliyor...
Ama şimdi öyle bir duruma geldim ki bazen canım çok hamur işi istiyor bazen çok şekerli şeylerhani bundan 3 yıl önce asla böyle değildim... Hiç aramazdım tatlı.. hamur.. çok kolay hemen kiloyu verirdim.. ama şimdi onların yüzünden ille bi yerde patlıyor
Sabah 6.30
Ballı limonlu ılıık su
8.30 kahvaltı
Omlet peynir domates zeytin
Ara da kahve ve yoğurt-şeftaki yedim
Öğle minik patates haşlayıp fırınladım 3 adet yedim
2 saat sonra acıktım bir tabak taze fasulye..
İkindi vakti 2top dondurma
Akşam 19.30 gibi yine 3 patates haşlama.. minik ama yumurtadan küçük..
Kahve çay soda hep devam zaten...
Spor
8500 adım
30 dk cardıo
Simyacıyı ben tavsiye etmiştim sana galiba@pawlover 3. Gece bugün Simyacı okuyrou .. son 30 syf.. çok uykum geldi yoksa bitiricem de gözlerim dayanmadı artıkama çok güzelmiş çok hoşuma gitti..
Ben de yeni bitirdim beğendimSimyacıyı ben tavsiye etmiştim sana galiba
Gerçekten onunla ilgili olabilir, bilemiyorum.Bi bakayım canım
..
Ben de zaman için de fark etmiştim un ve şekerden uzak durduğum da egzamalaeım hafifliyor...
Ama şimdi öyle bir duruma geldim ki bazen canım çok hamur işi istiyor bazen çok şekerli şeylerhani bundan 3 yıl önce asla böyle değildim... Hiç aramazdım tatlı.. hamur.. çok kolay hemen kiloyu verirdim.. ama şimdi onların yüzünden ille bi yerde patlıyor
Güzel demiBen de yeni bitirdim beğendim
Aklımda dursun bakalım bimsonra ki ay başında relg deGüzel demibende şuan 2 kitap birden okuyorum da biri şeker portakalı. Hep önyargılı yaklaşmıştım lise çağı için diye ama tatlı Bi kitapmış sevdim. Tavsiye ederim
Hangi kitaplarAklımda dursun bakalım bimsonra ki ay başında relg deokurum belki şimdi 3 yarım kitabım var 3 de yol da geliyor
Şu netfilixden kurtulmak bana çok iyi geldi
Ya şu seviyeleri yaptığım gün gerçekten iyiydi sadece 9. Gün o kan şekeri düşmesi olayı beni bitirdi ama o 8 gün boyunca ne şeker ne un aramadımGerçekten onunla ilgili olabilir, bilemiyorum.Umarım çare bulabilirsin, zira ben bulamadım.
Müslüman diyetiHangi kitaplar
Ooo iyi okumalarMüslüman diyeti
Yasemin soysaldan iki kitap..
Fatimai zehra Mustafa Necati Bursalı..
Yolda da kan grununa göre beslenme ve 21 gün şekersiz var
Çok aklıma gelmedi şimdi ama bin muhteşem güneş var başka yazarın onu merak ediyorum bende.Bu Paulo bunu başka hangi kitabı iyidir?
Ben Sinan Akyüz de çok severim ondan da kitap alasmn var ama çok pahalılar be
Aaay o kitabı okumadın mııııı.... Hemen her şeyi bıral ve o u oku.. harika.. ah ah kaç kere okudum kim bilir kimseye de veremem öööyle kitaplığımda yıllardır okur okur geri koyarımÇok aklıma gelmedi şimdi ama bin muhteşem güneş var başka yazarın onu merak ediyorum bende.
Ama Şimdi ihsan Süreyya sırmanın 4 kitabı var aldığım onları okucam inşallah.
İnşallah elimdekiler bitsin de alıp okuyayım bendeAaay o kitabı okumadın mııııı.... Hemen her şeyi bıral ve o u oku.. harika.. ah ah kaç kere okudum kim bilir kimseye de veremem öööyle kitaplığımda yıllardır okur okur geri koyarım
Ben de hep öyle düşünürüm o kitap için . Ben de okuyayım o zamanGüzel demibende şuan 2 kitap birden okuyorum da biri şeker portakalı. Hep önyargılı yaklaşmıştım lise çağı için diye ama tatlı Bi kitapmış sevdim. Tavsiye ederim
Tlfdan okuyorum onu ben. Özellikle uyku öncesi güzel oluyorBen de hep öyle düşünürüm o kitap için . Ben de okuyayım o zaman
Bin muhteşem güneşi kesinlikle oku. Çok mükemmel bir kitapÇok aklıma gelmedi şimdi ama bin muhteşem güneş var başka yazarın onu merak ediyorum bende.
Ama Şimdi ihsan Süreyya sırmanın 4 kitabı var aldığım onları okucam inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?