Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım sadece beyaz un ve şekeri keserek de o mantar dediğimiz şeyi minimuma çekebilirsin. Tatlı krizlerinin önüne geçebilirsin. Mesela bak bugünkü menün gayet güzelmiş ama son dakka golü atıp dondurma yemişsin o olmasa mesela bugün tam mantara karşı bir diyet olurdu :)

Gerçekten onunla ilgili olabilir, bilemiyorum. Umarım çare bulabilirsin, zira ben bulamadım.

Güzel demi bende şuan 2 kitap birden okuyorum da biri şeker portakalı. Hep önyargılı yaklaşmıştım lise çağı için diye ama tatlı Bi kitapmış sevdim. Tavsiye ederim
Aklımda dursun bakalım bimsonra ki ay başında relg de okurum belki şimdi 3 yarım kitabım var 3 de yol da geliyor

Şu netfilixden kurtulmak bana çok iyi geldi

Gerçekten onunla ilgili olabilir, bilemiyorum. Umarım çare bulabilirsin, zira ben bulamadım.
Ya şu seviyeleri yaptığım gün gerçekten iyiydi sadece 9. Gün o kan şekeri düşmesi olayı beni bitirdi ama o 8 gün boyunca ne şeker ne un aramadım o nasıl oldu niyetle mi alakalı anlamadım.. sabah olunca ne yicemi bilirdim öyle dğzenl içinde giderdi.. e şimdi öyle değil karma çorma..

Bu Paulo bunu başka hangi kitabı iyidir?

Ben Sinan Akyüz de çok severim ondan da kitap alasmn var ama çok pahalılar be

Bu Paulo bunu başka hangi kitabı iyidir?

Ben Sinan Akyüz de çok severim ondan da kitap alasmn var ama çok pahalılar be
Çok aklıma gelmedi şimdi ama bin muhteşem güneş var başka yazarın onu merak ediyorum bende.
Ama Şimdi ihsan Süreyya sırmanın 4 kitabı var aldığım onları okucam inşallah.

Çok aklıma gelmedi şimdi ama bin muhteşem güneş var başka yazarın onu merak ediyorum bende.
Ama Şimdi ihsan Süreyya sırmanın 4 kitabı var aldığım onları okucam inşallah.
Aaay o kitabı okumadın mııııı.... Hemen her şeyi bıral ve o u oku.. harika.. ah ah kaç kere okudum kim bilir kimseye de veremem öööyle kitaplığımda yıllardır okur okur geri koyarım

Aaay o kitabı okumadın mııııı.... Hemen her şeyi bıral ve o u oku.. harika.. ah ah kaç kere okudum kim bilir kimseye de veremem öööyle kitaplığımda yıllardır okur okur geri koyarım
İnşallah elimdekiler bitsin de alıp okuyayım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…