- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #359.021
Tmm inşallah cnmBin muhteşem güneşi kesinlikle oku. Çok mükemmel bir kitap
Şimdi ateşle oynayan kız da geçeceğim de ondan sonra da şeker portakalını okuyayımTlfdan okuyorum onu ben. Özellikle uyku öncesi güzel oluyor
Durmadıysa çizdirme 1 2 yıl sabitlemesi lazım ya da küçük ilerlemeler cizdirsen bile yine ilerlemeye devam eder. Sabitlemesini bekle ben istiyorum ama biraz daha bekleyeceğimHer sene 0.25 ilerliyor... H durmadı şimdiye kadar..
Merhaba aşağıdaki konuya yazarsanız ihtiyacı olan takım sizi davet edecektirMerhaba arkadaşlar gruba yeni üye alıyormusunuz
Tamam kaptan doğru söylüyorsunuz burda herkes emek veriyor benim karın emeklerinin ustune boyle davranmaya hakkım yokMaariftakvimi bugünkü menünü görünce eski menülerine baktım 1 tane bile sağlıklı dengeli menü bulamadım ya kaçamaklar var yada dengesiz hiç bir besin kaynağı olamayacak menüler
Karbonhidrat insanda enerji yapmıyor rehavet çöktürüyor sende uykuna uyku katıyorsun
Takımda uğraşıp uğraşıp eksi gelemeyenler olabilir regli olur ödem olur kabızlık olur yine bişey demeyiz ama sen böylesi kritik bir durumda halen börek yemeye devam edersen işte ozman kimse sana destek olmaz bende takımdan ayrılmanı isterim. Çünkü böylesi inan hakaret gibi oluyor
Umarım menülerin düzelir ve sporların eklenir böyle bir sıkıntıya kendimizi sokmayız
Hadi ya.. hiç duracağı yok ki bunun...Durmadıysa çizdirme 1 2 yıl sabitlemesi lazım ya da küçük ilerlemeler cizdirsen bile yine ilerlemeye devam eder. Sabitlemesini bekle ben istiyorum ama biraz daha bekleyeceğim
Hayat her daim karşımıza maddi manevi imtihanlar çıkaracak ve biz hep bir mücadele içinde olacağız bollukla yoklukla,sevinçle hüzünle,batmadan çıkmak kendi kendine de mutlu olmaya çlışmak lazım ama önce bunu istemek lazım önündeki örneklerden faydalanmak lazım.hayatındaki olmusuzluklrın sebeplerini teker teker sabırla çözmeni dilerim, gerisi arkadan gelir.sağlığını koruTamam kaptan doğru söylüyorsunuz burda herkes emek veriyor benim karın emeklerinin ustune boyle davranmaya hakkım yok
Herkese tez zamanda istediği kolya sağlıkla ulaşmasını dilerim birgün kendimden tam olarak emin olursam belki o zaman takimdakilerde kabul ederse geri dönmek isterim
Gerçekten takım motivasyonu cok iyi ama bende is yok insallah herkes takım bilinciyle ilerler
Beni takıma kabul edip sabır gösterdiğiniz icinde herkese teşekkür ederim
Allaha emanet olun
Nasıl da güzel yazdınHayat her daim karşımıza maddi manevi imtihanlar çıkaracak ve biz hep bir mücadele içinde olacağız bollukla yoklukla,sevinçle hüzünle,batmadan çıkmak kendi kendine de mutlu olmaya çlışmak lazım ama önce bunu istemek lazım önündeki örneklerden faydalanmak lazım.hayatındaki olmusuzluklrın sebeplerini teker teker sabırla çözmeni dilerim, gerisi arkadan gelir.sağlığını koru❤❤❤
Bugün de var demi misafirGüüüüüünaydındün misafirim vardı kızlar o sebeple yoktum
Hakkında haylırısı olsun tatlım.. buradan mezun olmayı inşallah sen de bir gün tadarsın.. ben de onun için tırmıklıyorum resmen..Tamam kaptan doğru söylüyorsunuz burda herkes emek veriyor benim karın emeklerinin ustune boyle davranmaya hakkım yok
Herkese tez zamanda istediği kolya sağlıkla ulaşmasını dilerim birgün kendimden tam olarak emin olursam belki o zaman takimdakilerde kabul ederse geri dönmek isterim
Gerçekten takım motivasyonu cok iyi ama bende is yok insallah herkes takım bilinciyle ilerler
Beni takıma kabul edip sabır gösterdiğiniz icinde herkese teşekkür ederim
Allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?