Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba arkadaşlar gruba yeni üye alıyormusunuz
Merhaba aşağıdaki konuya yazarsanız ihtiyacı olan takım sizi davet edecektir

Tamam kaptan doğru söylüyorsunuz burda herkes emek veriyor benim karın emeklerinin ustune boyle davranmaya hakkım yok

Herkese tez zamanda istediği kolya sağlıkla ulaşmasını dilerim birgün kendimden tam olarak emin olursam belki o zaman takimdakilerde kabul ederse geri dönmek isterim
Gerçekten takım motivasyonu cok iyi ama bende is yok insallah herkes takım bilinciyle ilerler

Beni takıma kabul edip sabır gösterdiğiniz icinde herkese teşekkür ederim

Allaha emanet olun

Hayat her daim karşımıza maddi manevi imtihanlar çıkaracak ve biz hep bir mücadele içinde olacağız bollukla yoklukla,sevinçle hüzünle,batmadan çıkmak kendi kendine de mutlu olmaya çlışmak lazım ama önce bunu istemek lazım önündeki örneklerden faydalanmak lazım.hayatındaki olmusuzluklrın sebeplerini teker teker sabırla çözmeni dilerim, gerisi arkadan gelir.sağlığını koru

Nasıl da güzel yazdın

Hakkında haylırısı olsun tatlım.. buradan mezun olmayı inşallah sen de bir gün tadarsın.. ben de onun için tırmıklıyorum resmen..
İnşallah Madden manen ruhen tüm sıkı yıkarım üstesinden gelirsin ve dengesiz beslenme işini yoluna sokarsın.. Allaha emanet c

Hayırlı sabahlar kızlar.. biz de 5 buçukta uyandık miiiis gibi bir saat varya.. balkona attım bir kilim oğlum la oturup az meme az oyun

Öyle öyle geçti saatler .. çiçeklerimşe ilgilendim vs ev de yapacak hiç başka şey bulamayınca attım kendimi sokağa anneme geldim şimdi oğlan uyuyor ben de az kestiririm..

Kahvaltı yaptım.. peynirle yumurtayı beraber pişirip yedim.. iki de kayısı yedim..

Kayısıyı sabah. Daha erken yedim peyg.ef. meyve ve tatlıyı yemekten en az 1.5 saat önce yermiş yada yemekten 2-3 saat sonra yermiş.. öyle yaptım..

Ama mesala karışık da yemezmiş.. hayvansalları karıştırmazmış.. ona uyandım yumurta ve peynir beraber oldu.. onları da yavaş yavaş bırakıp daha da sade beslenicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…