Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kardio çoğunlukla yapıyorum. Ama benim alt tarafta yağlanma çok alttan vermekten çok zor oradan gitmeyince eksi de olmuyor. Her yerden gitse olacak ama bacaklarım bilekten itibaren çok kalın kilomun yarıdan fazlası bacaklarımda. Ama tabi ki dört dörtlük rejim yapamıyorum. Bu aşamada çok sikmakta istemiyorum kendimi 7 ay oldu yorulmaya başladım artık son düzlükte gaza basıp bidende durmak istemiyorum. Yavaş yavaş gidecek. Kilo kaybından çok incelmeye ve şekillenmeye yoğunlasiyorum artık. 100 gr 200 gr da olsa 13 kilo verdim şaka suka kaplumbağa hızında

Maşallah darısı diğer bir 13 kg yi görmeye artık

Güzeller güzeli kız çekerim nasılsınız? Benim anam ağladığı ay hamlaşmışım kızlar yaa dün ablamla ev temizleyelim dedik gece 2 de yattık ve temizlediğimiz bir oda bir wc bir balkon birde banyo oldu diğer odalar daha duruyor canımız çıktı yüklükleri indirdik yerleştirdik kıyafetleri ayıkladık penceleri çekmeceler sildik düzenledik wc nin ve banyonun fayanslarını sildim balkondaki bütün çiçekleri çatıya çıkardık derken bir baktık 12 saat boyunca temizlik yapmışız tabii arada yemek yap bulaşık şu bu derken nasıl pert olduk anlamadım. Yarında yine iş başvurusu için gidicem bir yerlere ama totoşu kaldırasım yok

Baktım zaten hehehe. İşin içine ikili yarış girerse ben çok gaza gelirim. Yürümek hafif olmuş, koşarak çöziciğim sınavı.
Vuhuuu çok azimli gördüm seni
Pistt tombikus, oburiksssss napiyon
Günaydın çıtırlar YARIN TARTI VAARRR HERKES KİLOSUNU ESKİ HALİNE GETİRSİNNN
Sen de gelecen mi

Cok 'te
sankur Ederim insallah bi şekilde yapmam gerekeni yapio nu sağlıksız yaşantıdan kendimi kurtarabilirim

Sizlerinde tez zamsnda saglikla mezun olmanısı dilerim

Vuhuuu çok azimli gördüm seni

Pistt tombikus, oburiksssss napiyon

Sen de gelecen mi
Evet, azimliyim ama diyetimde. Salı günü olan sınavım baya önemli. Şu an ona çalışıyorum. Ayrıca hala regl olmaya çalışıyorum. Bir umuttur yaşamak. Rabbim, lakaplarım gittikçe artıyor, artık aklımda tutamıyorum hehe Zaten bir iki ay içinde tombikli lakapları geçersiz olacak. Çünkü fit ve komik bir hanımefendi olacağım o zaman. Siz napıyorsunuz S Suskunhanim ciğim? Aynı azmi sizlerde de görmek isteriz efenim.

Cok 'te
sankur Ederim insallah bi şekilde yapmam gerekeni yapio nu sağlıksız yaşantıdan kendimi kurtarabilirim

Sizlerinde tez zamsnda saglikla mezun olmanısı dilerim
Maariftakvimi seni çok fazla tanıma fırsatım olmadı. Belki mental olarak kendini hazırlayamadın bu sürece, belki de dış etkenlerin etkisiyle çok sıkı devam ettiremedin. Ama bu seni asla pes etme yoluna götürmesin. Burada hepimiz hayatımızın belli dönemlerinde onlarca diyet yapıp bırakan insanlarız. Bir kerede olmuyor, sen benden daha iyi biliyorsundur. En kısa zamanda kendini toparlayıp ya tekrar buralardan ya diyetisyenden ya da tamamen öz iradenle mutlu olacağın bir bedene kavuşmanı diliyorum.

Nebevi beslenmeyle ilgili face dışında araştırabilceğim bi kaynak varmı hanmeli
Canım ben yitik şifa ve müslüman diyeti diye bir kitap okuyorum oralardan bilgileri topluyorum.. bir de bu uygulamayı yapan büyüklerimden öğrendiklerimi var işte.. ufak ufak bilgi birikimleri

Benimki de ilerliyor sürekli. Ama kilo alıp vermek bile ilerlemesine sebep oluyormuş. Vücut gelişimiyle eş zamanlı gidiyor göz ilerlemesi. Belki kiloyu sabitlersek gözde durur.
A a a şu işe bak ... Yandık valla bir kaç yol daha mahkumuz gözlüğe.. ben de bir iki yerde dediğin gibi okudum en az bir yıl hiç ilerleme olmaması gerekliymiş.. yine biraz daha bakacağım bakalım.. ben lens kullandığım da 0.50 artmıştı bıraktım lensi 0.25 artıyor ama sanırım şu bir yıldır pek artması çünkü hani camlarım hala bana yeterli geliyor bi baktırmak lazım gözlük zaten kırık dökük elim de kalacak bir gün

Mehfam canım kitap bitti ben de bittim
Çok güzelmiş gerçekten .. tam yaşımın kitabı oldu gençliğim de okusam okuyamazdım büyük iht.. bırakırsın başında ama şimdi bu yaşım da çok hoşuma gitti uzzuuuuııı nnn zamandır kitap almıyorum elime ne kadar özleemilim iki üç günde kitap okumayı

Şimdi biraz diğer kitaplarımı okuyup hafifleteyşm onlar bilgi kitabı gibi olunca öyle akıcı gitmiyor.. yarılansınlar hemen şeker portakalı alıyorum varsa başka öneri sen bana liste yap ben okurum

Maşallah. Tm cnm yazarım yine

Üzüldüm şimdi bak. Bende sana dedim ama kendim de yapamadım. Bel fıtığım atağa geçti. Yattım hep

Herkese iyi akşamlar. Cherry Mom iki gündür menü paylaşamadan çünkü ezelden beridir en büyük sorunum bu hafta sonları oluyor. İnşallah bunu da bir çözüme kavuşturacağıma inanıyorum. Bugün de orta şekerli geçti o yüzden menü paylaşamayacağım ama hafta arası güzel menülerle dönerek 86 hedefime ulaşmayı planlıyorum.

Selam canım kaçamak varsada yazsan bence daha iyi senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…