Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın bugün benim DOĞUM GÜNÜMMMMMMM
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere
Hakkınızda hayırlısı olsun canımm İsteyen herkes evlat sahibi olsun inşallah
İnşallah canım
İnşallah canımm
Tebrikler gayet güzel gidiyosun hiç yatarak yaptığın hareketleri küçümsemiyorum artık

Eklentiler

• 5186CA42-00C4-4EAD-BBBE-CE525BBA1068.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 32
beklediğim için teşekkür ederim canım
Günaydın kızlar bugün aşılama oluyorum bana dua edin
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım benim, gonlundekileri hayırlısıyla nasip etsin
İyi ki doğdun tempuusssss nice güzel fit yaşların olsun canım
Yaa benim kardeşim benden baya küçük. Görümce olmama ohooooo. Ama fit olucam yine de. Bir de yattığım yerden yaptığım hareketleri küçümsemeyiniz. -500’üm.
Deme öyle mukaddes deme öyle ooo muhteşem, yattigin yerden hem de vuhuuuu

Tebrikler gayet güzel gidiyosun hiç yatarak yaptığın hareketleri küçümsemiyorum artık
Cumaya kadar tekrar ödemle artmaz inşallah. Tek dileğim bu.
Deme öyle mukaddes deme öyle ooo muhteşem, yattigin yerden hem de vuhuuuu
Yanii bir de regl ödemim var. Sadece belirtmek istedim. Geçen hafta çok üzgün bir haftaydı. O kadar diyet yaprım, koca bir 0 resmen... Ama moral bozmak yok!

ya özür dilerim çok hızlı girip çıkıyorum bu aralar yoğunluktan çok adapte olamadım, yorumları okuyamıyorum çoğunlukla.
Ancak bugün gördüğüm artı karşısında şok içindeyim Onun için nasıl bir hedef belirleyeceğimi inan bilemiyorum. Şu durumuma göre olsa olsa sabit kalmak hedefim olsa ancak..... Sen bana 100 gr aşağı yazabilirsin hedef olarak. Çünkü zaten bir hafta çok hızlı veriyorsamdiğer haftaonu koruyabilmek daha zor oluyor böyle hızlı kilo verilen diyetlerde.

Koca bı sıfır olur mu ortaaammm bak -500 desin ben de paylaşayım birazdan toplantımız başlayacak

Günaydın kızlar bugün aşılama oluyorum bana dua edin
hakkınızda hayırlısı olsun canım
mutlu yaşların olsuuuun
sana da allah zihin açıklığı versin canım başarılar
Senin bu ani kaçamaklr ne olcak böyle? katı diyetlerden uzak dur istersen, düzenli beslenmeli haftda bir ödüllü liste tam sana göredir aslında, kalori saydınmı hiç

Sürekli kalori sayıyorum leylim. Bugün modum düştü ya. Katı diyet bana göre değil gerçekten ama çok uzun zamandır da direniyorum aynı kilolarda. Yordu beni artık şu en ufak bir şeyde 66’ya çıkmalar.
64.9’u görmüşken hop diye nasıl 66 görebilir insan yahu valla sıktı artık bu durum beni. Hiç mi bir lokma kaçamak yapamayacağız. Çok abarttığım bir şey de yok ortada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…