- 12 Şubat 2020
- 1.773
- 4.972
- 53
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #359.101
Doğum günün kutlu olsunGünaydın bugün benim DOĞUM GÜNÜMMMMMMM
İnşallah canımHakkınızda hayırlısı olsun canımmİsteyen herkes evlat sahibi olsun inşallah
İnşallah canımmGünaydın herkese ♥Calypso95 her şey çok güzel olur inşallah. Yakında güzel haberleri bekliyor olacağız.
Dostlarım yarın sınavım var biliyorsunuz. O nedenle bugün hiç uğrayamayabilirim. Diyetime tam gaz devam edeceğim tabii ki. Pazartesinin de ilk tartısını paylaşmış olayım. Sonunda zincirimi kırdım sayılır. Hala ödem var eminim. Regl olamıyorum. Ama ne kadar versem kâr. Hepinize güzel bir gün dilerim efenim.
Cuma: 66.9
Pazartesi: 66.4
Kitabı ben tavsiye etmemiştimpawlover 3. Gece bugün Simyacı okuyrou .. son 30 syf.. çok uykum geldi yoksa bitiricem de gözlerim dayanmadı artık ama çok güzelmiş çok hoşuma gitti..
GünaydınGünaydın kızlarbugün aşılama oluyorum bana dua edin
Doğum günün kutlu olsun iyi ki doğmuşsuunGünaydın bugün benim DOĞUM GÜNÜMMMMMMM
beklediğim için teşekkür ederim canım19-26 Haziran Menü Paylaşım Listesi
Cherry Mom
Ceylansnn
birsevgi
@Cagrihilal1
@hanmeli
@nrmyn
Tempus
Calypso95
balpamuk
S Suskunhanim
@EceZ
@0zlem
pacman
@ortabahar
fancynancy
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım benim, gonlundekileri hayırlısıyla nasip etsinGünaydın kızlarbugün aşılama oluyorum bana dua edin
İyi ki doğdun tempuusssssGünaydın bugün benim DOĞUM GÜNÜMMMMMMM
Deme öyle mukaddes deme öyleYaa benim kardeşim benden baya küçük. Görümce olmama ohooooo. Ama fit olucam yine de.Bir de yattığım yerden yaptığım hareketleri küçümsemeyiniz. -500’üm.
Doğum günün kutlu olsun tempuus.Günaydın bugün benim DOĞUM GÜNÜMMMMMMM
Tebrikler gayet güzel gidiyosun hiç yatarak yaptığın hareketleri küçümsemiyorum artık
Yanii bir de regl ödemim var. Sadece belirtmek istedim.Deme öyle mukaddes deme öyleooo muhteşem, yattigin yerden hem de vuhuuuu
Maariftakvimi balpamuk Ceylansnn fancynancy B bluuee
Kızlar sizin hedefleriniz kaldı. Özellikle listedekiler buraya giripte hedef yazmamanız beni bi miktar üzüyoher hafta kaç kez hatırlatıyorum hala söylemeyenler oluyo
Koca bı sıfır olur mu ortaaammm bak -500 desinCumaya kadar tekrar ödemle artmaz inşallah. Tek dileğim bu.
Yanii bir de regl ödemim var. Sadece belirtmek istedim.Geçen hafta çok üzgün bir haftaydı. O kadar diyet yaprım, koca bir 0 resmen... Ama moral bozmak yok!
hakkınızda hayırlısı olsun canımGünaydın kızlarbugün aşılama oluyorum bana dua edin
mutlu yaşların olsuuuunGünaydın bugün benim DOĞUM GÜNÜMMMMMMM
sana da allah zihin açıklığı versin canım başarılarGünaydın herkese ♥Calypso95 her şey çok güzel olur inşallah. Yakında güzel haberleri bekliyor olacağız.
Dostlarım yarın sınavım var biliyorsunuz. O nedenle bugün hiç uğrayamayabilirim. Diyetime tam gaz devam edeceğim tabii ki. Pazartesinin de ilk tartısını paylaşmış olayım. Sonunda zincirimi kırdım sayılır. Hala ödem var eminim. Regl olamıyorum. Ama ne kadar versem kâr. Hepinize güzel bir gün dilerim efenim.
Cuma: 66.9
Pazartesi: 66.4
Senin bu ani kaçamaklr ne olcak böyle? katı diyetlerden uzak dur istersen, düzenli beslenmeli haftda bir ödüllü liste tam sana göredir aslında, kalori saydınmı hiçya özür dilerim çok hızlı girip çıkıyorum bu aralar yoğunluktan çok adapte olamadım, yorumları okuyamıyorum çoğunlukla.
Ancak bugün gördüğüm artı karşısında şok içindeyimOnun için nasıl bir hedef belirleyeceğimi inan bilemiyorum. Şu durumuma göre olsa olsa sabit kalmak hedefim olsa ancak..... Sen bana 100 gr aşağı yazabilirsin hedef olarak. Çünkü zaten bir hafta çok hızlı veriyorsamdiğer haftaonu koruyabilmek daha zor oluyor böyle hızlı kilo verilen diyetlerde.
hakkınızda hayırlısı olsun canım
mutlu yaşların olsuuuun
sana da allah zihin açıklığı versin canım başarılar
Senin bu ani kaçamaklr ne olcak böyle? katı diyetlerden uzak dur istersen, düzenli beslenmeli haftda bir ödüllü liste tam sana göredir aslında, kalori saydınmı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?