Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam canım ancak dönüyorum yolculuk vs kusura bakma
Ben ilerisi için iletip temkinli gitmeni istemiştim ama çoktan kararını vermişsin gidene kal demek olmuyor diyet işi kişinin kafasında bitiyor çünkü. Kendini tam olarak hazır hissettiğinde yine bekleriz bizde sana teşekkür ederiz listeden çıkıyor olsanda uğra bize
Sende Allaha emanet ol
Sevgilerle..

Kızlar yoldayız Ankaraya dönüyoruz o yüzden pek giremem öpüyorum hepinizi ♥♥
ben gündüz alintiladim ama işler çıktı yazamadim varmissin bile
ooo ben gorumce oluyorum anacim, zaten fit olmak zorundayımbittin annem sen bittin
Evet canım 8 gibi geldik Ankara soguk geldi bana çocukta bende hapşurıoruz hasta olmayız inşalsh
Çok geçmiş olsun canım, ah nasıl da iyi bilirim
E bugün zıplaayan yok herhalde
ben sabah zipladim,düşümü aldım, hazırlıkları hallettim ve kardeşime kız istedik, pacman yattığı yerden pilates yapadursun hıh
Yeess bugünün zıplayanları

C Cagrihilal1 3000
S Suskunhanim 2888

hanmeli 1100
Ah C Cagrihilal1 2222 çok artistik bı rakamdi niye fazla zipladin da bu sıcakta tebrik ediyorum canım

Kız vallaha son 1 saatte hiç yoktan iyidir dedim zıpladım 1. Lık için 6 bin atlasam olmuyor hiç yoktan iyidir dedim 3 bin yaptım bu sefer kimse zıplamamış

Kız vallaha son 1 saatte hiç yoktan iyidir dedim zıpladım 1. Lık için 6 bin atlasam olmuyor hiç yoktan iyidir dedim 3 bin yaptım bu sefer kimse zıplamamış
Ya birinde bende de öyle oldu 12000 adımla mi ne birinci olmuştum şaka gibi

Günaydın herkese Calypso95 her şey çok güzel olur inşallah. Yakında güzel haberleri bekliyor olacağız.

Dostlarım yarın sınavım var biliyorsunuz. O nedenle bugün hiç uğrayamayabilirim. Diyetime tam gaz devam edeceğim tabii ki. Pazartesinin de ilk tartısını paylaşmış olayım. Sonunda zincirimi kırdım sayılır. Hala ödem var eminim. Regl olamıyorum. Ama ne kadar versem kâr. Hepinize güzel bir gün dilerim efenim.

Cuma: 66.9
Pazartesi: 66.4

Eklentiler

• 5EFF82B7-479F-41F3-A171-8991751B3B26.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 15
Yaa benim kardeşim benden baya küçük. Görümce olmama ohooooo. Ama fit olucam yine de. Bir de yattığım yerden yaptığım hareketleri küçümsemeyiniz. -500’üm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…