- 23 Mart 2016
- 31.301
- 92.735
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #359.081
Geçmiş olsun canımÜzüldüm şimdi bak. Bende sana dedim ama kendim de yapamadım. Bel fıtığım atağa geçti. Yattım hep
Selam canım ancak dönüyorum yolculuk vs kusura bakmaTamam kaptan doğru söylüyorsunuz burda herkes emek veriyor benim karın emeklerinin ustune boyle davranmaya hakkım yok
Herkese tez zamanda istediği kolya sağlıkla ulaşmasını dilerim birgün kendimden tam olarak emin olursam belki o zaman takimdakilerde kabul ederse geri dönmek isterim
Gerçekten takım motivasyonu cok iyi ama bende is yok insallah herkes takım bilinciyle ilerler
Beni takıma kabul edip sabır gösterdiğiniz icinde herkese teşekkür ederim
Allaha emanet olun
Geçmiş olsun canım
Sağolun inşallahGeçmiş olsun canım
İnşallah devamı gelmez, geçmiş olsun canımEvet canım 8 gibi geldik Ankara soguk geldi bana çocukta bende hapşurıoruz hasta olmayız inşalsh
Galiba çokta atlamadım ama
ben gündüz alintiladim ama işler çıktı yazamadim varmissin bileKızlar yoldayız Ankaraya dönüyoruz o yüzden pek giremem öpüyorum hepinizi ♥♥
ooo ben gorumce oluyorum anacim, zaten fit olmak zorundayımEvet, azimliyim ama diyetimde.Salı günü olan sınavım baya önemli. Şu an ona çalışıyorum. Ayrıca hala regl olmaya çalışıyorum. Bir umuttur yaşamak. Rabbim, lakaplarım gittikçe artıyor, artık aklımda tutamıyorum hehe Zaten bir iki ay içinde tombikli lakapları geçersiz olacak. Çünkü fit ve komik bir hanımefendi olacağım o zaman. Siz napıyorsunuz S Suskunhanim ciğim? Aynı azmi sizlerde de görmek isteriz efenim.
Çok geçmiş olsun canım, ah nasıl da iyi bilirimEvet canım 8 gibi geldik Ankara soguk geldi bana çocukta bende hapşurıoruz hasta olmayız inşalsh
ben sabah zipladim,düşümü aldım, hazırlıkları hallettim ve kardeşime kız istedik,E bugün zıplaayan yok herhalde
Ah C Cagrihilal1 2222 çok artistik bı rakamdi niye fazla zipladin da bu sıcakta
Kız vallaha son 1 saatte hiç yoktan iyidir dedim zıpladımben gündüz alintiladim ama işler çıktı yazamadim varmissin bile
ooo ben gorumce oluyorum anacim, zaten fit olmak zorundayımbittin annem sen bittin
Çok geçmiş olsun canım, ah nasıl da iyi bilirim
ben sabah zipladim,düşümü aldım, hazırlıkları hallettim ve kardeşime kız istedik,pacman yattığı yerden pilates yapadursun hıh
Ah C Cagrihilal1 2222 çok artistik bı rakamdi niye fazla zipladin da bu sıcaktatebrik ediyorum canım
Ya birinde bende de öyle oldu 12000 adımla mi ne birinci olmuştum şaka gibiKız vallaha son 1 saatte hiç yoktan iyidir dedim zıpladım1. Lık için 6 bin atlasam olmuyor hiç yoktan iyidir dedim 3 bin yaptım bu sefer kimse zıplamamış
Hakkınızda hayırlısı olsun canımmGünaydın kızlarbugün aşılama oluyorum bana dua edin
Yaa benim kardeşim benden baya küçük. Görümce olmama ohooooo. Ama fit olucam yine de.ben gündüz alintiladim ama işler çıktı yazamadim varmissin bile
ooo ben gorumce oluyorum anacim, zaten fit olmak zorundayımbittin annem sen bittin
Çok geçmiş olsun canım, ah nasıl da iyi bilirim
ben sabah zipladim,düşümü aldım, hazırlıkları hallettim ve kardeşime kız istedik,pacman yattığı yerden pilates yapadursun hıh
Ah C Cagrihilal1 2222 çok artistik bı rakamdi niye fazla zipladin da bu sıcaktatebrik ediyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?