- 23 Mart 2016
- 31.301
- 92.735
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #359.121
Terlikliyi çıkar tatlım listenden@terliklikedi @balpamukCeylansnn @fancynancy @bluuee
Kızlar sizin hedefleriniz kaldı. Özellikle listedekiler buraya giripte hedef yazmamanız beni bi miktar üzüyoher hafta kaç kez hatırlatıyorum hala söylemeyenler oluyo
19-26 Haziran Menü Paylaşım Listesi
Cherry Mom
Ceylansnn
@birsevgi
C Cagrihilal1
@hanmeli
nrmyn
Tempus
Calypso95
@balpamuk
S Suskunhanim
EceZ
@0zlem
@pacman
@ortabahar
@fancynancy
blueee de yok bu listede kaptanım gerçi sağolsun kendisi de yok grupta
Kuzum güncel 67.6 hedef 67.2@terliklikedi @balpamukCeylansnn @fancynancy @bluuee
Kızlar sizin hedefleriniz kaldı. Özellikle listedekiler buraya giripte hedef yazmamanız beni bi miktar üzüyoher hafta kaç kez hatırlatıyorum hala söylemeyenler oluyo
Ben listedekilerin paylaşmamasına kızıyorm canımblueee de yok bu listede kaptanım gerçi sağolsun kendisi de yok grupta
Aynen kalp atacak aga yoksa yokKızlar her gün minimum 30 dakika kardiyo yapmak yani kalp atışını hızlandıran egzersizler yapmak yağ yakımını hızlandırıp kilo vermeyi kolaylaştırıyormuş bilginiz olsun.
Hızlı tempo yürüyüş, koşu, bisiklete binmek, paten kaymak, eliptik bisiklet vs vs.
Yani yağ yakabilmek için terleyip kalp atışlarınızın hızlanması gerekiyor eğer spor yapıyorken böyle oluyorsanız vücut yağ yakmaya başlayacak demektir :)
ayy unutttun benBugün Walk varunutmayın
Yoldandir,havadandir bir iki güne iner inşallah cankmKızlar ben yolculuktan mı yoksa bugün biraz fazla uyumaktan mı bilmem tartı çok kötü ağlamak istedim+300 cumaya kadar sıkı Yönetim başlattım
İnşallah regli şişlinği var birde bahane giib olmasın çok geçerli sebeplerim var kızmayınYoldandir,havadandir bir iki güne iner inşallah cankm
AA kızmak mi, kaptana kızan taş olurmuş taşİnşallah regli şişlinği var birde bahane giib olmasın çok geçerli sebeplerim var kızmayın
Günaydınhayırlısıyla kavuşursunuz inşallah bebeğinize duamdasın ❤
Doğum günün kutlu olsun iyi ki doğmuşsuun
beklediğim için teşekkür ederim canım
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım benim, gonlundekileri hayırlısıyla nasip etsin
İyi ki doğdun tempuusssssnice güzel fit yaşların olsun canım
Deme öyle mukaddes deme öyleooo muhteşem, yattigin yerden hem de vuhuuuu
Sağolun kızlar inşallah hayırlısı olur geleliden yatıyorum bakalımhakkınızda hayırlısı olsun canım
mutlu yaşların olsuuuun
sana da allah zihin açıklığı versin canım başarılar
Senin bu ani kaçamaklr ne olcak böyle? katı diyetlerden uzak dur istersen, düzenli beslenmeli haftda bir ödüllü liste tam sana göredir aslında, kalori saydınmı hiç
Herşey gönlünce olsun inşallah. Allah yardımcın olsunGünaydın kızlarbugün aşılama oluyorum bana dua edin
Yol yorgunluğu vardır bir de tartı farkı olabilir toparlarsın.Kızlar ben yolculuktan mı yoksa bugün biraz fazla uyumaktan mı bilmem tartı çok kötü ağlamak istedim+300 cumaya kadar sıkı Yönetim başlattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?