- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #359.141
Kaptan artı gelmiş bu hafta rahatızAA kızmak mi, kaptana kızan taş olurmuş taş
Cumaya eksiye geçerim benKaptan artı gelmiş bu hafta rahatız
Sevdiklerinle birlikte nice sağlıklı,mutlu seneler diliyorum.. Doğum günün kutlu olsun canım..
Hadi bakalım hayırlısıVeeee buyrunuz bodyler
Yarışmamızın esaslarını tekrar hatırlatalım
- İkililer diğer ikili takımlarla toplam kilo verme yüzde olarak yarışacaklardır cuma günü en çok yüzdeyi yakalayan ikili şampiyon olacaktır
- İkililer karşılıklı olarak birbirlerini takip edeceklerdir ( menü spor kilo kaybı forumda devamlılık vs )
- Ödülümüz +500 er puan spor puanı ve hafta içinde 3 gün menü yazmama serbestliği
( evet bu ilginç ödül hilaldendi ) - Liste dışındaki kızlar sizleride ekleyeyim mi ?? Talep eden yazabilir ♥
Canım spor olarak ne yapmıştın acaba ?Kahvaltıda bir kavurmalı gözleme, Bir lokmada semiz otlubir yemek kaşığı da ayva reçeli
Öğlen lor salatası(3 YK lor,salatalık domates)
Akşam mercimek çorbası, yoğurt
Eki Görüntüle 2651394
Sabah menümü begenmedigim için kaloriyi az tuttum300 cal de yaktım bugün
Terlikli kediyi çıkarmayı unutmuşsun kaptancimkızlar sporları çok boşlamışızEceZ ve C Cagrihilal1 sadece her zaman ki performansında acilen toplayalım kendimizi
eksik olan var mı ? Birikince liste çorba oldu excell dosyam silindi herşey gitti baştan yaptım tabloyuekiplerde ufak değişiliğe gittm bu arada
Eki Görüntüle 2652958
Ben sana meyveli soda dahi içirmezken... Bu hiç yakışmadı.Yavrular gorumcelik çok kalorili başladıama hemen yarın dengeleyecegim inşallah
Kahvaltı:
Yöresel bir şeyatates tarhanası
Zeytin,yeşillik
Ara yok
Akşam(5 gibi) yoğurtlu semizotu sadeceoh ne güzel hafif atlattım derken kız evi
Kızımın avucladigi şekerpare ve oğlumun ısırdığı su böreği. Kalorisinin bu kadar çok olduğunu bilsem bı yolunu bulur yemedim yineçocuklarla sen yiyemedin diye pür dikkat kesilince bir şey de yapamadım,ben ilk kez gidiyorum malum.
2888 zıp ve 11000 adımDukan b de ictim
Hedefim 86@terliklikedibalpamuk Ceylansnn fancynancy B bluuee
Kızlar sizin hedefleriniz kaldı. Özellikle listedekiler buraya giripte hedef yazmamanız beni bi miktar üzüyoher hafta kaç kez hatırlatıyorum hala söylemeyenler oluyo
5 dolma tabi fazla olmuş tiiiiikkkatttSabah
Önce bir kase kiraz yedim saat 8 gibi
10.30 da kahvaltı..
Bir dilim çavdar ekmeği
2 yumurta peynir zeytin salatalık
Arada yine kiraz yedim biraz da badem
Akşam 18.30
5 biber dolmasıçok mu bilemedim yani doymadım..yoğurt salata
GüzelSabah 6.30
Ballı limonlu ılıık su
8.30 kahvaltı
Omlet peynir domates zeytin
Ara da kahve ve yoğurt-şeftaki yedim
Öğle minik patates haşlayıp fırınladım 3 adet yedim
2 saat sonra acıktım bir tabak taze fasulye..
İkindi vakti 2top dondurma
Akşam 19.30 gibi yine 3 patates haşlama.. minik ama yumurtadan küçük..
Kahve çay soda hep devam zaten...
Spor
8500 adım
30 dk cardıo
Bu menüde güzelSabah iki kayısı 8 de
9 buçukta kahvaltı yaptım
Yumurta peynir salatalık..
Öğlen yemeğinden önce uykudan kalkmıştım annemdeydim ekmek vs saldırmayyım diye hemen bir bardak süt ve hurma yedim kuru kara dut yedim..
Sonra yemeği yaptım koca tabak bamya yedim ardn bir saat geçmişti yine
Arada misafirliğe gittim ballı fit olan bir tatlı sundu kahve yanına 3 adet yedim..
Eve akşam 7gibi geldim oğlanı uyut vs derken 8 buçuk oldu bir mısır yoğurt ve çiğ fıstık yedim..
Karışık oldu da.. neyse günü hiç beyaz un tğketmeden geçirdim ayrıca rafine şeker yemedim.. meyve yedim hem kuru hem yaş iyi geldi
Zıp zıp yazdım
Ben sana meyveli soda dahi içirmezken... Bu hiç yakışmadı.Şu andan itibaren biz bir takımız. Nolur bozmayalım.
Üst listeden çıkarmıştım aşağıda bırakmışımTerlikli kediyi çıkarmayı unutmuşsun kaptancim
Yok ya koyma ödül dedik madem x yemesinler birdeKendimi bu sayfada sanıp, aslında Menü sayfasında olduğumu beğeni yaparken farkettim
Cherry Mom şükür mezunlar yeni yarışmadan muaf ne güzel
He bide 3 gün menüden muaf ödülü olabilir ama bu benim çarpı koymama engel değil demi
Hımmm yeşil kırmızı süslüyordum ben listeyi ama yaYok ya koyma ödül dedik madem x yemesinler birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?