- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #359.161
Menüleri görmeyince hemi de 3 gün kaçamak olursa cumaya patlamayız dimiYok ya koyma ödül dedik madem x yemesinler birde
O Zihniyette olan normaldede yer ama kaçamağı yazmaz değil miMenüleri görmeyince hemi de 3 gün kaçamak olursa cumaya patlamayız dimi
Tövbe estağfurullahHımmm yeşil kırmızı süslüyordum ben listeyi ama ya
Nasılsa yazmayacağım görülmeyecek rahatlığı olur mu acaba dedim ben mezuncuk gibiO Zihniyette olan normaldede yer ama kaçamağı yazmaz değil mi
Bu sadece bir kolaylık kaçamak yapın diyetinize kıyın demiyorum kidemem diyemem
Kaptan artı gelmiş bu hafta rahatız
Ay ben bunu yeni görüyorum,tüm gün uyudum resmenVeeee buyrunuz bodyler
Yarışmamızın esaslarını tekrar hatırlatalım
- İkililer diğer ikili takımlarla toplam kilo verme yüzde olarak yarışacaklardır cuma günü en çok yüzdeyi yakalayan ikili şampiyon olacaktır
- İkililer karşılıklı olarak birbirlerini takip edeceklerdir ( menü spor kilo kaybı forumda devamlılık vs )
- Ödülümüz +500 er puan spor puanı ve hafta içinde 3 gün menü yazmama serbestliği
( evet bu ilginç ödül hilaldendi ) - Liste dışındaki kızlar sizleride ekleyeyim mi ?? Talep eden yazabilir ♥
canım hiç hatırlamıyorum ama ya yuruyustur ya iptir, zıp günü değildi hatırladığım kadarıyla,yürüyüş olabilirCanım spor olarak ne yapmıştın acaba ?
Hemen özelden bı plan proje yapalım,mahfedelim onlarıHeyyooo S Suskunhanim artık bir şey yemiyoruz, bilgin olsun.Ve de acilen spor spor spor!! Ben de yarın sınavdan sonra başlıyorum zaten. Acilen bir strateji geliştirmeliyiz.
Yaa sorma ortiimmBen sana meyveli soda dahi içirmezken... Bu hiç yakışmadı.Şu andan itibaren biz bir takımız. Nolur bozmayalım.
Bak bak bakkk,,kaptandan bu sözleri duyduğuma inanamıyorumyaaa görümce olmuşş yesin içsin rahat bırak kızı
Yaa bu nasıl bir naifliktirCalypso95 bu arada yanlış anlama ama sağlık sebebiyle seni izne mi ayırsak ? Öyle bir hakkımız var aşılama olduğun için Allah korusun aksi bir durum olursa süre vs bakmaksızın istedğinde listeye girebiliyorsun
Tedavi için devamlı yatmam belki ekstra beslenmen gerekebilir liste derdine düşme diye diyorum senin için hangisi uygunsa yoksa bu süreçte + da gelsen kabülümüzsün
Özelden miiiiiHemen özelden bı plan proje yapalım,mahfedelim onları
Çok teşekkür ederim canım inşallah hayırlısıyla yormadan olur ❤ kasık ağrısı var sadece biraz da kanam oluyor tuvalete çıktıkça çok da hareket etmiyorum olmazsa da keşke yatsaydım diye pişmanlık yaşamamak içinCalypso95 cim tatlım ben sana dönmedim galiba değil mi
Hayırlısı ne ise o olsun çok aratmasın çok yormasın bebiş inşallah ♥♥ şimdi nasılsın iyi misin ??
Canım öyle hakkımız varsa öyle yapalım o zaman . Ben artı gelmemeye çalışıyorum ama boş yere diğer arkadaşların emeklerine yazık olmasın. Özlem de benim takım arkadaşım olmuş şimdi onu da kötü etkilemek istemem ama izinde de olsam sizinle konuşup yazışmak isterim buradan. Hemen de geri dönebiliyormuşum nasıl olsaCalypso95 bu arada yanlış anlama ama sağlık sebebiyle seni izne mi ayırsak ? Öyle bir hakkımız var aşılama olduğun için Allah korusun aksi bir durum olursa süre vs bakmaksızın istedğinde listeye girebiliyorsun
Tedavi için devamlı yatmam belki ekstra beslenmen gerekebilir liste derdine düşme diye diyorum senin için hangisi uygunsa yoksa bu süreçte + da gelsen kabülümüzsün
Hahaha menü yazmadıpımız gün kaçamak yapmak mıVeeee buyrunuz bodyler
- İkililer diğer ikili takımlarla toplam kilo verme yüzde olarak yarışacaklardır cuma günü en çok yüzdeyi yakalayan ikili şampiyon olacaktır
- İkililer karşılıklı olarak birbirlerini takip edeceklerdir ( menü spor kilo kaybı forumda devamlılık vs )
- Ödülümüz +500 er puan spor puanı ve hafta içinde 3 gün menü yazmama serbestliği
( evet bu ilginç ödül hilaldendi ) - Liste dışındaki kızlar sizleride ekleyeyim mi ?? Talep eden yazabilir ♥
Relgim bitmedi ama ödemi gittiBende hemen ortimi incelemeye aldım
5 dolma tabi fazla olmuş tiiiiikkkattt
Güzel
Bu menüde güzel
Sporlarda eklenmiiş süper
bende bugün oğlum uyur uyumaz cardio yapacağım dışarıda bütün gün bisiklet peşinde koştum zaten oldukça hareketliydi günüm.
Ama maalesef cumaya göre +300 sende durum ne ? Regli bitti mi ortim
Bi şeyler yapmamız lazım, orası kesin. Yenilemeyiz.Hemen özelden bı plan proje yapalım,mahfedelim onları
Yaa sorma ortiimmama sabah tartı güldü yüzüme
Bak bak bakkk,,kaptandan bu sözleri duyduğuma inanamıyorumhedefimi 56.5e çekiyorum ben de, listeye yansimasin ama diğerlerine bir gözdagk olarak burda dursun
Kapışacağız tabii ki.Özelden miiiii
Nasıl kapışcazzz ozamannn
sen elinden geleni yapta nasipte ne varsa o olsun namazımı şimdi kıldım dua ettim boll bolÇok teşekkür ederim canım inşallah hayırlısıyla yormadan olur ❤ kasık ağrısı var sadece biraz da kanam oluyor tuvalete çıktıkça çok da hareket etmiyorum olmazsa da keşke yatsaydım diye pişmanlık yaşamamak için
Canım öyle hakkımız varsa öyle yapalım o zaman . Ben artı gelmemeye çalışıyorum ama boş yere diğer arkadaşların emeklerine yazık olmasın. Özlem de benim takım arkadaşım olmuş şimdi onu da kötü etkilemek istemem ama izinde de olsam sizinle konuşup yazışmak isterim buradan. Hemen de geri dönebiliyormuşum nasıl olsa
Ben de aşılama oldum... Hiç canını sıkma üzme.. hayırlısı ile olacaksa inan ki bir şekilde tutunuyorlar.. benim yengem de 3-5 yıl hamile kalamadı.. tam hamile kaldığı ay hiç bilmiyor tabii ki.. meğer gebeÇok teşekkür ederim canım inşallah hayırlısıyla yormadan olur ❤ kasık ağrısı var sadece biraz da kanam oluyor tuvalete çıktıkça çok da hareket etmiyorum olmazsa da keşke yatsaydım diye pişmanlık yaşamamak için
Canım öyle hakkımız varsa öyle yapalım o zaman . Ben artı gelmemeye çalışıyorum ama boş yere diğer arkadaşların emeklerine yazık olmasın. Özlem de benim takım arkadaşım olmuş şimdi onu da kötü etkilemek istemem ama izinde de olsam sizinle konuşup yazışmak isterim buradan. Hemen de geri dönebiliyormuşum nasıl olsa
Allah razı olsun canımsen elinden geleni yapta nasipte ne varsa o olsun namazımı şimdi kıldım dua ettim boll bol
İzin için aynen canım istediğinde dönüyorsun ben yazayım heemn diğer takımlarında bilgisi olsun o halde ♥
Aynen öyle yiyecek ekmeği varsa olur zaten . İnşallah canım Allah nasip ettiyse her türlü olur zatenBen de aşılama oldum... Hiç canını sıkma üzme.. hayırlısı ile olacaksa inan ki bir şekilde tutunuyorlar.. benim yengem de 3-5 yıl hamile kalamadı.. tam hamile kaldığı ay hiç bilmiyor tabii ki.. meğer gebehap kullanmaya başladı doktor verdiydi.. neyse o hamile ama bilmezken kabız oluyor benlm annem de sen kıza açlık otu mu dersin sinameki mi... Neler neler misil vermiş müsiiil e mıçıyor tabii.. onu geçtim o ay annam çamaşır makinası alıyor yengem onu kaldır güldür taşıyor.. uyku basması oluyor bu bir de durduk yere uyumları yorgunum benlm belim ağrıyor dmeeler e annem de gelini kıyamaz ona özel elektrikli masaj aletleri var fizik tedavide kullanılan şu akupınturlu.. sen tutturuyor onu kasıklarına vs vs.. meğer sen gebeymişşşş bu.. ondan o kabızlık uyku hali vs.. ama sen bizim dada doğ fena mı fena
Ya bacım tutunan tıtunuyor
Hiç aklına takma yine temkinli ol elbette ama varsa hayrı yicek ekmeği gelir derler
Tostta.. nasıl tost.. tam buğday ekmeği mi küçük dilim li?? Ekmek ceviz ve pilav aynı gün.. hadi ben yedim erir de bakam sen de erir miMenüm
Sabah yoldan gelince buzdolabı boştu sadce tost yapabildim
Ara 3 ceviz
Akşam çorba 4 kaşık et sote 2 kşk pilav cacık
Spor adımlarım + 30 dk cardio
Vayy kaptancimmVeeee buyrunuz bodyler
Geldim geldim kaptancimmm
Kaptan artı gelmiş bu hafta rahatız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?