- 12 Şubat 2020
- 1.773
- 4.972
- 53
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #359.181
Bilimsel olarak uzanmakla ya da ayakta olmakla bir şey fark etmiyor. Ama psikolojik anlamda baya etkili. Sen kendini yormamaya çalış bu dönemde.Allah razı olsun canımteşekkürler kaptanım
Aynen öyle yiyecek ekmeği varsa olur zaten . İnşallah canım Allah nasip ettiyse her türlü olur zaten
Evet canım bekliyoruz spor sana iyi geliyor İsveç zorluyorsa eski düzenine dön bence o zman sporunu yapmakta sıkıntı yaşamıyordun sonuçtaBen yarın spor moduna geçiyorum Esra’cım,böyle olmayacak. Saldım iyice.
Yok canım an itibariyle izinlisin ben yzdım zaten bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum cuma bildirim yapmayacaksın yaniCherry Mom cuma kilo bildirimi yaptıktan sonra mi izne ayrılıyorum
Zayıflayın diye uğraşıyoruzVayy kaptancimm
Supersin yaaa nerden aklina geliyoe maşallaaahh..harikasinnn
Walk günüydü adımlarından bahsetn o halde onları yazdımcanım hiç hatırlamıyorum ama ya yuruyustur ya iptir, zıp günü değildi hatırladığım kadarıyla,yürüyüş olabilir
Relgim bitmedi ama ödemi gitti-400 benlm seni toparladım hadi bugün de böyle bir şeker yeme yeme vicdanı ile bitirdim artık baya meyve yemiş olabilirim artık
Vaaayyy kaptanımız. Bizdesüper
Yakalarım bende seni ortim birlikte güzel bir yüzde alıp diğer ekiplere havamızı basalım
Aynen hiç sıkıntı yoksüper
Yakalarım bende seni ortim birlikte güzel bir yüzde alıp diğer ekiplere havamızı basalım
Aynen hiç sıkıntı yok ✌ şimdiden birimiliğimizi kutlayabiliriz
diyet için tüm motivasyonumu kaybettiğim bir anda geldi bu uygulama ve baya iyi geldiVeeee buyrunuz bodyler
Yarışmamızın esaslarını tekrar hatırlatalım
- İkililer diğer ikili takımlarla toplam kilo verme yüzde olarak yarışacaklardır cuma günü en çok yüzdeyi yakalayan ikili şampiyon olacaktır
- İkililer karşılıklı olarak birbirlerini takip edeceklerdir ( menü spor kilo kaybı forumda devamlılık vs )
- Ödülümüz +500 er puan spor puanı ve hafta içinde 3 gün menü yazmama serbestliği
( evet bu ilginç ödül hilaldendi ) - Liste dışındaki kızlar sizleride ekleyeyim mi ?? Talep eden yazabilir ♥
Hadi yine iyisin ortinden -100 ceptediyet için tüm motivasyonumu kaybettiğim bir anda geldi bu uygulama ve baya iyi gelditekrar motive oldum ♥
Evet aslında normal yaşantıma dönebilirmişim ama işte senin de dediğin gibi psikolojik olarak etkileniyoruz galiba. İnşallah canım.Bilimsel olarak uzanmakla ya da ayakta olmakla bir şey fark etmiyor. Ama psikolojik anlamda baya etkili. Sen kendini yormamaya çalış bu dönemde.Her şeyin hayırlısı olur. Kendine hazır kaptandan falan da izin çıkmışken baya ödül ver. Bebiş için..... Dizi, film, kitap... Güzel şeylere odaklanırsan her şey güzel olur inşallah.
Tamamdır çok teşekkürlerYok canım an itibariyle izinlisin ben yzdım zaten bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum cuma bildirim yapmayacaksın yani
ben bugün artıdaydım çok moralim bozulmuştu.. ama ortimi cuma günü üzmeyeceğimHadi yine iyisin ortinden -100 cepte@Cagrihilal1 sen ne diyorsun bu duruma
Başka bir simge bulursun artıkKendimi bu sayfada sanıp, aslında Menü sayfasında olduğumu beğeni yaparken farkettim
Cherry Mom şükür mezunlar yeni yarışmadan muaf ne güzel
He bide 3 gün menüden muaf ödülü olabilir ama bu benim çarpı koymama engel değil demi
Ohhh iki orti yarışa artı başladıkben bugün artıdaydım çok moralim bozulmuştu.. ama ortimi cuma günü üzmeyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?