Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menüleri görmeyince hemi de 3 gün kaçamak olursa cumaya patlamayız dimi
Olurda patlamayız. Kaçamak için birinci olmayı kovalarız birinci olmak için çok çalışırız birinci olunca kaçırırız sonra yine aynı döngü kaçamak için birincilik birincilik için mücadele

beğendiğin bulaydın bi tane bende beğenmiyorum ama yapıyorum

Bizim takımı resmen C Cagrihilal1 ile ben ayakta tutuyorum bütün takımı bize karşı birleştirmişsiniz kaptanım foruma girmeyen 3 arkadaş da bizim takımda terlikli zaten gitti adaletin bu mu dünya

Bizim takımı resmen C Cagrihilal1 ile ben ayakta tutuyorum bütün takımı bize karşı birleştirmişsiniz kaptanım foruma girmeyen 3 arkadaş da bizim takımda terlikli zaten gitti adaletin bu mu dünya
aaaa aşkolsun yine öndesiniz
Tempus ve balpamuk yarından itibaren süper sporlarla dönecek
fancynancy eliptikle sahalara döner
B bluuee tatlım cidden nerelerdesin haksızlık oluyor diğerlerine spor ve menüden artık çıkaracağım aktif olmazsan
nrmyn senin zaten spordan başka çaren yok yoksa alt listeye Transfer edeceğim artık seni

Oldu mu EceZ ,

Şimdi oldu kaptanım Bu arada bizim haddimize değil tabi ki ama blueee ve nrymn aktif olmuyor nrymn menü yazmaya giriyor arada ama blueeyi çok zamandır görmedim eğer bıraktılarsa tam bıraksınlar da bizim spor listesi yenilensin Ay hahaha kazanmak için herşeyimi vericem nerdeyse

B bluuee zaten menüden çıkarmıştık kaptanım. Öyle demiştin. Listede yok

Özelden miiiii
Nasıl kapışcazzz ozamannn
AA sirlarimizi nasıl verelim kaptanicem
Yaa işte zeka ya bence muhteşem bı fikir

Tmm çok iyi fikir
hanmeli şimdiden hazırlayalım 1.lik sırrımızı

süper
Yakalarım bende seni ortim birlikte güzel bir yüzde alıp diğer ekiplere havamızı basalım
pacman balım duyuyor musun ne diyoar, hahaha hava atacaklarmis,haberleri yok biz tozu dumana katınca tutacakları dan
Tmm çok iyi fikir
hanmeli şimdiden hazırlayalım 1.lik sırrımızı
1.nin ardında kalana biz 2. Diyoruz, yanlış yazmışsın kaptanicem@pacman o kadar havaa attım bir şeyler yapmak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…