- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #359.201
Aaa mantıklı evet. Muaf olanlara Bi simge ayarlayım benBaşka bir simge bulursun artık
Olurda patlamayız. Kaçamak için birinci olmayı kovalarız birinci olmak için çok çalışırız birinci olunca kaçırırız sonra yine aynı döngüMenüleri görmeyince hemi de 3 gün kaçamak olursa cumaya patlamayız dimi
Yok kız yiyince yazıyoruz rahat rahat ben yazıyorum yani rahat. Bana komple menüyü yazmak zor geliyorNasılsa yazmayacağım görülmeyecek rahatlığı olur mu acaba dedim ben mezuncuk gibiYaşayıp görelim bakalım
Ne diyeyim -200 den benden gelir -300 'le haftayı ortalarda kapatırızHadi yine iyisin ortinden -100 cepte@Cagrihilal1 sen ne diyorsun bu duruma
Cherry Mom sen de beni etiketle menüne ✌
Sabah ne yedim ben
Evet düşünüyorum.. çay çay he beyaz çay içtim bugün.. çirkin dü
Lorlu biberli yumurta yedim
Bitiremedim bile.. ulan dedim bitirmek zorunda mıyım bu yüzden kilo alacam .. attım çöpe gari.. yazık oldu. Bol bol da zeytin yedim adet bilmiyorum belki 15..
Öğlen 3 hurma yedim yine .. sonra taze barbun salata..
Bu arada şeker isteği başladı işteönce Antep fıstığı yedim sonra badem yok dedim olmiii büyük kudüs hurma soda
Erik 4 adet falan ..
Akşam tavuk döner sade .. yanına yoğurt hiç salata vs yapmaya vaktim yoktu oğlan paçama yapıştı mama diye
Şimdi de soda içtim kiraz yiyesim var ama yemiyim hadi di mi iyi olur.. su içeyim ben bol bol
Kiraz da bak fena WC çıkartıyor.. ailecek ishaliz
Cardıo yapmak istedim ama videoyu beğenmedim 10 dk diyelim ona yine az az debelendşm.
8bim de adım var..
Bizim takımı resmen C Cagrihilal1 ile ben ayakta tutuyorum bütün takımı bize karşı birleştirmişsiniz kaptanımkızlar sporları çok boşlamışızEceZ ve C Cagrihilal1 sadece her zaman ki performansında acilen toplayalım kendimizi
eksik olan var mı ? Birikince liste çorba oldu excell dosyam silindi herşey gitti baştan yaptım tabloyuekiplerde ufak değişiliğe gittm bu arada
Eki Görüntüle 2652958
İvit kaptinim
aaaa aşkolsunBizim takımı resmen C Cagrihilal1 ile ben ayakta tutuyorum bütün takımı bize karşı birleştirmişsiniz kaptanımforuma girmeyen 3 arkadaş da bizim takımda terlikli zaten gitti adaletin bu mu dünya
Şimdi oldu kaptanımaaaa aşkolsunyine öndesiniz
Tempus ve balpamuk yarından itibaren süper sporlarla dönecek
fancynancy eliptikle sahalara döner
B bluuee tatlım cidden nerelerdesin haksızlık oluyor diğerlerine spor ve menüden artık çıkaracağım aktif olmazsan
nrmyn senin zaten spordan başka çaren yok yoksa alt listeye Transfer edeceğim artık seni
Oldu mu EceZ ,
B bluuee zaten menüden çıkarmıştık kaptanım. Öyle demiştin. Listede yokaaaa aşkolsunyine öndesiniz
Tempus ve balpamuk yarından itibaren süper sporlarla dönecek
fancynancy eliptikle sahalara döner
B bluuee tatlım cidden nerelerdesin haksızlık oluyor diğerlerine spor ve menüden artık çıkaracağım aktif olmazsan
nrmyn senin zaten spordan başka çaren yok yoksa alt listeye Transfer edeceğim artık seni
Oldu mu EceZ ,
Ah pardon fancy i tekrar sokmuştuk değil mi
Adımda vardır sende ??
Civarı 52 53 mü meselaAdımda vardır sende ??
Bugün ne yaptın böyle senmaşallah
Haftada 2 böyle spor yapsan kilonu çok iyi korursun
En az 1 yıl bu kilo ve civarında gitmen lazım
AA sirlarimizi nasıl verelim kaptanicemÖzelden miiiii
Nasıl kapışcazzz ozamannn
Yaa işte zeka ya bence muhteşem bı fikirBi şeyler yapmamız lazım, orası kesin. Yenilemeyiz.
Kapışacağız tabii ki.Sadece stratejilerimizi şifreli yazabiliriz bence hehehe Birinci olan takım da yarışma sonunda sırrını açıklasın, olmaz mı? Bireyseldeki birinciler gibi
Tmm çok iyi fikirBi şeyler yapmamız lazım, orası kesin. Yenilemeyiz.
Kapışacağız tabii ki.Sadece stratejilerimizi şifreli yazabiliriz bence hehehe Birinci olan takım da yarışma sonunda sırrını açıklasın, olmaz mı? Bireyseldeki birinciler gibi
süper
Yakalarım bende seni ortim birlikte güzel bir yüzde alıp diğer ekiplere havamızı basalım
1.nin ardında kalana biz 2. Diyoruz, yanlış yazmışsın kaptanicem
Takımlar değişmiş yineBizim takımı resmen C Cagrihilal1 ile ben ayakta tutuyorum bütün takımı bize karşı birleştirmişsiniz kaptanımforuma girmeyen 3 arkadaş da bizim takımda terlikli zaten gitti adaletin bu mu dünya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?