- 23 Mart 2016
- 31.309
- 92.740
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #359.221
Boşa aldın yokuş aşağı gidiyorsun he1.nin ardında kalana biz 2. Diyoruz, yanlış yazmışsın kaptanicem@pacman o kadar havaa attım bir şeyler yapmak gerek
Yarın spora başlıyorum. Çarşamba dışarıda işim var. 10 bin adım yapıcam, gelince spor. Perşembe arkadaşlarla buluşucaz. Voleybol oynayalım dedim bilerek. Orada da spor yapacağım. Gelince yorulmazsam yine yaparım pilates falan. Cuma zaten Allah kerim.pacman balım duyuyor musun ne diyoar, hahaha hava atacaklarmis,haberleri yok biz tozu dumana katınca tutacakları dan
1.nin ardında kalana biz 2. Diyoruz, yanlış yazmışsın kaptanicem@pacman o kadar havaa attım bir şeyler yapmak gerek
Yarın spora başlıyorum. Çarşamba dışarıda işim var. 10 bin adım yapıcam, gelince spor. Perşembe arkadaşlarla buluşucaz. Voleybol oynayalım dedim bilerek. Orada da spor yapacağım. Gelince yorulmazsam yine yaparım pilates falan. Cuma zaten Allah kerim.
Ooo 1 cüz okurumDostlarım, ben yatıyorum. Bugün baya yoruldum. Yarınki sınavım için dualarınızı bekliyorum.En çok dua eden ikiliye birinciliğimizi verebilirim rüşvet olarak. Üzgünüm S Suskunhanim , beni anlamalısın...
Allah yardımcın olsun, kolaylaştırsın inşallah. BaşarılarDostlarım, ben yatıyorum. Bugün baya yoruldum. Yarınki sınavım için dualarınızı bekliyorum.En çok dua eden ikiliye birinciliğimizi verebilirim rüşvet olarak. Üzgünüm S Suskunhanim , beni anlamalısın...
dur sen halledicez bir şekilde bi yolunu bulcazOhhh iki orti yarışa artı başladıkya batarız ya cikariz ortası yok tabi ki kazanmak için herşeyi yaparız
Bu gerçekten benim
Beklediğim yanıt buydu.Ooo 1 cüz okurum
Haydi Allah yardımcın olsun tatlım ♥
Çok çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız hepiniz.Allah yardımcın olsun, kolaylaştırsın inşallah. Başarılar
Listede eksi için rüşvet kabul etmiyormdur sen halledicez bir şekilde bi yolunu bulcaz
Yol belli yarın ilk iş kabak almaya gidiyorumdur sen halledicez bir şekilde bi yolunu bulcaz
Sahalarda görmek istediğimiz hareketler bunlarListede eksi için rüşvet kabul etmiyormbahsettğin buysa hilal başka türlü zor verir
Ayyy gözümü hırs bürüdü içimden bir çirkef çıktı
birsevgi bugünlerde aldatılan sevgili gibi hissediyorum kendimi aktif olcM diyip diyip gelmiyorsun tatlım hani listeler açıkla 1.liğimi uyuyayım
Günaydın cnmm, nasılsın bugünGünaydın 5. takımın güzel kızları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?