- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #359.241
Cuma sabit ama dün -500 cinim
Duvar yoksa sorun değilBoşa aldın yokuş aşağı gidiyorsun he
cuma 12 den önce tartilacaksan Perşembe geç vakte spor bırakma canımYarın spora başlıyorum. Çarşamba dışarıda işim var. 10 bin adım yapıcam, gelince spor. Perşembe arkadaşlarla buluşucaz. Voleybol oynayalım dedim bilerek. Orada da spor yapacağım. Gelince yorulmazsam yine yaparım pilates falan. Cuma zaten Allah kerim.
Canın sağ olsun, senin sınavın iyi geçsin de biz hallederiz bir şekildeDostlarım, ben yatıyorum. Bugün baya yoruldum. Yarınki sınavım için dualarınızı bekliyorum.En çok dua eden ikiliye birinciliğimizi verebilirim rüşvet olarak. Üzgünüm S Suskunhanim , beni anlamalısın...
Bende iyiyim şükürİyiyim şükür sen nasılsın
Tam 10da.pacman sınav ne zamandı inşallah çok iyi geçer
Sınavda dert edecek şimdi cevap vermek içinTam 10da.Stresten buraya bi bakayım dedim. Sınavdan sonra geleceğim tekrar. Cevap vermem gereken şeyler yazılmış yine.
Dönerim dönerimmmmaaaa aşkolsunyine öndesiniz
@Tempus ve @balpamuk yarından itibaren süper sporlarla dönecek
fancynancy eliptikle sahalara döner
@bluuee tatlım cidden nerelerdesin haksızlık oluyor diğerlerine spor ve menüden artık çıkaracağım aktif olmazsan
@nrmyn senin zaten spordan başka çaren yok yoksa alt listeye Transfer edeceğim artık seni
Oldu mu EceZ ,
Özlemim sana sakıncalı ne varsa yapıyorsun sen şekerim. Güzel güzel yap öğünlerini, sporun zaten efsane. Çok zorlama kendini. Yavaş olsa da emin adımlarla gidelim bu defaGünaydın kızlar. isveç yüzünden doğru düzgün bisey yapamıyordum. Sürekli kan sekerim düşmeye başlamıştı. Kolumu kaldıramıyordum. Dün ev işleriyle ilgilendim.Bugun de buzluğa atmak için içli köfte yaptım. Şimdi bitti.Size bir yazım dedim. Şimdi bulaşıklar beni bekler. Bu arada 500 gr artıdayım ama bugün atarım o fazlalığı inşallah.Şimdilik hoşçakalın..
Özlem senle beni body yapmıştıGünaydın kızlar. isveç yüzünden doğru düzgün bisey yapamıyordum. Sürekli kan sekerim düşmeye başlamıştı. Kolumu kaldıramıyordum. Dün ev işleriyle ilgilendim.Bugun de buzluğa atmak için içli köfte yaptım. Şimdi bitti.Size bir yazım dedim. Şimdi bulaşıklar beni bekler. Bu arada 500 gr artıdayım ama bugün atarım o fazlalığı inşallah.Şimdilik hoşçakalın..
Yol belli yarın ilk iş kabak almaya gidiyorum
bak görüyor musun ne diyorlar C Cagrihilal1Listede eksi için rüşvet kabul etmiyormbahsettğin buysa hilal başka türlü zor verir
Ayyy gözümü hırs bürüdü içimden bir çirkef çıktı
Kaptanım o işin şakasıydı zaten diyete devam spor yok sadece sen hiç merak etme Zaten kilo almayı düşünmüyorum hiçKızlar Mehmet emre ateşli bir gece geçirdi uykusuz yorgunum pek giremeyebilirim pek huylu
Calypso95 canım bahar kaptan bu cumada listede yer alman gerektini söyledi o yüzden sen olabildiğince dikkat et cuma için + gelirsende canın sağolsun ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?