Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabit pacman mi tozu dumana katcak kız
Cuma sabit ama dün -500 cinim
Boşa aldın yokuş aşağı gidiyorsun he
Duvar yoksa sorun değil
cuma 12 den önce tartilacaksan Perşembe geç vakte spor bırakma canım
Canın sağ olsun, senin sınavın iyi geçsin de biz hallederiz bir şekilde

Günaydın kızlar. isveç yüzünden doğru düzgün bisey yapamıyordum. Sürekli kan sekerim düşmeye başlamıştı. Kolumu kaldıramıyordum. Dün ev işleriyle ilgilendim.Bugun de buzluğa atmak için içli köfte yaptım. Şimdi bitti.Size bir yazım dedim. Şimdi bulaşıklar beni bekler. Bu arada 500 gr artıdayım ama bugün atarım o fazlalığı inşallah. Şimdilik hoşçakalın..

Dönerim dönerimmmm

Özlemim sana sakıncalı ne varsa yapıyorsun sen şekerim. Güzel güzel yap öğünlerini, sporun zaten efsane. Çok zorlama kendini. Yavaş olsa da emin adımlarla gidelim bu defa

Özlem senle beni body yapmıştı Cherry Mom Ben şimdi izindeyim şükür yoksa ben de +500 geldim bugün kesin sonunculuğa oynardık

Yaa benim sürekli uykum geliyor İzmir'e ilk geldiginizde sizde de oldu mu kizlar, günde beş saat uyku yeterken şimdi on saat yetmiyor,yapacakların kalıyor hem

Kaptanım o işin şakasıydı zaten diyete devam spor yok sadece sen hiç merak etme Zaten kilo almayı düşünmüyorum hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…