- 12 Şubat 2020
- 1.773
- 4.972
- 53
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #359.261
Geçmiş olsun canımmKızlar Mehmet emre ateşli bir gece geçirdi uykusuz yorgunum pek giremeyebilirim pek huylu
Calypso95 canım bahar kaptan bu cumada listede yer alman gerektini söyledi o yüzden sen olabildiğince dikkat et cuma için + gelirsende canın sağolsun ♥
Bugün itibariyle -600, beni yıldıramazsınız!!
Sınavım güzel geçtiii :)) Artık dönmeye hazırım. Neden bilmiyorum iki gündür biraz halsiz hissediyorum. Biraz dinlenip spor yapmaya çalışacağım sonrasında. YukarıdaCuma sabit ama dün -500 cinim
cuma 12 den önce tartilacaksan Perşembe geç vakte spor bırakma canım
Canın sağ olsun, senin sınavın iyi geçsin de biz hallederiz bir şekilde
Bir miktar dert ettim.Sınavda dert edecek şimdi cevap vermek için
Çok geçmiş olsun. İkiniz de bol bol dinlenio enerji toplayın inşallah. Kaptanım cumayı dert etmeyin, enerji toplamak için patates kızartması+hamburger yiyebilirsiniiz.Kızlar Mehmet emre ateşli bir gece geçirdi uykusuz yorgunum pek giremeyebilirim pek huylu
Calypso95 canım bahar kaptan bu cumada listede yer alman gerektini söyledi o yüzden sen olabildiğince dikkat et cuma için + gelirsende canın sağolsun ♥
Ben if yapıyorum ekstra sıkmadan bisey olmayacak galiba bende yarın 24 saat if yapmaya çalışacağım dayanamazsamda 20 saati kesin kovalayacağım. Son iki günde kabak detoksu yapacağım. Bugün de kabak yiyeceğim yanında 2 tane dolma yemeyi planlıyorum dolma yerine haşlanmış tavuk mu yesem 24 saati hangisiyle kolay geçiririm. 24 saat başlamadan sporumu da yapmam lazım yoksa pilim bitiyorben de bugün karbonhidratsız bir menüyle gelicem 3 gün değişmek için gayet yeterli bir süre
Gerekirse ac kalacağız ama eksi geleceğiz yarış bizim işimizbak görüyor musun ne diyorlar C Cagrihilal1
bu lafın üzerine bolca eksilerle gelmemiz lazım
Ah ece ah yediğinin 3 katını yakmışsın22 Haziran Menü
Sabah: 200 ml kefir + 2 kuru erik + 1 kaşık keten tohumu ve 1 kaşık zeytinyağı ile smoothie
Ara: 1 yemek kaşığı kuşburnu marmelatı basur için
Öğle: 1 kase çorba 1 kase salata
Ara: 2 büyük bardak şekersiz ice latte
Akşam: 2 kase yoğurt
22 Haziran Spor
2 saat yürüyüş
2 saat bisiklet
1000 bölgesel
1 saat reformer pilates
Bugün günümün yarısı salonda geçti valla kendimi paraladım arkadaşlar da oradaydı bol bol spor yaptık sohbet ettik iyi geldi
Ceylanım bizi patlatmazsa iki kişi 1.5 kilo veririz inşAh ece ah yediğinin 3 katını yakmışsınyanlız yarış çok çekişmeli olacak galiba menüler bomboş
Ceylanın menüde hiç bişey yok baktım ben hepsine en az 2.5 gelir sizden bizim 3 vermemiz lazım kesin. En büyük rakip siz gornuyorsunuz şimdilik.Ceylanım bizi patlatmazsa iki kişi 1.5 kilo veririz inş
Kabağı yaparken bol su için canım bu arada kabız yaptı beni ortabaharıda kabız yapmışCeylanın menüde hiç bişey yok baktım ben hepsine en az 2.5 gelir sizden bizim 3 vermemiz lazım kesin. En büyük rakip siz gornuyorsunuz şimdilik.
Daha önce yaptigimda olmadi bisey. Geçen hafta yoğurtlu değilde az yağla domates sosuyla pişirdim hem daha doyurucu oldu hemde bağırsaklarım ıyi çalıştı. Bugün yoğurtlu yiyeceğim yarın yemeğini yapacagim. Birde öyle deneyinKabağı yaparken bol su için canım bu arada kabız yaptı beni ortabaharıda kabız yapmış
Normalde kabak sulu birşey ya süzme yoğurt tıkadı beni ya da sabahki yumurta peynir olayı. Bu hafta yapmayı düşünmüyorum şuan tekrar kabız olma riskini göze alamam basurdan ötürü.Daha önce yaptigimda olmadi bisey. Geçen hafta yoğurtlu değilde az yağla domates sosuyla pişirdim hem daha doyurucu oldu hemde bağırsaklarım ıyi çalıştı. Bugün yoğurtlu yiyeceğim yarın yemeğini yapacagim. Birde öyle deneyin
Haklisin canım da 77 de takılmıştım bide 8 kg verenleri görünce heveslendim.Özlemim sana sakıncalı ne varsa yapıyorsun sen şekerim. Güzel güzel yap öğünlerini, sporun zaten efsane. Çok zorlama kendini. Yavaş olsa da emin adımlarla gidelim bu defa
Eveeet.Özlem senle beni body yapmıştıCherry Mom Ben şimdi izindeyim şükür yoksa ben de +500 geldim bugün kesin sonunculuğa oynardık
Geçmiş olsun canım..Kızlar Mehmet emre ateşli bir gece geçirdi uykusuz yorgunum pek giremeyebilirim pek huylu
Süpersin..Bugün itibariyle -600, beni yıldıramazsınız!!
Sınavım güzel geçtiii :)) Artık dönmeye hazırım. Neden bilmiyorum iki gündür biraz halsiz hissediyorum. Biraz dinlenip spor yapmaya çalışacağım sonrasında. YukarıdaCherry Mom e de yazdım. 100 gr daha vermişim bugüün. :)
Bir miktar dert ettim.Gerekli cevaplarımı da yazdım hahahaha İçim rahat an itibariyle.
Çok fenasınnnÇok geçmiş olsun. İkiniz de bol bol dinlenio enerji toplayın inşallah. Kaptanım cumayı dert etmeyin, enerji toplamak için patates kızartması+hamburger yiyebilirsiniiz.
Sağol tatlım
Teşekkürler özlemcimmolsun canım..
A canım süpersin sen kendini zorlama sabit gelmeye çalış ekibin kalanı senin için ekstra çaba harcamaya gönüllüdür benceKaptanım o işin şakasıydı zaten diyete devam spor yok sadece sen hiç merak etme Zaten kilo almayı düşünmüyorum hiç
SonundaGünaydın kızlar. isveç yüzünden doğru düzgün bisey yapamıyordum. Sürekli kan sekerim düşmeye başlamıştı. Kolumu kaldıramıyordum. Dün ev işleriyle ilgilendim.Bugun de buzluğa atmak için içli köfte yaptım. Şimdi bitti.Size bir yazım dedim. Şimdi bulaşıklar beni bekler. Bu arada 500 gr artıdayım ama bugün atarım o fazlalığı inşallah.Şimdilik hoşçakalın..
Bu havaları bende anlamadım Nisan ayı gibi bereketli yağmur bitmedi gitti maşallahGünaydın kızlar..
Hava kopuyor
Evdeyiz bugün hep beraber
Hahahahaha Allah'ım ne güzel birşey yapmışımCherry Mom takimin en zayıf olup ona rağmen ıyi kilo veren kızını bana vermişsin şimdi ben bu kıza bisey demeye utanırım ben şu an rakipleri boş verdim rezil olmamak için çalışacağım. Düşünsenize kız 50 li kiloda 1 kilo veriyormuş ben 69 da 100 gr rezalet. İşim çok zor beni strese sokuyorsunuz daha pazartesiden strese girdim ben cuma olmaz artık bana. Aralıklı orucun saatini yukseltsem ne yapsam ben
Oh eline ayağına sağlıkCherry Mom birsevgi 40dk bisikletimi surdum bu saatte..sporumu yaparim uykuma bakarim..
Iyi geceler hepinize kizlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?