Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabit pacman mi tozu dumana katcak kız
Bugün itibariyle -600, beni yıldıramazsınız!!
Cuma sabit ama dün -500 cinim

cuma 12 den önce tartilacaksan Perşembe geç vakte spor bırakma canım

Canın sağ olsun, senin sınavın iyi geçsin de biz hallederiz bir şekilde
Sınavım güzel geçtiii :)) Artık dönmeye hazırım. Neden bilmiyorum iki gündür biraz halsiz hissediyorum. Biraz dinlenip spor yapmaya çalışacağım sonrasında. Yukarıda Cherry Mom e de yazdım. 100 gr daha vermişim bugüün. :)
Sınavda dert edecek şimdi cevap vermek için
Bir miktar dert ettim. Gerekli cevaplarımı da yazdım hahahaha İçim rahat an itibariyle.

Çok geçmiş olsun. İkiniz de bol bol dinlenio enerji toplayın inşallah. Kaptanım cumayı dert etmeyin, enerji toplamak için patates kızartması+hamburger yiyebilirsiniiz.

ben de bugün karbonhidratsız bir menüyle gelicem 3 gün değişmek için gayet yeterli bir süre
Ben if yapıyorum ekstra sıkmadan bisey olmayacak galiba bende yarın 24 saat if yapmaya çalışacağım dayanamazsamda 20 saati kesin kovalayacağım. Son iki günde kabak detoksu yapacağım. Bugün de kabak yiyeceğim yanında 2 tane dolma yemeyi planlıyorum dolma yerine haşlanmış tavuk mu yesem 24 saati hangisiyle kolay geçiririm. 24 saat başlamadan sporumu da yapmam lazım yoksa pilim bitiyor

Ah ece ah yediğinin 3 katını yakmışsın yanlız yarış çok çekişmeli olacak galiba menüler bomboş

Ceylanın menüde hiç bişey yok baktım ben hepsine en az 2.5 gelir sizden bizim 3 vermemiz lazım kesin. En büyük rakip siz gornuyorsunuz şimdilik.
Kabağı yaparken bol su için canım bu arada kabız yaptı beni ortabaharıda kabız yapmış

Kabağı yaparken bol su için canım bu arada kabız yaptı beni ortabaharıda kabız yapmış
Daha önce yaptigimda olmadi bisey. Geçen hafta yoğurtlu değilde az yağla domates sosuyla pişirdim hem daha doyurucu oldu hemde bağırsaklarım ıyi çalıştı. Bugün yoğurtlu yiyeceğim yarın yemeğini yapacagim. Birde öyle deneyin

Normalde kabak sulu birşey ya süzme yoğurt tıkadı beni ya da sabahki yumurta peynir olayı. Bu hafta yapmayı düşünmüyorum şuan tekrar kabız olma riskini göze alamam basurdan ötürü. Ama bundan sonraki yapışımda mutlaka sebzeli deneyeyim bakalım öyle kaç kilo verdirecek.

Özlemim sana sakıncalı ne varsa yapıyorsun sen şekerim. Güzel güzel yap öğünlerini, sporun zaten efsane. Çok zorlama kendini. Yavaş olsa da emin adımlarla gidelim bu defa
Haklisin canım da 77 de takılmıştım bide 8 kg verenleri görünce heveslendim.
Özlem senle beni body yapmıştı Cherry Mom Ben şimdi izindeyim şükür yoksa ben de +500 geldim bugün kesin sonunculuğa oynardık
Eveeet. Hayırlısı olsun canım sen kendini çok kasmadan devam et. Bu işin uzmanisin zaten hallerdesin sen.
Geçmiş olsun canım..
Süpersin..

Sonunda balpamuk gibi sende tükendin değil mi cidden zor yaa özlemcim nasıl hareket ediyordun şaşırmıştım zaten
Önce sağlık.. dengeli beslenip güzel sporlar yapmak bence çok daha karlı belki tartıda hemen etksini göstermiyor spor ama incelme kesinlikle çok etkili oluyor ✌

Hahahahaha Allah'ım ne güzel birşey yapmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…