- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #359.341
Ya sizin varlığınız yeter be
Günaydın kızlar
Günaydın
Günaydın herkese.
Günaydınnn kızlarrrrGünaydın herkese
Zıp var unutmayalım
:)) Günaydın canımGünaydın kızlar 2 gündür doğru düzgün paylaşım yapmadım.
Sebebi ise tamamen duygusal
Hafta sonu + gelmiştim, üstüne doğum günüm oldu pasta da yedim3 ayrı pasta kesildi ve ben her birinden 1 dilim yemiş olabilirim
Sonra o geceMehfam a ağladım ben utanıyorum takıma zarar vericem diye. Onun da desteği ile 2 gündür ölüm diyeti gibi bişey yaptım. Ve az önce eksi çıktımmmmmm
Cherry Mom Cim şimdi cezamı verebilirsin
Günaydın.Günaydınnn kızlarrrr
Geceyi ateş olmadan geçirdik şükür ♥♥
Esracım neden tartının anlık değişimlerinin psikolojini bu kadar etkilemesine izin veriyorsunemnis ben tümden tükendim. Depresyona girdim isveç sonrası. Kendimi toplamaya çalışıyorum. Bugün de spor yapamadım.Nereden başlayacağımı da bilmiyorum. Gerçekten bitmiş gibi hissediyorum kendimi. Bıraktığımın 2 gün sonrasında başa dönmek inanılmaz demoralize etti beni. Kafamı-ruhumu toparlamaya çalışıyorum resmen. Boşlukta kalmış gibiyim.
Sorma neler çektim:)) Günaydın canım
Ne doğum günüymüş yahuu telef etmiş seni :) tebrik ederim eksiye çıktıgın için cezan bugün zıp birincisi olmak için maksimum zıplama olsun
♥
Naptın sen ya. 15 bin az 30 bin olmalıSorma neler çektimTamamdır 15 bin zıp bekle beni
Bugün yürümek yok herşeyi zıplayarak yapıcamNaptın sen ya. 15 bin az 30 bin olmalı
Önce son 3-4 günün menülerini yaz kendine ,karşıların da o günkü kilonu,yüzleş.sonra emnisin dediği gibi bin eliptiğine bol su iç,yap duşunu bakımını al kızını at kendini sokağa döndüğünde daha iyi olucağını sanıyorumemnis ben tümden tükendim. Depresyona girdim isveç sonrası. Kendimi toplamaya çalışıyorum. Bugün de spor yapamadım.Nereden başlayacağımı da bilmiyorum. Gerçekten bitmiş gibi hissediyorum kendimi. Bıraktığımın 2 gün sonrasında başa dönmek inanılmaz demoralize etti beni. Kafamı-ruhumu toparlamaya çalışıyorum resmen. Boşlukta kalmış gibiyim.
EvetÖzlemin eşi mi canım ? :)
Günaydın.Evet
Herkese günaydınnnnn
ya ben yine uyuyakalmışım. Çocukları uyuturken bende onlarla uyuyorum. Dünkü menümü yazıyorum şimdi. Menümlistrsinde çarpıları yiyorum durmadan
Ahh çocuk haklı. Baktı anne elden gidiyor zıp uğrunaBugün yürümek yok herşeyi zıplayarak yapıcamdün asansörü bekliyorm dedim şurada biraz zıplayım jahshsjs Oğlum diyo anne burda olmazzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?