Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar 2 gündür doğru düzgün paylaşım yapmadım.
Sebebi ise tamamen duygusal

Hafta sonu + gelmiştim, üstüne doğum günüm oldu pasta da yedim 3 ayrı pasta kesildi ve ben her birinden 1 dilim yemiş olabilirim

Sonra o gece Mehfam a ağladım ben utanıyorum takıma zarar vericem diye. Onun da desteği ile 2 gündür ölüm diyeti gibi bişey yaptım. Ve az önce eksi çıktımmmmmm

Cherry Mom Cim şimdi cezamı verebilirsin

:)) Günaydın canım
Ne doğum günüymüş yahuu telef etmiş seni :) tebrik ederim eksiye çıktıgın için cezan bugün zıp birincisi olmak için maksimum zıplama olsun

Son düzenleme:
Esracım neden tartının anlık değişimlerinin psikolojini bu kadar etkilemesine izin veriyorsun İsveç diyeti de bildiğin detoks gibi birşey ve her detoks sonrası olan şey olmuş bir gevşeme de dönüyor kilo bunu herkes biliyor sende biliyorsun bozma moralini
Seni sadece spor yapmak ayağa kaldırır inan bugün 30 dk eliptik yap başta zor gelecek ama sonra kendini çok iyi hissedeceksin elimizdn gelindiğinde artıyı eritelim zamanımız var yeni glen artılar onlar şıp diye gidecek yeterki sen bırakma

Önce son 3-4 günün menülerini yaz kendine ,karşıların da o günkü kilonu,yüzleş.sonra emnisin dediği gibi bin eliptiğine bol su iç,yap duşunu bakımını al kızını at kendini sokağa döndüğünde daha iyi olucağını sanıyorum

Evet
Herkese günaydınnnnn

ya ben yine uyuyakalmışım. Çocukları uyuturken bende onlarla uyuyorum. Dünkü menümü yazıyorum şimdi. Menümlistrsinde çarpıları yiyorum durmadan
Günaydın.
Aslında yemek yer yemez veya da belli ise menün yemeden bile paylaşsan olur. Böylece çarpılardan kurtulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…