Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yavrum nasıl yapıyorsun bu sporu aklım almıyor ya

Acaba proteini az alıyor olabilir misin? Yarın bakarım menülerine anladığım kadarıyla. Bol bol yumurta, yoğurt, tavuk falan yersen bence kısa sürece toparlasın. Tabii kalorilere dikkat ederek.

Oyy yaa ben tükeniyorum yarım saat bisikletten sonra
Ben 1 saati bitiriyorum cihaz bile artık duruyor kapanıyor geri açılıyor 2. saati öyle yapıyorum çok yüksek tempo yapmıyorum ama terliyorum baya bide mp3 çalarım var müzik dinleye dinleye yapıyorum bilmiyorum bisiklet bana çok keyifli geliyor koşu falan o kadar yapamıyorum da bisikleti müzik olsun 3-4 saat yaparım aralıklarla

Acaba proteini az alıyor olabilir misin? Yarın bakarım menülerine anladığım kadarıyla. Bol bol yumurta, yoğurt, tavuk falan yersen bence kısa sürece toparlasın. Tabii kalorilere dikkat ederek.
Yumurta yoğurt sürekli yiyorum tavukta hafta 1 2 yiyorum neden oldu anlamadım.

2 öğün olduğu için fazla mı yiyosun acaba bilemedim ki ya da vücut alışma aşamasındadır

Sporunu hiç degistirmedin mi bu süreçte. Yani aynı spora rağmen mi bu yumuşama
Evet ekmek falan çok yemiyordum artık daha çok yemeye başladım ve hiç tok hissetmiyorum kendimi.
Sporu degistiriyorum her gün aynı sistemde yapıyorum ama hareketler videolar farklı sürekli aynısı sıkıyor bir süre sonra

emnis ben tümden tükendim. Depresyona girdim isveç sonrası. Kendimi toplamaya çalışıyorum. Bugün de spor yapamadım. Nereden başlayacağımı da bilmiyorum. Gerçekten bitmiş gibi hissediyorum kendimi. Bıraktığımın 2 gün sonrasında başa dönmek inanılmaz demoralize etti beni. Kafamı-ruhumu toparlamaya çalışıyorum resmen. Boşlukta kalmış gibiyim.

Canım niye basa dönmüş hissediyorsun öyle düşünme kaldigin yerden devam et isveç çok zordu ona bile hemen başlayıp yaptin onu yaptıysan diğerlerini hayli hayli yaparsın isveç çok zordu devam etmesi zor bir diyet daha dengeli beslenmeye başlayıp sporla destek olabilirsin. Bırakma kendini isteyince yaptığını gördük biz.

Sanırım İsveç beni çok halsiz bıraktı Hilal. Bünyemi yordu birden. Sonra bırakır bırakmaz artı görmekte üstüne iyice demoralize etti. Üstüne birde kaçamak yaptım o motivasyon kaybıyla. Şu an resmen savaştan çıkmış yorgun biri gibi hissediyorum. Umarım yarın daha güzel bir gün olur. İyi geceler...

Emnis bisey paylaşmıştı bu artılar için zor bir diyet yiyince artı gelmen normal bende her haftaya artı başlıyorum hala artıdayım. Eksiye geçmek için biraz kayışları sıkacağım o kadr sende hemen modunu kaybetme tamam kaçamak yapmışsın dünyanın sonu değil kaldigin yerden devam. Bende baktım bu hafta artiyim iki gün az kalori alıp dengeleyeceğim o yüzden dusmene gerek yok. Normal bir şekilde devam et sonra kendine göre uygun biseyler yaparsın.

Ben müzikten bile sıkılıyorum valla sen böyle anlattıkça bende mi sorun var diye düşünmeye başladım. Evde eliptik var dediğim zaman insanlar ooo ben olsam ne kadar yaparım şu kadar günde zayıflarım diyolar iyice psikolojim bozuluyor
Bence son zamanlarda kol ve basen hareketlerini az yapmaya başlamışsındır ondan öyle gevşeme olmuştur. Ve bence if senin daha fazla Yemene ve hiç doymamana yol açtıysa yapma bırak. O doymama hissi uzun vadede çok yıpratıcı olur
Ben de ayyyynen senin gibi hissediyorum o meşhur birödem olduğum zamanlardan beri. Adet oldum bitti üzernden o kadar zaman geçti hala full motive olamadım ara ara geliyo ve gidiyo. Bir de üzerine arkadaşlarım gitti tayinleri çıktı. Üzerine sıcaklar bastırdı derken ben kendimi tanıyamaz oldum. O sabahları kalkıp üzerini değişip saçını hafif makyajını yapan ve günü full motive geçiren sevgi gitti kahvaltı sonrası tekrar yatağa giren sevgi geldi. İki gün duzelsem 3. Gün aynı moda geri dönüyorum ama genelde buraya yansıtmamaya çalışıyorum, herkes çok neşeli full motive oluyor, insanların da enerjisini dusurmeyeyim diyorum. Var mısın bundan sonra sabah kalkıp yine eskisi gibi başlamaya güne. Kahvaltı/kahve/spor/duş/saç makyaj/ diye devam etmeye ayriyeten bu konuda body olalım seninle

Selam buddycim
Benim bitti evet..aslinda saldirmadim..bugun bir arkadasim terfi aldi..ona vikolata gediye goturdum cicekle..o madlen cikolatadan yedim..bu arada aylardir ilk defa yedim cikolata..ocaktan beri..ve hic de ozlemimisim onu farkettim..
Harket konusunda..ocak ayinda bel fitigi ve disk kaymasi sebebi ile ben de hareket edemiyordum ama sonra yataltan kalkip da bir kac adim atar olunca 2 yan adim saga 2 sola seklinde yurudum..bu bir nevi bacak hareketi gobi oluyor..hic bisi yapamazsan belki buni yapabilirsin..ya aslinda bu bana iyi geliyir..insanin bu kilo verme surecinde en iyi kendini bilip kendisi ne sever neden hoslanir ne iyi gelie onunkesfetti mi bu surec iskence degil de keyif haline geliyor..ben de iyi gelenleri bulma surecindeyim kaptancim Cherry Mom
Ben bu rafine sekersiz surecimden bu defa verim alamadim.bu defa..daha oncekinde takpima 2 defa birincilik gelmisti bireyselde..bu defa bircok iyi gelmeyen sey yaptim ki spor yapabilmis olmama ragmen basari gelmedi..

Kizlar yorucu bir gündü bu söz muhabbeti yoruyor,bir de gelen gidenler de başladı , çok aktif olamıyorum,haftaya normale döner i sallah uyku isteğim de devam.ediyor hala hayırlı geceler, uyumadan yazmak istedim

Normalde de şekeri çok az kullanıyorsan şekersizde çok etki goremiyorsun sadece ekstra disiplin oluyor ben de yarın spor işine el atacağım..
Kizlar yorucu bir gündü bu söz muhabbeti yoruyor,bir de gelen gidenler de başladı , çok aktif olamıyorum,haftaya normale döner i sallah uyku isteğim de devam.ediyor hala hayırlı geceler, uyumadan yazmak istedim
Az kaldı sabrett

Normalde de şekeri çok az kullanıyorsan şekersizde çok etki goremiyorsun sadece ekstra disiplin oluyor ben de yarın spor işine el atacağım..
Az kaldı sabrett

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…