- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #359.521
Bende kabak aldım öğle akşam kabak yapıcamAnamın telefonuna yükledim wifi niyetine onu kullanıyorumama yanından yöresinden ayrılmamam lazım
Bu arada akşam s emizotu yerine kabak mi yesem acaba??
Bugüne kadar iyi dayanmışsın tek ogunle dikkat et önce sağlık ❤Cherry Mom kuzum iş bakıp duruyorum ondan haklısın valla boşladım
C Cagrihilal1 hilalim bugüne kadar sıkıntı yoktu ama bugün tansiyonum çok düştü gün boyu yattım
Ortim ben bugün 18 saat tuttum orucu şimdi sporlarımı yapacağım geceye kalmayayım. Bugün biraz zordu arkadaşlarla parkta buluştuk çocuklar oynasın diye sağlıklı beslenmeye çalıştım ama tabi bir kabak değil sonuçta inşallah yarını etkilemezdiyet koçu resmen nerelerdeydn sen şimdiye kadarharfiyen uygulucam
Hahahaha kısmen öyle oldu o yedi ben baktım tabiYaa kıyamam nasıl da yorulmussundur sicakta, şöyle eve geçerken bı dondurma al yavruna da karşılıklı yiyin
Ayy ben kızla uyuyakalinca annem kabağı yemek yapmışBende kabak aldım öğle akşam kabak yapıcam
Tüh ya bir iki tadına baksan,bakınca oturup bir iki külah gotursen fena mı aljrdu ayolHahahaha kısmen öyle oldu o yedi ben baktım tabiçok düşüncelisin tatlım teşekkürler
Ay kaydettim incelicem sonraÖnce Hüplet, Sonra Güplet!
Rejimdesiniz ama bu durum bazen dayanılmaz oluyor.. Rejimdesiniz ama ömrünüz böyle mi geçecek? E bazen hüpletmek iyi gelir morallere.. Tek şartla; HÜPLETTİKTEN SONRA GÜPLETİRSENİZ! Peki hüplettiklerimizi güpletmek için ne yapmamız gerekiyor? Not: KK üyesi...www.kadinlarkulubu.com
Kendine güvenen yesin vallaBu gidişle hiçbir şey yenmicek
Pamuk yapıyor sanırım şuan amabalpamuk İsveç'ten sonra kendime gelemedim kaçamak yaptım demiştin. Şimdi ne durumdasın? Kaçamaklarin ödemleri ne durumda? Beraber kabak detoksu yapalım mi
83Cherry Mom cim max kaç kilo oldun hayatında?
Aaaaa tühhhhYarış var diye kendimi paraliyordum ki evren yine önüme takoz olarak regl koydu.ben bu dönemi önemsemiyorum artık. Ideal kilomu regl dönemindeki kilo olarak kabul edeceğim
Hiç sorma ama olsun yapacak bişey yok.Aaaaa tühhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?