Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

diyet koçu resmen nerelerdeydn sen şimdiye kadar harfiyen uygulucam
Ortim ben bugün 18 saat tuttum orucu şimdi sporlarımı yapacağım geceye kalmayayım. Bugün biraz zordu arkadaşlarla parkta buluştuk çocuklar oynasın diye sağlıklı beslenmeye çalıştım ama tabi bir kabak değil sonuçta inşallah yarını etkilemez

Bende kabak aldım öğle akşam kabak yapıcam
Ayy ben kızla uyuyakalinca annem kabağı yemek yapmış yemeğini yedim artik
Hahahaha kısmen öyle oldu o yedi ben baktım tabi çok düşüncelisin tatlım teşekkürler
Tüh ya bir iki tadına baksan,bakınca oturup bir iki külah gotursen fena mı aljrdu ayol
Resmen diğer takımlara çalışır hale geldik

Kızlar tayin dönemi olduğu için veda partileri, son görüşmeler, öğlen çayları gırla gidiyor. Dikkat ediyorum hep salataları yiyorum ama yarın sabit çıkabilirim tuvalete çıkamıyorum 4 gündür.
Yarindan sonra kabak detoksu yapacağım

Kızlar bahar kaptanın hatırlattığı bir sayfa güzel örnekler var

ÇİKOLATA HÜPLETMEK İSTİYORUM...

ALDIĞIM KALORİYİ GÜPLETMEK İÇİN 1 SAAT 26 DAKİKA YÜZMEM GEREKİYOR.

Açıklama : 100 gr. sütlü çikolatanın kalorisi yaklaşık olarak 605 kcal.
Yüzerek harcadığınız kalori ise dakikada 7 kalori

Ay kaydettim incelicem sonra

Bu gidişle hiçbir şey yenmicek
Kendine güvenen yesin valla Hayat acımasız ya her şeyi yiyeceğiz şişman olup sonuçlarına katlancaz yada boğazları tutup sağlıklıykende spor yapacağız göndereceğiz kiloları ♥ istediğimiz şeyi giyeceğiz
Kilolu oldugumda akrabalara bayram ziyareti bile yapmak istemiyorum kös kös düşünüyorum mutsuzluğun dibine vuruyorm bir daha hiç yaşamak istemiyorm öylesine anları

balpamuk İsveç'ten sonra kendime gelemedim kaçamak yaptım demiştin. Şimdi ne durumdasın? Kaçamaklarin ödemleri ne durumda? Beraber kabak detoksu yapalım mi
Pamuk yapıyor sanırım şuan ama
Bence sen yapma kestirme yollar işe yaramıyor canlar güzel güzel yiyin güzel güzel spor yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…