- 17 Haziran 2010
- 3.775
- 10.740
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #359.541
Yani benim takıma girdiğim kilodaymışsın
Evet geldiğinde de demiştim sana hatırlıyormusunYani benim takıma girdiğim kilodaymışsın
Aaa evet şimdi hatırladımEvet geldiğinde de demiştim sana hatırlıyormusun
Benim başladığım kiloda başlıyorsun diye :)
Aaaaaa :)Aaa evet şimdi hatırladım
Ben seni hep zayıf gördüğümden sanki hiç kilolu olmamışsın gibi geliyor bana o yüzden sordum max kilonu
Bugün çektim
Hiç merak etme. Burada gündür regl olamamışYarış var diye kendimi paraliyordum ki evren yine önüme takoz olarak regl koydu.ben bu dönemi önemsemiyorum artık. Ideal kilomu regl dönemindeki kilo olarak kabul edeceğim
Erimişsiin resmen. Helal olsun. Ben de şu an sağ taraftayım.
Ozmann sende bir boydan foto çek sakla before after olsun ilerdeErimişsiin resmen. Helal olsun. Ben de şu an sağ taraftayım.
..... Boşluğu biz mi doldurcaz kız kaç gün
Ayy bilgisayardan yazıyorum...... Boşluğu biz mi doldurcaz kız kaç gün
AyAyy bilgisayardan yazıyorum.numlock kapalı kalmış yazmamış. 34... Daha da bekliyoruz kendisini, ödemlerimizle...
Before'um var baya kilolu olduğum dönemden. After'ı da en kısa sürede atarım inşallah.Ozmann sende bir boydan foto çek sakla before after olsun ilerde ♥
Valla benim hiç yoktu o yüzdn bunları hep bu niyetle çektim durdumBefore'um var baya kilolu olduğum dönemden. After'ı da en kısa sürede atarım inşallah.
Annemin doğum gününde bir tane var öyle uzaktan. Yoksa kiloluların ortak paydasıdır bu. Yüzden çekinilir. Ama benim yüzümde yuvarlak.Valla benim hiç yoktu o yüzdn bunları hep bu niyetle çektim durdum
Kiloluyken anca yüz fotosu
Emnis çok sıkılaşmışsın 1 kac kilo nasil fark etmis. En son ki gönderilerine göre çok fark var bacakların baya incelmiş.Ozmann sende bir boydan foto çek sakla before after olsun ilerde ♥
Sağol canım bence sendede vardır değişim ama seni boydan bir göremedik kiiiiEmnis çok sıkılaşmışsın 1 kac kilo nasil fark etmis. En son ki gönderilerine göre çok fark var bacakların baya incelmiş.darısı başımıza
Yok ya benim yine standart olcak galiba yarında aç karna bisiklet peşinde koşayımda bakacağız duramaKaçar kilo verdiniz ya kimse sır vermiyor. Gizli gizli mi konuşuyorsunuz ortilerinizlesabah ona göre spor yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?