- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #359.561
Burda geçmedi sanki öyle bir şeyHanımlar buralarda mı okumuştum acaba, netten vitamin alanlarimiz vardı,hangi siteden alıyordunuz .toplight senden mi duymuştum ki hadi bi aydınlatın beni
İnanamıyorum ya mükemmel zayıflamışsın
5. Takım sayesinde vallaİnanamıyorum ya mükemmel zayıflamışsın
Foroğraf çekmek ne zor iş yaSağol canım bence sendede vardır değişim ama seni boydan bir göremedik kiiii
Gizli diyorsun.Yok ya benim yine standart olcak galiba yarında aç karna bisiklet peşinde koşayımda bakacağız durama
Ay hatırlamam mi benim de var öyle coook anım.. 90 kiloyu görmüş biri olarakKendine güvenen yesin vallaHayat acımasız ya her şeyi yiyeceğiz şişman olup sonuçlarına katlancaz yada boğazları tutup sağlıklıykende spor yapacağız göndereceğiz kiloları ♥ istediğimiz şeyi giyeceğiz
Kilolu oldugumda akrabalara bayram ziyareti bile yapmak istemiyorum kös kös düşünüyorum mutsuzluğun dibine vuruyorm bir daha hiç yaşamak istemiyorm öylesine anları
Ya ben kilo değil ödem gitsin diye yapmak istiyorum tuvalete çıkamıyorum yine şiş hissediyorum kendimi ya yediğim bişey de yok doğru düzgün anlamadım gitti artıdaydim kaç gündür. Bu sabah sabit çıktım.Pamuk yapıyor sanırım şuan ama
Bence sen yapmakestirme yollar işe yaramıyor canlar güzel güzel yiyin güzel güzel spor yapın
Tebrik ediyorum seni gercekten
Tamamdır kaptanimm. 100 gram da olsa eksi gelmeye çalışacağımSabah oğlanla dışarıya çıkarım diye listeyi paylaşayım dedim favoriye alın bence kaynamasın sabaha
Mevcutta sabit olanlar veya + olanlar rica ediyorm biraz spor yapıp ter attıktan sonra bildirim yapsın hiç olmazsa ekip için bunu yapmak gerek bence emekleri boşa çıkarmayalım
İyi geceler kızlar ♥♥♥
balpamuk İsveç'ten sonra kendime gelemedim kaçamak yaptım demiştin. Şimdi ne durumdasın? Kaçamaklarin ödemleri ne durumda? Beraber kabak detoksu yapalım mi
Ayy bilgisayardan yazıyorum.numlock kapalı kalmış yazmamış. 34... Daha da bekliyoruz kendisini, ödemlerimizle...
Yaaaa iyi ki doğdun o zaman yavrum benimmAh Sevgicim sabahtan beri aklımdasın. Sana yazacağım yazacağım yazamadım! Çok yoğun çalıştım ben yine bütün gün.Sana diyecektim ki söylediğimiz gibi, sabah kalktım duşumu aldım, süslendim, kahvemi içtim. Full motiveydim. Bir de bugün benim doğum günümdü sabahın köründe annemden teyzemden gelen şarkılarla, fotoğraflarla uyandım. Annem birde öten horoz videosu göndermiş. Gerçekten daha gözümü açamamıştım izlediğimde yataktaydım. Neyse kalktım full motive ama bir baktım ev o kadar dağınık ki, her yer toz ve kağıt kırpıntısı içinde. Benim kızımda sürekli bir şeyler kesmeye bayılıyor sanki salonda tüp patlamış! Her yer arap saçı! Neyse Esra kalk dedim yoksa huzurla oturamayacaksın. O halimle temizliğe giriştim ve resmen balkabağı olarak geçirdiğim ilk doğum günüm oldu bu yıl. Hava da çok sıcaktı şıpır şıpır terledim berbat oldum, saçlarım kabardı hemen diken diken oldu. O halimden eser kalmadı!
Neyse üstüne bir de iş için yapmam gerekenler vardı onları tamamladım. Bak saat bu saat oldu daha yarım saat önce bitirebildim herşeyi.
Bu arada ben dünden beri kabak detoksu yapıyorum. Dün zaten başlamıştım. Bugün 2. Günümdü. Yarın da yapacağım istersen yarın sen de başla. Başladığımda 66.2 sim artı çıktım diye moralim bozuktu ya sadece 1 günde 64.9 a düştüm. Sabah 64.9 çıktım ve şu anda karnım içime kaçmış gibi dümdüz!Kesinlikle tavsiye ederim. Hiç vakit kaybetmeden başla! Acayip motivasyon oldu bana.
dolmalardan daha iyidir yine canımBugün 18 saat aralıklı oruç yaptım bu hafta 18.6 yapacağım bakalım ne değişecek.
13.30
4 ceviz
3 incir
1 elma
15.00
1 tabak kinoali salata
2 yk kısır
2 yk patates salatasi
1 havuç
1 avuç kuru uzum
2.5 lt su
40 dk. Kardio (normalde bugün yapmayacaktım ama menüm planladığım gibi olmadi yapmak zorunda kaldım erken yaptım)
35 dk. Yürüyüş
45 dk. Pilates
30 dk. BölgeselCherry Mom
ortabahar bugün kabak yiyemedim. Arkadaşlarla buluşunca planlar değişti. Ama salatalardan yurudum doymadimda bugün zaten. 6 da bitirdim. Regl oldum. Sabah tartı sonucuna göre spora sarılacağım
Muhteşemsin canım maşallah..
harika olmuş gerçekten ben de yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?