Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hanımlar buralarda mı okumuştum acaba, netten vitamin alanlarimiz vardı,hangi siteden alıyordunuz . toplight senden mi duymuştum ki hadi bi aydınlatın beni

kızlar geçen haftada bildirimlerde sıkıntı olunca konuşmuştuk artık herkes listeye kilosunu ekleyip ilerletecek
Kg nizi paylaşırken en güncel olan liste üzerinden -alıntıla - dedikten sonra baştaki ve sondaki Quote="...olan kısmı silerek paylaşabilirsiniz

Yüzde hesaplayamazsanız sadece yanına yeni kg nizi ekleyip paylaşabilirsiniz
C Cagrihilal1 nrmyn Calypso95 birsevgi balpamuk Ceylansnn hanmeli S Suskunhanim EceZ ortabahar pacman Tempus 0zlem

***5. Takım 680. Etap***

emnis(63,9/
Cagrihilal1(69,4/
nrmyn(67/
Calypso95(71,2/
birsevgi(72,1/
balpamuk(64,9/
Ceylansnn (67,7/
hanmeli(69,4/
terliklikedi (109) kendi isteğiyle yarışmadan ayrıldı.
Suskunhanim(57,5/
EceZ (59,0/
ortabahar (54,4/
pacman (66,9/ )
Tempus (73,2/

0zlem(75,5/

5.takim ortalaması:%

Alt liste:
toplight (80,5/)646. etapta 77,5 kg ile izne ayrılan üye
leyl-i-fer(76,8/
Bluuee(66,3)654.etapta 65.5 kg ile bildirimsiz izne ayrilan üye geri döndü.
Fancynancy (87,2/87/0,2/%0,23)606.etapta 84 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye

***5. Takım 680. Etap***

emnis(63,9/
Cagrihilal1(69,4/
nrmyn(67/
Calypso95(71,2/
birsevgi(72,1/
balpamuk(64,9/
Ceylansnn (67,7/
hanmeli(69,4/
terliklikedi (109) kendi isteğiyle yarışmadan ayrıldı.
Suskunhanim(57,5/
EceZ (59,0/
ortabahar (54,4/
pacman (66,9/ )
Tempus (73,2/

0zlem(75,5/

5.takim ortalaması:%

Alt liste:
toplight (80,5/)646. etapta 77,5 kg ile izne ayrılan üye
leyl-i-fer(76,8/
Bluuee(66,3)654.etapta 65.5 kg ile bildirimsiz izne ayrilan üye geri döndü.
Fancynancy (87,2/87/0,2/%0,23)606.etapta 84 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye

Sabah oğlanla dışarıya çıkarım diye listeyi paylaşayım dedim favoriye alın bence kaynamasın sabaha
Mevcutta sabit olanlar veya + olanlar rica ediyorm biraz spor yapıp ter attıktan sonra bildirim yapsın hiç olmazsa ekip için bunu yapmak gerek bence emekleri boşa çıkarmayalım
İyi geceler kızlar

Ay hatırlamam mi benim de var öyle coook anım.. 90 kiloyu görmüş biri olarak
Pamuk yapıyor sanırım şuan ama
Bence sen yapma kestirme yollar işe yaramıyor canlar güzel güzel yiyin güzel güzel spor yapın
Ya ben kilo değil ödem gitsin diye yapmak istiyorum tuvalete çıkamıyorum yine şiş hissediyorum kendimi ya yediğim bişey de yok doğru düzgün anlamadım gitti artıdaydim kaç gündür. Bu sabah sabit çıktım.
Tebrik ediyorum seni gercekten♥♥
Tamamdır kaptanimm. 100 gram da olsa eksi gelmeye çalışacağım

balpamuk İsveç'ten sonra kendime gelemedim kaçamak yaptım demiştin. Şimdi ne durumdasın? Kaçamaklarin ödemleri ne durumda? Beraber kabak detoksu yapalım mi

Ah Sevgicim sabahtan beri aklımdasın. Sana yazacağım yazacağım yazamadım! Çok yoğun çalıştım ben yine bütün gün. Sana diyecektim ki söylediğimiz gibi, sabah kalktım duşumu aldım, süslendim, kahvemi içtim. Full motiveydim. Bir de bugün benim doğum günümdü sabahın köründe annemden teyzemden gelen şarkılarla, fotoğraflarla uyandım. Annem birde öten horoz videosu göndermiş. Gerçekten daha gözümü açamamıştım izlediğimde yataktaydım. Neyse kalktım full motive ama bir baktım ev o kadar dağınık ki, her yer toz ve kağıt kırpıntısı içinde. Benim kızımda sürekli bir şeyler kesmeye bayılıyor sanki salonda tüp patlamış! Her yer arap saçı! Neyse Esra kalk dedim yoksa huzurla oturamayacaksın. O halimle temizliğe giriştim ve resmen balkabağı olarak geçirdiğim ilk doğum günüm oldu bu yıl. Hava da çok sıcaktı şıpır şıpır terledim berbat oldum, saçlarım kabardı hemen diken diken oldu. O halimden eser kalmadı!
Neyse üstüne bir de iş için yapmam gerekenler vardı onları tamamladım. Bak saat bu saat oldu daha yarım saat önce bitirebildim herşeyi.
Bu arada ben dünden beri kabak detoksu yapıyorum. Dün zaten başlamıştım. Bugün 2. Günümdü. Yarın da yapacağım istersen yarın sen de başla. Başladığımda 66.2 sim artı çıktım diye moralim bozuktu ya sadece 1 günde 64.9 a düştüm. Sabah 64.9 çıktım ve şu anda karnım içime kaçmış gibi dümdüz! Kesinlikle tavsiye ederim. Hiç vakit kaybetmeden başla! Acayip motivasyon oldu bana.

Yaaaa iyi ki doğdun o zaman yavrum benimm sen de yeni yaşına girdiğin ilk haftanın tüm günlerini kutla, madem bugünü yaşadığın ortama adadin, yarını da kendine ada
Ben yarın baslayamam kabak detoksuna çünkü yemege misafirim olacak.
Sonraki günle birlikte artık 3 gün kabak detoksu, hemen arkasından da if yapmaya karar verdim. Bilmiyorum ne kadar fayda görürüm if ten, çok fazla da araştırmadım henüz ama leptinin çalışmasi gerekiyor artık. Yağ yakimi gerekiyor. Sabredecegim 70 altına düşmeden bitirmeyecegim bu ayı

dolmalardan daha iyidir yine canım son günlerdeki menülerin çok güzeldi inşAllah yarın güzel sonuçlar alıcamıza inanıyorum heleki bir de du bile içmeden 11 e doğru tartılırsan bence iyi bi eksi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…