- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #35.921
ben de çok şükür iyiyim canım.iyiyim şükür canım sen nasılsın ? iyi gidiyor şükür listeyi hazırlamaya çalışıyorum sen kaça kadar burdasın canım kontrol için
tamam rabiacım ben hazırlayınca sizin takıma bırakırım inşallah sen gitmeden biterse bildirimler kontrolden sonra ben eklerim ama biliyosun cuma günleri kızımı götürüyorum babaannesine orda kalıyor haftasonu benim okulum var diye eğer ben yetişemezsem sana bırakıcam nasılsa listeyi sizinkini koyarken bizimkinide eklersin canım kusura bakma her cuma böyle oluyor ama inan elimde değil mecburiyetten böyle oluyorben de çok şükür iyiyim canım.
ben liste için 11'e kadar burdayım. 1 gibi dönüyorum inşallah ama oğlumu yatırmam gerekiyor. sen listeni bitirince takıma bırak, ben kontrol edip eklerim inşallah canım.
olabilir begümcüm ama bana baksana vermeyi bırak almışım 1 kilobu durumda hiiççç kilo vermemiş oluyorum.Ama hastayım etkisi vardır belki
Ay hattunlar giremedim bu hafta hi. Ama önümüzdeki hafta telafi edicem bunu insallah . .gülsüm eger listeyi hazırlamadıysan beni aynı gecermisin . .annem burdada kardan dolayı sagılsuun döktürdüğü icin ancak kilomu koruyabildim . .
ne kusuru gülsümcüm ya. yetişirse kontrol ederiz inşallah. yetişmezse ben kendi listemizle eklerim. ben açıklamayı paylaşım geç olunca telaş durumu olmasın diye yapıyorum:) yoksa akşam 4'e kadar falan paylaşıma bırakabiliyoruz sanırım. sen merak etme arkadaşım hallolur inşallah.tamam rabiacım ben hazırlayınca sizin takıma bırakırım inşallah sen gitmeden biterse bildirimler kontrolden sonra ben eklerim ama biliyosun cuma günleri kızımı götürüyorum babaannesine orda kalıyor haftasonu benim okulum var diye eğer ben yetişemezsem sana bırakıcam nasılsa listeyi sizinkini koyarken bizimkinide eklersin canım kusura bakma her cuma böyle oluyor ama inan elimde değil mecburiyetten böyle oluyor
ne kusuru gülsümcüm ya. yetişirse kontrol ederiz inşallah. yetişmezse ben kendi listemizle eklerim. ben açıklamayı paylaşım geç olunca telaş durumu olmasın diye yapıyorum:) yoksa akşam 4'e kadar falan paylaşıma bırakabiliyoruz sanırım. sen merak etme arkadaşım hallolur inşallah.
sonuna yetiştin arkadaşım buz gibi olmuştu o yüzden ikram etmedim yarın sıcak sıcak sabah kahvesi ikram ederim sana :))
iyi akşamlar canımm
Selam kızlar, nasılsınız? yediklerimi yazayım geçmişi okuyucam.
Sabah: 2 dilim ekmek, 2 çk kahv. sos, 1 kk peynir, 1 çk bal, 3 ceviz
ara: 3 tane küçük bisküvi, çay
öğle: domates-peynirli tost, 3 zeytin, çay
ara: 1 elma, 1 fincan 5i1 yerde
ara: 5 tane ceviz, 1 fincan nescafe
akşam1: (17:00) 2 dilim kepek ekmeği, 1 kk light peynir, 3 kaşık bulgur pilavı
akşam2: (19:30) brokoli salatası, 3-4 kaşık yoğurt, 1 dilim kepek ekmeği
evet ekmek fazla olmuş yine ama abur cubur yemiyorum umarım dengeliyodur.
shelly ve takyon fılm onerılerınız ıçın tesekkurler mutlaka ızleyecegım kosu bandımı tv nın onune oydum yururken zamanın nasıl gectıgını anlamayayım yurumek daha zevklı olsun dıye fılm seyredecegım
Canım işine karışmak istemem galiba diyetisyen yardımıyla zayıflıyorsun ama bence sabah saatindeki hatta diyetin boyunca muzu kesmelisin gibi geliyor bana.Muz kabızlık yapmaz mı?Genelde herkes muzu yasaklar..Onun yerine elma yesen bence sindirimin daha iyi olur..
başlangıç- 79.8 kg
geçen hafta-73.8 kg
bu hafta-73.5 kg
giden-300gr
toplamda giden- 6.3kg
hedef...65kg
kızlar bugün 10.30da taşınmaya başlıyorum araba gelicek ,bu benim kendi elimden son kilo bildirimim bidaha ne zaman yazarım bilmiyorum yeni eve netin bağlanması zaman alıcak yerleşince tekrar açılışta görüşmek üzere sizleri çok özliycem(bundan sonraki bildirimlerimi kardeşim vasıtasıyla kaptanımızın özeline attırıcam kendinize ii bakın geleceğin çıtır hatunları
günaydın kardeş takımın güzelleri:79:
tamam rabiacım ben hazırlayınca sizin takıma bırakırım inşallah sen gitmeden biterse bildirimler kontrolden sonra ben eklerim ama biliyosun cuma günleri kızımı götürüyorum babaannesine orda kalıyor haftasonu benim okulum var diye eğer ben yetişemezsem sana bırakıcam nasılsa listeyi sizinkini koyarken bizimkinide eklersin canım kusura bakma her cuma böyle oluyor ama inan elimde değil mecburiyetten böyle oluyor
olabilir begümcüm ama bana baksana vermeyi bırak almışım 1 kilo(
kızlar günaydın kilom aynıı
55.5
kızlar günaydın kilom aynıı
55.5
günaydın canım tamam aynı geçiyorum seni bu arada senin hedef kilon kaçtı canım
burçakcım kaldı son 500.valla bravo
canım başlangıç diye bi film var o güzel bide elm sokağında kabus var oda güzel
beceremedik begüm yaaaltı yapıştı çıkarmaya çalışırkende parçalandı bizde tek parçayı kesip içine krema koyamadığımız için 2 taneyi üst üste koyduk arasına koyduk kremyı ama tadi muhteşem olmuştu
pınarcım hoşgeldin bitanem kız kaç ay oldu nerelerdesin sen yaaatabiki yerimiz var canım bu hafta tartıl yarın listeye alim seni çok kilo almadın demi ???? burda bi değişiklik yok canım rutin işlerimiz işte bide sen yokken amonra yani elif kaptan yardımcısı oldu sağolsun çok yardımcı oluyor ama şu anda izinli oda sen unutma tartıl yarın eklim seni listeye tamammı canım bu arada düğün ne zaman ?
buyrun kızlar sabah sabah sıcacık şekersiz kahveler hazır tatlandırıcıdda var yanında isteyen atsın
sağol canım benim
darısı hepinizin başına inşallah :))))))))
maşallah burçak bitmiş kız ne güzel :) darısı başıma :) canım tabiki kalabilirsin ama benim bi önerim olacak son 500 gramıda verdikten sonra kilonda bi değişiklik olmayacak nasılsa eğer müsaden olursa seni mezun edelim 55 olunca ama sadece formalitede mezun ol yine bu şekilde kalalaım hep beraber ama sadecelistede adın geçmez bundaki amacım takım olarak biraz dereceye girmek sürekli aynı geçersem kilonu bi değişiklik olmaz listede ama karar senin canım bu sadece bi öneriydi yanlış anlama sakın sadece formalitecanım benimki 55di
ama şimdi asıl hedefim yağ oranımı düşürmek, aslında şimdi bile mezun olabilirim ama müsade varsa takımda kalmak istiyorum ben
tamam pınarcım sen tartıl bildir pazartesi kilonu haftaya inşaAllah listeye alırım seni şimdi bi bakim kaçıncı etapta ayrılmıştın onu bulayım :))günaydın takımcığım geçmişi okuyup geliyorum herkezi bol bol öptüm ....
hoşbuldum gülsümcüm haklısın epey oldu gelemedim ama herşey üstüste geldi dolayısıyla ancak gelebildim . canm benim ben tartılamadım bu sabah dün göremedim bu mesajını yer varmı bilmediğim için tartılamadım istersen pazartesi kesin tartılır düzgün bir diyete girerim ve cumaya listeye gireyim ne dersin canım . elif için çok sevindim iyi olmuş kaptan yardımcısı olması sizler iyiyseniz bir problem yok canım ben inşallah en kısa zamanda forma gireceğim . Düğün bu sene diye düşünülüyor ama tam tarih belli değil canım şu kilolardan ben kurtulayımda . epey kilo aldım sanırım izne çıktığımdan beri hiç tartılmadım korkudan tartıya çıkamaz oldum ama pazartesi çıkıp size bildireceğim ona göre bir listeyle son sürat devam edicez canım çok öpüyorum .
ımmm.içelim bi güzel sıcak sıcak.sağolasın canikom .ellerine sağlık
amin şekerim amin.ağzından bal damlıyo valla
maşallah burçak bitmiş kız ne güzel :) darısı başıma :) canım tabiki kalabilirsin ama benim bi önerim olacak son 500 gramıda verdikten sonra kilonda bi değişiklik olmayacak nasılsa eğer müsaden olursa seni mezun edelim 55 olunca ama sadece formalitede mezun ol yine bu şekilde kalalaım hep beraber ama sadecelistede adın geçmez bundaki amacım takım olarak biraz dereceye girmek sürekli aynı geçersem kilonu bi değişiklik olmaz listede ama karar senin canım bu sadece bi öneriydi yanlış anlama sakın sadece formalite
tamam pınarcım sen tartıl bildir pazartesi kilonu haftaya inşaAllah listeye alırım seni şimdi bi bakim kaçıncı etapta ayrılmıştın onu bulayım :))
afiyet şifa olsun begümcüm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?