Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyiyim şükür canım sen nasılsın ? iyi gidiyor şükür listeyi hazırlamaya çalışıyorum sen kaça kadar burdasın canım kontrol için
ben de çok şükür iyiyim canım.
ben liste için 11'e kadar burdayım. 1 gibi dönüyorum inşallah ama oğlumu yatırmam gerekiyor. sen listeni bitirince takıma bırak, ben kontrol edip eklerim inşallah canım.

ben de çok şükür iyiyim canım.
ben liste için 11'e kadar burdayım. 1 gibi dönüyorum inşallah ama oğlumu yatırmam gerekiyor. sen listeni bitirince takıma bırak, ben kontrol edip eklerim inşallah canım.
tamam rabiacım ben hazırlayınca sizin takıma bırakırım inşallah sen gitmeden biterse bildirimler kontrolden sonra ben eklerim ama biliyosun cuma günleri kızımı götürüyorum babaannesine orda kalıyor haftasonu benim okulum var diye eğer ben yetişemezsem sana bırakıcam nasılsa listeyi sizinkini koyarken bizimkinide eklersin canım kusura bakma her cuma böyle oluyor ama inan elimde değil mecburiyetten böyle oluyor
bu durumda hiiççç kilo vermemiş oluyorum.Ama hastayım etkisi vardır belki
olabilir begümcüm ama bana baksana vermeyi bırak almışım 1 kilo (

Ay hattunlar giremedim bu hafta hi. Ama önümüzdeki hafta telafi edicem bunu insallah . .gülsüm eger listeyi hazırlamadıysan beni aynı gecermisin . .annem burdada kardan dolayı sagılsuun döktürdüğü icin ancak kilomu koruyabildim . .

tamam canım aynı geçiyorum seni

ne kusuru gülsümcüm ya. yetişirse kontrol ederiz inşallah. yetişmezse ben kendi listemizle eklerim. ben açıklamayı paylaşım geç olunca telaş durumu olmasın diye yapıyorum:) yoksa akşam 4'e kadar falan paylaşıma bırakabiliyoruz sanırım. sen merak etme arkadaşım hallolur inşallah.

burçak kaldı sadece onunda bildirimini alınca listemiz hazır olacak kızlar bu hafta çok bi değişiklik yok dereceyi unutun sonuncu olmasak iyidir nolldu nazarmı değdi bize neyse canım haftaya toparlanırız biz

sağol bitanem Allah razı olsun bitek burçak kaldı onun bildiriminide alınca listemiz hazır hemen ekelrim sen kontrol edersin yetişiriz inşallah sizin liste ne alemde ? bu arada herkese hayırlı cumalar arkadaşlar

sonuna yetiştin arkadaşım buz gibi olmuştu o yüzden ikram etmedim yarın sıcak sıcak sabah kahvesi ikram ederim sana :))

iyi akşamlar canımm

hadi o zaman bekliyorum kahvemi :))

bence yediklerin gayet güzel ve dengeli olmuş gülhancım.Böylelikle abur cubura son vermiş olucaksın işte.süper

böle sorunca hiç film gelmedi aklıma ama gelince yazarım mutlaka şekerim.

bencede katılıyorum sana canım

hadi bakalım canım,hayırlısı olsun.yeni evin hayırlı olsun.ayrıca allah kolaylık versin

günaydın kardeş takımın güzelleri:79:

günaydın kardeşşşş

olsun be şekerim.oluyo böle arada yaşadık hepimiz

buyrun kızlar sabah sabah sıcacık şekersiz kahveler hazır tatlandırıcıdda var yanında isteyen atsın

günaydın canım tamam aynı geçiyorum seni bu arada senin hedef kilon kaçtı canım

canım benimki 55di
ama şimdi asıl hedefim yağ oranımı düşürmek, aslında şimdi bile mezun olabilirim ama müsade varsa takımda kalmak istiyorum ben

günaydın takımcığım geçmişi okuyup geliyorum herkezi bol bol öptüm ....

hoşbuldum gülsümcüm haklısın epey oldu gelemedim ama herşey üstüste geldi dolayısıyla ancak gelebildim . canm benim ben tartılamadım bu sabah dün göremedim bu mesajını yer varmı bilmediğim için tartılamadım istersen pazartesi kesin tartılır düzgün bir diyete girerim ve cumaya listeye gireyim ne dersin canım . elif için çok sevindim iyi olmuş kaptan yardımcısı olması sizler iyiyseniz bir problem yok canım ben inşallah en kısa zamanda forma gireceğim . Düğün bu sene diye düşünülüyor ama tam tarih belli değil canım şu kilolardan ben kurtulayımda . epey kilo aldım sanırım izne çıktığımdan beri hiç tartılmadım korkudan tartıya çıkamaz oldum ama pazartesi çıkıp size bildireceğim ona göre bir listeyle son sürat devam edicez canım çok öpüyorum .

buyrun kızlar sabah sabah sıcacık şekersiz kahveler hazır tatlandırıcıdda var yanında isteyen atsın

ımmm.içelim bi güzel sıcak sıcak.sağolasın canikom .ellerine sağlık

sağol canım benim
darısı hepinizin başına inşallah :))))))))

amin şekerim amin.ağzından bal damlıyo valla

5. TAKIM 197. ETAP

takyon ( 66,0 / 67,0 / -1 / -1,51 % )
shelly ( 69,5 / 69,5 / 0,0 / 0,00 % )
yasafat ( 112,6 / 112,0 / 0,6 / 0,53 % )
triendy ( 73,8 / 73,5 / 0,3 / 0,41 % )
begümD ( 81,4 / 81,4 / 0,0 / 0,00 % )
babyroze ( 81,0 / 81,0 / 0,0 / 0,00 % )
esw ( 55,8 / 55,5 / 0,3 / 0,54 % )
ozgurdu ( 60,4 / 59,9 / 0,5 / 0,83 % )( yeni üye )
rengarenk ( 58,0 )paylaşım ve bildirim yapmadığı için diskalifiye edilmiştir
sulusim ( 52,0 )hamile olduğu için takımdan ayrılmıştır

5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 600,5 / 599,8 / 0,7 / 0,12 % )

canım benimki 55di
ama şimdi asıl hedefim yağ oranımı düşürmek, aslında şimdi bile mezun olabilirim ama müsade varsa takımda kalmak istiyorum ben
maşallah burçak bitmiş kız ne güzel :) darısı başıma :) canım tabiki kalabilirsin ama benim bi önerim olacak son 500 gramıda verdikten sonra kilonda bi değişiklik olmayacak nasılsa eğer müsaden olursa seni mezun edelim 55 olunca ama sadece formalitede mezun ol yine bu şekilde kalalaım hep beraber ama sadecelistede adın geçmez bundaki amacım takım olarak biraz dereceye girmek sürekli aynı geçersem kilonu bi değişiklik olmaz listede ama karar senin canım bu sadece bi öneriydi yanlış anlama sakın sadece formalite
tamam pınarcım sen tartıl bildir pazartesi kilonu haftaya inşaAllah listeye alırım seni şimdi bi bakim kaçıncı etapta ayrılmıştın onu bulayım :))
ımmm.içelim bi güzel sıcak sıcak.sağolasın canikom .ellerine sağlık

amin şekerim amin.ağzından bal damlıyo valla

afiyet şifa olsun begümcüm :))

tamam gülsümcüm olur bana uyar, ben öyle düşünmemiştim haklısın canım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…