Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba 5. Takım, ben 2. takımdanım.:80: Bu hafta hedefime ulaşamadığım için ceza olarak bütün takımları dolaşıp şu mesajı paylaşacağım.:83::83:
"BEN PİS BİR ŞİŞKOYUM"

merhaba arkadaşlar ben 2. takımdan cezalıyım veee
ben pisbir şişkoyum

kızlar keşke pis ifadesini kullanmasaydınız hiç hoş olmamış ..şahsen ayıp bile olmuş sonucta burda sizden cok daha kilolular var bu bana biraz hakaret gibi geldi . .

takımcım tekrar merhabalar

bugün böbreklerim ağrıdığı için evdeyim

dün üşütmüştüm zaten hapşırıp durdum, bugün çıktı acısı

kahvaltımı geç yaptım 10:30 gibi
kilomu bildirdiğim saatlerde yani :)

öncesinde 1 bardak portakal-greyfurt suyu içtiğim için canım pek bişiç çekmedi, nesfit yedim ben de

ara olarak da 2 kayısı yedim

ağrıma rağmen 53 dk koşu bandında yürüdüm walla

öğle yemeği olarak da 1 kepçe mercimek çorbası
4 tane lahana sarması
3 yk yooort
1 dilim denge ekmek yedim

bide kızlar ben dün akşam su bardağına 1 tane kayısı ikiye bölüp koydum, üsütne de su ekledim, sabaha kadar bekledi o öyle, kayısı özünü bırakmış, onu içtim aç karna kayısıyı da yedim tabe

geçmiş olsun canım,ayrıca afiyet olsun
dahamı çok etkili oluyomuş ki öle kayısı abaca?tuvalete çıkarma bakımından yanii :))

Bende bu sabah 2 dilim cavdar ekmeğimle kahvaltımı yaptım güzelce

ara:1 fincan yeşil çay 2 tane sunta bisküvi yedim

öğlen:5 ç.k. Zeytinyağlı pırasa , 2 küçük dilim ekmek

ara:3 sunta bisküvi
1 portakal

burçakcım geçmiş olsun canım dikkat et ayaklarını sıcak tut . mönüne söyleyecek söz yok zaten harika . bu suda bekletilmiş kayısı barsakları çalıştırmak bakımından dahamı iyi acaba bende yapayım eğer faydası varsa

geçmiş olsun canım,ayrıca afiyet olsun
dahamı çok etkili oluyomuş ki öle kayısı abaca?tuvalete çıkarma bakımından yanii :))

sağolun kızlar
ayağıma giydim zaqten çoraplarımı :)))

kızlar netten de baktım, faydası varmış gerçekten, özellikle hamilelik sonrası kabızlık çeken kadınlara tavsiye etmişler forumda falan da var ama illa hamile olmak gerekiyo sonuçta :))) bide sıcak su koyunca daha iyi oluyomuş, ben de yenisini yaptım akşam içeyim diye, kayısı zaten faydalı biliyosunuz, bence bu şekilde özü de çıktığı için daha faydalı olabilir

görüşürüz canım.kolay gelsin
geldim bile :))

geçmiş olsun canım dikkat et kendine mönün güzel olmuş afiyet olsun buy arada kayısıyı bende merak ettim herkes sormuş :))

afiyet olsun canım ıyy ben o suntaları yiyeceğime aç kalırım daha iyi hiç hoşlaşmıyorum kendilerinden

bende mönümü yazayım

sabah
1 dilim ekmek
1 k k peynir
2 bardak şekersiz çay
1 yumurta

öğlen
burçak kızacaksın biliyorum ama çarşıdaydım öğlen 1 poaça ve 1 bardk çay içtim hatta aklıma sen geldin yerken biraz zorlasada geçti boğazımdan

akşam için bilmiyorum daha belli değill ama sebze olur büyükihtimal

canım niye kızayım ama simit daha iyi olurdu

onları katı yağla yaptıkları için çok zararlı biliyosunn

canım kayısıyı da araştırdım, hakkaten faydası varmış, bi dene istersen, faydası olmazsa yapmazsın bida, bide ben bu kesz 2 kayısı koydum bardağa, daha çok özü çıksın diye :))))

evet tabi daha iyi olurdu ama işte poaçanın yeri başka sanki evet biliyorum malesef deniycem bu akşam bende ıslatayım akşamdan

hoş geldin şekerim.aaa ben çok seviyorum o suntaları valla.severek yiyorum ben

öğlen bencede simit yeseydin daha iyi olurdu gülsümcüm,burçağa katılıyorum.ama neyse artık olan olmuş.akşam hafif geçirirsin

adı üstünde sunta yav onlar boşver haklısın canım akşamı hafif geçirmem lazım

gülsümcüm mönün güzel poaça yağlı ama hareket ettiysen bişey olmaz herhalde
şu kayısı çayını bende yapayım hem akşam hem sabah şişlik ve wc sorunu için form çayları içene kadar doğal kayısı çayı içeriz daha sağlıklı olur .

Bu arada yedinci olmuşuz bu hafta fazlaca düşüşteyiz.kıpırdanalım kızlarrrrrrr
haftaya tekrar derece yapalım bu gazla hadi bakalım

Gunaydınnnnn guzel grubumun guzel hanımlarııııhepınıze bol enerjıkbol sporlu:118:bol pozıtıf:103:bol eglencelı Bol zayıflamalı az yıyeceklı Bır hafta sonu dılıyorummmmmmm

gunaydınnnnn guzel grubumun guzel hanımlarııııhepınıze bol enerjıkbol sporlu:118:bol pozıtıf:103:bol eglencelı Bol zayıflamalı az yıyeceklı Bır hafta sonu dılıyorummmmmmm

günaydın şekerim.çok güzel dileklerde bulunmuşsun tatlım.kocaman kocaman aminnnn diyorum.herkese güzel hafta sonları olsun inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…