- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #35.961
Merhaba 5. Takım, ben 2. takımdanım.:80: Bu hafta hedefime ulaşamadığım için ceza olarak bütün takımları dolaşıp şu mesajı paylaşacağım.:83::83:
"BEN PİS BİR ŞİŞKOYUM"
merhaba arkadaşlar ben 2. takımdan cezalıyım veee
ben pisbir şişkoyum
takımcım tekrar merhabalar
bugün böbreklerim ağrıdığı için evdeyim
dün üşütmüştüm zaten hapşırıp durdum, bugün çıktı acısı
kahvaltımı geç yaptım 10:30 gibi
kilomu bildirdiğim saatlerde yani :)
öncesinde 1 bardak portakal-greyfurt suyu içtiğim için canım pek bişiç çekmedi, nesfit yedim ben de
ara olarak da 2 kayısı yedim
ağrıma rağmen 53 dk koşu bandında yürüdüm walla
öğle yemeği olarak da 1 kepçe mercimek çorbası
4 tane lahana sarması
3 yk yooort
1 dilim denge ekmek yedim
bide kızlar ben dün akşam su bardağına 1 tane kayısı ikiye bölüp koydum, üsütne de su ekledim, sabaha kadar bekledi o öyle, kayısı özünü bırakmış, onu içtim aç karna kayısıyı da yedim tabe
takımcım tekrar merhabalar
öncesinde 1 bardak portakal-greyfurt suyu içtiğim için canım pek bişiç çekmedi, nesfit yedim ben de
4 tane lahana sarması
3 yk yooort
bide kızlar ben dün akşam su bardağına 1 tane kayısı ikiye bölüp koydum, üsütne de su ekledim, sabaha kadar bekledi o öyle, kayısı özünü bırakmış, onu içtim aç karna kayısıyı da yedim tabe
geçmiş olsun canım,ayrıca afiyet olsun
dahamı çok etkili oluyomuş ki öle kayısı abaca?tuvalete çıkarma bakımından yanii :))
burçakcım geçmiş olsun canım dikkat et ayaklarını sıcak tut . mönüne söyleyecek söz yok zaten harika . bu suda bekletilmiş kayısı barsakları çalıştırmak bakımından dahamı iyi acaba bende yapayım eğer faydası varsa
geldim bile :))görüşürüz canım.kolay gelsin
geçmiş olsun canım dikkat et kendine mönün güzel olmuş afiyet olsun buy arada kayısıyı bende merak ettim herkes sormuş :))takımcım tekrar merhabalar
4 tane lahana sarması
3 yk yooort
Bende bu sabah 2 dilim cavdar ekmeğimle kahvaltımı yaptım güzelce
ara:1 fincan yeşil çay 2 tane sunta bisküvi yedim
öğlen:5 ç.k. Zeytinyağlı pırasa , 2 küçük dilim ekmek
ara:3 sunta bisküvi
1 portakal
bende mönümü yazayım
sabah
1 dilim ekmek
1 k k peynir
2 bardak şekersiz çay
1 yumurta
öğlen
burçak kızacaksın biliyorum ama çarşıdaydım öğlen 1 poaça ve 1 bardk çay içtim hatta aklıma sen geldin yerken biraz zorlasada geçti boğazımdan
akşam için bilmiyorum daha belli değill ama sebze olur büyükihtimal
canım niye kızayım ama simit daha iyi olurdu
onları katı yağla yaptıkları için çok zararlı biliyosunn
canım kayısıyı da araştırdım, hakkaten faydası varmış, bi dene istersen, faydası olmazsa yapmazsın bida, bide ben bu kesz 2 kayısı koydum bardağa, daha çok özü çıksın diye :))))
geldim bile :))
geçmiş olsun canım dikkat et kendine mönün güzel olmuş afiyet olsun buy arada kayısıyı bende merak ettim herkes sormuş :))
afiyet olsun canım ıyy ben o suntaları yiyeceğime aç kalırım daha iyi hiç hoşlaşmıyorum kendilerinden
bende mönümü yazayım
sabah
1 dilim ekmek
1 k k peynir
2 bardak şekersiz çay
1 yumurta
öğlen
burçak kızacaksın biliyorum ama çarşıdaydım öğlen 1 poaça ve 1 bardk çay içtim hatta aklıma sen geldin yerken biraz zorlasada geçti boğazımdan
Akşam için bilmiyorum daha belli değill ama sebze olur büyükihtimal
hoş geldin şekerim.aaa ben çok seviyorum o suntaları valla.severek yiyorum ben
öğlen bencede simit yeseydin daha iyi olurdu gülsümcüm,burçağa katılıyorum.ama neyse artık olan olmuş.akşam hafif geçirirsin
bende mönümü yazayım
sabah
1 dilim ekmek
1 k k peynir
2 bardak şekersiz çay
1 yumurta
öğlen
akşam için bilmiyorum daha belli değill ama sebze olur büyükihtimal
Ben çıkıyorum şekerler.herkese iyi akşamlar diliyorum
iyi akşamlar begümcüm
gunaydınnnnn guzel grubumun guzel hanımlarııııhepınıze bol enerjık bol sporlu:118:bol pozıtıf:103:bol eglencelı Bol zayıflamalı az yıyeceklı Bır hafta sonu dılıyorummmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?