- 23 Mart 2016
- 31.326
- 92.782
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #359.621
Kızlar özür dilerim -300 az oldu yine amabugün itibariyle yeniden Karatay a başladım ♥♥
Yok canım hamilelikte ben pek kilo almadım bu emzirme bitince çıktığım Max kilom
Çok doğru söylüyorsunKızma canım bazen şartlar zor olunca insan ertelememeyi öğreniyor bende çocuk yokken öyleydim o kadar oturur oturur sıkılırdım aman yaparım sonra nasılsa vaktim bol derdim yine yatardım
Ama senin kendine güzel bir program yapman lazım sabah ve gece spor öğlen kpss çalışma gibi.. disipline alışırsan öyleece tıkır tıkır gider herşey
Nasıl yaptığını anlatir misin canimBen uzun zamandır if yapıyorum Sevgi. Kabak deroksu yaparken de if iboxmadım. Kesinlikle çok şey farkediyor. Her şeyden önce cildim güzelleşti. Gece sindirim sistemin dinleniyor ve gençlik hormonu salgılatıyor leptin sayesinde. Direkt kilo vermeye mucizevi bir etki görmesem de bir çokaçıdan işe yaradığına inanıyorum.
balpamuk canım arkadaşım. Dün tebrik ettim ama buradan da yazayım ne biçim arkadaş bu demesinler gönlü de yüzü de güzel arkadaşım iyi ki doğmuşsun. Nice nice mutlu sağlıklı senelereeee
Ahahahah cuma sevabı is loadingBuradan bu listeyi aynı şekilde kopyalamama yardımcı olanTempus hanıma teşekkürü bir borç bilirim. Yoksa baya uğraşacaktım.
Tebrikler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?