- 23 Mart 2016
- 31.326
- 92.782
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #359.641
Çok geçmiş olsun canımKizlar ben tam tartilirken deprem olduönce idrak edemedim malum Konya'da unutunca depremi.
Zar zor giyinip dışarı çıktım hemen, tartı fotosu çekemedim
Geçmiş olsun cnm. Şimdi baktım 5.2 diyor iyisiniz demiKizlar ben tam tartilirken deprem olduönce idrak edemedim malum Konya'da unutunca depremi.
Olsun canım 1 kg nin lafı olmaz yine birlikteyizYaaa ne güzel 63’leri görmüşsün Esra’cım. Biz başa baş gidiyorduk beni baya geride bıraktın. Tebrik ederim. Ben 64.5 çıktım bugün.
Geçmiş olsun,bende hissettim istanbuldaKizlar ben tam tartilirken deprem olduönce idrak edemedim malum Konya'da unutunca depremi.
Yaa benim eski tartıdanKızlar özür dilerim -300 az oldu yine amabugün itibariyle yeniden Karatay a başladım ♥♥
Iki gündür tek öğün yemek yiyorum
Geçmiş olsun cnm. Şimdi baktım 5.2 diyor iyisiniz demi
Sağ olun iyiyiz çok şükür, siddetli değildi ama uzunduGeçmiş olsun,bende hissettim istanbulda
Çalışıyoruz kaptanım. Bu hafta evi dağıttım spor yapmaktan ona güç kalmadıNe ettinnn kızzzzz
Maşallah, tebrik ederim cnm. Süper eksiÇalışıyoruz kaptanım. Bu hafta evi dağıttım spor yapmaktan ona güç kalmadı
3. Mezun benim diyorum inanmıyorsunuzMaşallah, tebrik ederim cnm. Süper eksi
Buraya dikkat çekelim regl ve EKSİIki gündür tek öğün yemek yiyorumbende bu kadar beklemiyordum dün regl olunca hafifledim sanirim onunda etkisi oldu .❤❤
Göğüs bel kalça üstbacak altbacak pazu kilo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?