- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #359.661
Tabiki de inanıyorum. Hadi bekliyoruz3. Mezun benim diyorum inanmıyorsunuz
Bu arada sen hedef kg ni çoktan geçtinn 3. Mezun sen sayılırsın zaten ama henüz idealine ulaşamadın herhalde tammadır dediğinde mezun edelim seni3. Mezun benim diyorum inanmıyorsunuz
Ben de duracaktım ama erkenden dışarı çıkmam gerekiyordu. Spor yapabilsem belki biraz daha giderdi ama vaktim olmadı hiç.Sayisalci olmanın faydaları
Tebrik ediyorum canım benim
Ben de wc deyimherkes sofrada bugün söz var, kahvaltıyı geciktirmeden zaten geç de uyanınca yürüyüş yalan oldu
Az daha durayım bakalım burda
Evet dikkat etmezsem acısı fena çıkıyor. Inşallah edebilirimBuraya dikkat çekelim regl ve EKSİ ‼
Onu diyom tek öğün yedin ya önündeki günler dikkat et hele bide regl iştahıylaı,geri gelmesin
Evet hedefim 68 'di aslında ama tabi buraları hiç görmeyince anladım ki 68 'de değil.Bu arada sen hedef kg ni çoktan geçtinn 3. Mezun sen sayılırsın zaten ama henüz idealine ulaşamadın herhalde tammadır dediğinde mezun edelim seni
Hedef 70 değil miydi geldiğindeEvet hedefim 68 'di aslında ama tabi buraları hiç görmeyince anladım ki 68 'de değil.65 varayım bir bakalım orda nasıl görüneceğim ona göre hedefi tutturmadan mezun olmak istemiyorum. Hedef de ne onuda daha bilmiyorum. Indikce göreceğiz. Ama 3. Mezun benim
Göğüs 89Göğüs bel kalça üstbacak altbacak pazu kilo.
En kalın yerlerinden
Belden emin misin ? En ince yeri belininGöğüs 89
Bel 90
Kalça. Basen 103
Bacak sağ 63
Sol 62.5
alt bacak 39.5
kol 28
Hedef 68 'di ama mezun olabileceğim kilo 71 li bişeydi. Evet 68 olmadi 65 den yukarısı olmayacak. Bundan sonra takılana kadar devam duraklamaya girdigim yerde korumaya geçeceğim.Hedef 70 değil miydi geldiğindeama bencede 65 sana yakışır ✌
Ben göbek deliğinin altını ölçtüm geçen seferde öyle ölçmüştümBelden emin misin ? En ince yeri belinin
Bel hariç öyle canım diyorum ne saçma ölçüBen göbek deliğinin altını ölçtüm geçen seferde öyle ölçmüştümherkes üstünü ölçmüştü. En kalın nereyse orayi olcuyorum ben
Bel 73 gecen seferkiyle ayni olsun diye ayni yerden olctum.Bel hariç öyle canım diyorum ne saçma ölçübacak kalca kol en kalın yerler ama bel ince yer
Yok canım son hane 4 olduğu için 1,69 oluyor tebrik ederimmmCherry Mom kaptanım 1,694 çıkıyordu benim yüzde onu 1,70 mi yazıyoruz öyle demişsiniz ama bende öyle yaptım doğru mu oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?