- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #35.981
yok canım ihmal edermiyim
ben yine aynı şekilde yazmaya devam ederim
hoş zaten daha mezun olmadım ama
şu iştahımı kapatmam lazım
dün akşam yediklerimi hiç söylemiyorum o yüzden
ama bugünden itibaren yine eskisi gibi devam ediciiim tabe :))
gülsümcüm valla bende pazartesi kaç çıkacağım çok merak ediyorum inşallah çok almamışımdır bu kış yaramadı bana yok yok hareketim sıfırlandı resmen ama gidecek yaza inşallah kilo vermiş olarak gireceğim sizlerin desteğiyle . Burçakcım seni tebrik ederim canım azmin zaferi buna denir işte takımın örnek yarışmacısı olarak sana plaketvermek lazım herkezede örnek göstermek lazım mezun olunca burayı bırakma senden öğrenecek çok şey var daha beni zayıflatacaksınız
Bende bu sabah 2 dilim cavdar ekmeğimle kahvaltımı yaptım güzelce
ara:1 fincan yeşil çay 2 tane sunta bisküvi yedim
öğlen:5 ç.k. Zeytinyağlı pırasa , 2 küçük dilim ekmek
ara:3 sunta bisküvi
1 portakal
Bu arada yedinci olmuşuz bu hafta fazlaca düşüşteyiz.kıpırdanalım kızlarrrrrrr
haftaya tekrar derece yapalım bu gazla hadi bakalım
Gunaydınnnnn guzel grubumun guzel hanımlarııııhepınıze bol enerjık bol sporlu:118:bol pozıtıf:103:bol eglencelı Bol zayıflamalı az yıyeceklı Bır hafta sonu dılıyorummmmmmm
Kahvaltı: 3 dilim kepek ekmeği, 2 çk kahvaltılık sos, 2 kk peynir, 3 zeytin, 2 çk reçel, 2 çk bal, çay, 1 yumurta (11:00)
ara: 1 sütlü nescafe
bu hafta soğuk ve kar yüzünden spora da gidemedim bugün falan yürüsem mi napsam
merhaba kızlar,
ben de herkese güzel hafta sonları diliyorum. Dün giremedim işlerim vardı akşam çok yorgundum.
Dün sabah ve akşam gayet düzgün yedim ama öğlen bir arkadaşın evindeydik orda mercimek köftesi, kurabiye, börek, mozaik pasta, kuskus salatası yedim hepsinden azar azar ama. Eve geldiğimde zaten karnım zil çalıyodu demek çok kaçmamış ama yine de tıka basa sağlıklı şeyler yeseydim bunun 4 te 1 i kadar kalori almazdım. Ama orda misafirlikteydik malesef ondan öyle oldu.
Artık benim atağa geçme zamanım geldi sanıyorum. Yılbaşından beri yani 2,5 aydır yerinde sayan gülhan olmaktan bıktım. Her hafta 500 gr hedefliyorum. Umarım kbu duraksama dönemini artık atlatırım. Haftada 500 olmasa da 200-300 gitsin istiyorum yerimde saymak üzüyo artık beni
ama orda burda kaçamaklar yapıp sonra burda söylenmem de hoş değil. Ben elimden gelenin en iyisini yapıcam gerisini allaha bırakıcam.
Canım bence de ayrılma aramızdan bize lazımsın. Eleştiriler olmadan da insan kendine gelemiyomuş bunu da anladım
canım hoş geldin, yaza kadar umarım azıcık eksiliriz hep beraber :)
afiyet olsun dün akşam o kaçamaklardan sonra ben de çorba ve pırasa yedim bir dilim ekmekle.
Hep birinci mi olucaz kız?
Sağolasınnn ben de herkeslere aynısından diliyorumm.
Bu arada adet yüzünden çok şişkinliğim vardı normalden fazla çıkıyodum tartıda ama bu sabah tartıldım, 69 kilo çıktım. Cuma sabahı 70 çıkıyodum tam şişkin zamanımdı sanırım. Ama önümüzdeki cumaya 68,5 olmayı hedefliyorum böylece tam 1 kilo ile takıma katkıda bulunucam. Bana destek olun kızlaaaaaaaaaaaaaar!
kahvaltı: 3 dilim kepek ekmeği, 2 çk kahvaltılık sos, 2 kk peynir, 3 zeytin, 2 çk reçel, 2 çk bal, çay, 1 yumurta (11:00)
ara: 1 sütlü nescafe
bu hafta soğuk ve kar yüzünden spora da gidemedim bugün falan yürüsem mi napsam
selamlar.bende havala rgüzel gidiyorken temizliği hızlandırdım.dünden beri cam siliyorumşimdi camları bitirdim.evi temzilemeye başlayacağım.halıları yıkamaya verdim.temizlik güzelde ahh birde kolay olsa. Tabi keşke yapmışken birazda kalıcılığı olsa ama nerde bir tanecik çocuğum var maşallah evin altını üstüne getiriyor.daha doğrusu dağınık.onu alır başka yere koyar onu orda unutur derken.bıraksan bir saatte ev mahveder.
Takımımız bu hafta bayağı kötüymüş.inşallah bu hafta daha güzel geçecek..
Sabah 1 kk beyaz peynir, 2 yk kaşığı omlet, 5 yeşil zeytin , 5 siyah zeytin,2-3 kızarmış patates,1 dilim light ekmek, salata,2 bardak az şekerli çay içtim.haftasonu kahvaltısı olduğu için biraz daha fazla yedim.ama geç yediğim için öğle öğününü atlayıp meyveyle geçiştirmeyi düşünüyorum.
Bu hafta daha iyi kilo vermeyi planlıyorum.
Bu arada iyi hafta sonları dilerim.hava çok güzel:119:
herkese selam ..cokdan dr giremiyorum ..annem burdaydı 1 haftadır sağolsun yemek konusunda elini hiç korkak alıştırmadıgı için bennim diyet yalan oldu ama kesinlilkle ekmek ve yemek yerken ölçülü oldum tabi bi hafta önceki kadar dikkat edemedim . . şimdi evine gitti bakalım bu hafta daha sıkı devam etmek istiyorum hayırlısı inşallah . .
bu arada Burcak Tubiş Aslı gülsüm inşallah hepiniz iyisinizdir . . Aslım senin diyet tam yol devam maşallah sana . .tubişim bebeler nasıl iyimi diyet nasıl gidiyooo? . .
bu arada burçak sen hedefine ulaşmışsın sanada maşşalh darısı başımıza ..
özgürdü ahhhh ahhh bende bi kaldırabiilsem de totmu başlasam çok iyi olucak temizliklere gerçi bizim burda karlar dha yeni yeni eriyooo sana kolay gelsin . .
begüüüüüüüüüümm çalışıyo çalışıyoooooooooooodur kızzz şaka heee ..aman biz çalışmıyozda ne oturuyoz evde bebe çekyatta koca karyolasında uyuyo sıkıcı sessiz bi ortam hiç olmazsa işyeriinde bi hareket vardır demi ama ..
Gülsüüüüüüüüüüüümmm ne yaptın sen arkadaşım poğaca felan götürmüşsün ortalığııı cıssssssss
bu arad yeni gelen arkadaşlarada kossskocaman bir HOŞGELDİİİİİİİİİİNİZ . .
yaaaaaaaaaaa sinirlerim bozuldu geçmişi okudum bisürü alıntı yaptım pc kapanıuoy ha bire 3 defa yaptım yazamadan kapandı şimdi yine kapanmadan yazayım hemen haftasonu malum dersten geldim yarın yine dersim var çok sinirliyim herşey gıcık gıcık gidiyor burçak anlamıştır beni( neyse görüşürüz kıslar allah'a emanet olun
herkese merhabalarrr
hafta sonu keyifler iyidr umarım :))
ben dün akşam misafirlikteydim
orda 1 yk patates salatası
2 küp şeker büyüklüğünde etimek tatlısı
1 biskrem büyüklüğünde kurabiye yedim
sabah geç kalktım bugün hafta sonu olduğu için bide dün gece geç yattım, 3te, kitap okudum da :)
kahvaltıda
1 yumurta
2çeri domates
1 salatalık
2 yeşil biber
1 kk beyaz peynir
1 lokma ekmeği reçele bandırdım
5 tane kızarmış patates
1 kk katmer yedim
maşallah ne çok yemişim ya :)))
ha aç karna suda beklettiğiim kayısımı yedim tabe
bunu gece yatmadan da yedim ve içytim :)))
ara yapamadım, temizlik yaptım ben de
az önce de 5 tane lahana sarması,3 yk yoğurt ve 1/2 dlim ekmek yedim
heee biz çıkalım aradan istersen gülsüm.siz özel konuşun
kız yok begüm daha önceden konuşmuştuk burçakla burda kimse yoktu ordan hatırlar diye o anlar dedim canım benim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?