Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Uyar Allah'ın izniyle onca emek verdik birlikte halledersin sen bizleride hemen bırakmazsan gözün kulağın diyet spordan ayrılmamış olur

Beni hep etiketle balpamuk Bence güzel. Sadece ananas baya şekerli ya bir de bal olmasa mıymış diye düşündüm ama 12600 adım onu görmemi engelledi biraz.
Beni hep etiketle balpamuk Bence güzel. Sadece ananas baya şekerli ya bir de bal olmasa mıymış diye düşündüm ama 12600 adım onu görmemi engelledi biraz.

Maalesef regl yaklaşıyor, bahtsız bir hafta ama yine de krizi olabildiğince iyi yönetmeye çalışacağım.

Merhabalar bende bugün katılıyorum yarından itibaren başlıyorum diyete ve spora
Güncel Kilom: 68
Hedef Kilom:58 inşallah
hoşgeldiniz kizlar
Aaa @Ceylansnn geldi yine menüyü yazıp gider
Birine benzettim
Sherlock holmes

EceZ bu hafta 1. Oldu ya geçmiş olsun artık lanetlendi o sen rotanı zirveye cevir.
Önceki hafta da birinci değil miydilanet ona islemiyo bence
Tabi hemde 2,16 yüzde ile
Baktık kendi inmiyo itiveririz aşağıya kaydiririz ayağını
Bir an önce mezun olsun da zirveye oynayalım biz de EceZ nasıl hayır dua alıyorsun bak
Ulen Allahtan korkun bee yazmıyım yazmıyım diyorum meydanı boş bulan atıp tutuyor hepinizi cuma sabahı tartısına bekliyorum DİLLER DEĞİL TARTILAR KONUŞSUN

Tamam orticigim dinliyorum seni
Okudum kabul ettim, daha önce katılmadım hiçbir yarışmaya
Hoşgeldiniz kızlar sevgi ben, evliyim çocuğum yok, 26 yaşındayım

Bende 30 canım yakınmışız takıldığın şeyler olursa sorabilirsin :) günlük olarak menülerimizi de yazıyoruz şu şekilde:

28 Haziran Menü
Sabah: 200 ml kefir + 1 kaşık keten tohumu +2 kuru erik ve 1 kaşık zeytinyağı ile smoothie + 1 dilim peynir
Ara: Yeşil çay + 1 yemek kaşığı kuşburnu marmelatı basur için
Öğle: 1 kase çorba + 1 kase salata
Akşam: 1 porsiyon kabak yemeği + 1 porsiyon yoğurt

28 Haziran Spor
2 saat yürüyüş
500 bölgesel

Siz de yazabilirsiniz yarını beklemeyin diyet bugünden başlar pazartesileri değil

Menüleri yazdığımız link: 5.Takım Menü ve Spor Listeleri

Ulen Allahtan korkun bee yazmıyım yazmıyım diyorum meydanı boş bulan atıp tutuyor hepinizi cuma sabahı tartısına bekliyorum DİLLER DEĞİL TARTILAR KONUŞSUN
Bireysel de kapisalim diyorsun. Kız benim yağ oranım az seninle kapışmaya yetmez. yoksa senin bir hafta verdiğini ben 3 günde veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…