- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #360.281
Gitmiyom kızGitme aklim sende kalirr uyuyamam geceleri
Uyar Allah'ın izniyle onca emek verdik birlikteHayaller daha fazlası tabi ama hayatları unutmayayım dedim 64 yaptım. 60 lara kadar gitmek istiyorum aslında. Ama planlarım tutar 64 de gelebilirsem inşallah geri kalanı kendi gider heralde mezun olup sıkılaşma ve incelmeye yöneleceğim. Bi de kas yapmaya başlarım o zaman ağırlıkla falan onlarla uğraşırım onları yaparken de korumada aradan çıkar diye umut ediyorum ama bakalım evdeki hesap çarşıya uyacak mi
Kız huzunlenme spora devam edebilmek için gitmem burdan. Ayrıca kendimi hala terbiye etmeyi öğrenemedim oyuzden burayı bırakmam
Seni seviyoruz ya panik oldukGitmiyom kızdaha plan sadec e
Beni hep etiketlebalpamuk Bence güzel. Sadece ananas baya şekerli ya bir de bal olmasa mıymış diye düşündüm ama 12600 adım onu görmemi engelledi biraz.
Beni hep etiketlebalpamuk Bence güzel. Sadece ananas baya şekerli ya bir de bal olmasa mıymış diye düşündüm ama 12600 adım onu görmemi engelledi biraz.
Vay anammm vayyEski aşkını unutamayan bir sevdiceğim var
Ciğerlerim dağlandıııı nerelere gidemmm
Merhabalar bende bugün katılıyorum yarından itibaren başlıyorum diyete ve spora
Güncel Kilom: 68
Hedef Kilom:58 inşallah
hoşgeldiniz kizlarHerkese Meraba araniza katildigim icin mutluyumSartlari okudum,kabul ettim.
İsmim Eda
36 yasindayim
ögretmenim
2 cocuk annesiyim(7 yas erkek,5 yas kiz)
87 kiloyum yarin sabah net olarak yazarim
Hedef: 60 kilo
Defalarca denemeden sonra insallah bu sefer kurtulcam bu kilolardan.
Birine benzettim
Önceki hafta da birinci değil miydilanet ona islemiyo bence
Tabi hemde 2,16 yüzde ile
Baktık kendi inmiyo itiveririz aşağıya kaydiririz ayağını
Ulen Allahtan korkun bee yazmıyım yazmıyım diyorum meydanı boş bulan atıp tutuyor
Merhaba özgenurcum hoşgeldin aramıza ☺
1.sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiğini yazar mısın tabi ediyorsan :)
Eski üyesin daha önce başka bir takımdada olsa yarışmaya katılmış mıydın ?
tesekurlerhoşgeldiniz kizlar
Birine benzettim
Sherlock holmes
Tamam orticigim dinliyorum seniMoralde bozmak yok. Daha dur dün 1 bugün 2 sabir. Tartil ama tartiya cuma günü ne kadar eksi de gelse artı da gelse inanmabisey söyleyeyim mi ben haftaya artı başlayınca daha çok kilo veriyorum. Sıkıyorum kendimi eksi görünce ekstra çaba harcamıyorum bi de nasılsa eksiyim havasına girip cuma yaklaşınca artıya geçtiğim çok oluyor sonra ekstra 2 ile çarpılıyorum. Artı iyidir artı candır insanı ateşler sıkıntı yok
Okudum kabul ettim, daha önce katılmadım hiçbir yarışmaya
Hoşgeldiniz kızlartesekurler
Merhaba sevgi bende 27 yaşındayım bekarımTamam orticigim dinliyorum seni
Hoşgeldiniz kızlarsevgi ben, evliyim çocuğum yok, 26 yaşındayım
Memnun olduumMerhaba sevgi bende 27 yaşındayım bekarım
27Hoşgeldin bal petek kaç yaşındasın :)
Bende 30 canım yakınmışız takıldığın şeyler olursa sorabilirsin :) günlük olarak menülerimizi de yazıyoruz şu şekilde:
Eee kaç yıl oldu mezun olayım artıkSeni seviyoruz ya panik olduk
Bireysel de kapisalim diyorsun. Kız benim yağ oranım az seninle kapışmaya yetmez.Ulen Allahtan korkun bee yazmıyım yazmıyım diyorum meydanı boş bulan atıp tutuyorhepinizi cuma sabahı tartısına bekliyorum DİLLER DEĞİL TARTILAR KONUŞSUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?