- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #360.321
İyice polat alemdara bağladı kadın koptumYukselenim aslan KOCUUUMMMM ayağını denk al
@balpamuk pamukcum bizim burç işi ne oldu, nereye kayboldun bakım
Canım vücut toksini atarken süte de karışıp bebeğe gidiyor o yüzden yasak.yesil çay iki fincan serbest diye biliyorum ama iyi bak sen yine deEki Görüntüle 2655641
yeni detoks suyum
sodalı yeşil çay
kızlar neden sizce emziren annelere bunlar yasakki ben içiyorum
yeşil çayın bi zararı yok sodanın da öyle. neden sodalı yeşil çayın zararı olsun ki.. bütün detoks suları yasak yazıyor emzirenler için.. çoğunun içindeki şeyler hep yediğimiz maddelerden oluşuyor
Ayy hiç izlemedim desemİyice polat alemdara bağladı kadın koptum
İzlemene lüzum yok polat alemdar seni izlemeli benceAyy hiç izlemedim desem
Ondan izlemedim zatenİzlemene lüzum yok polat alemdar seni izlemeli bence
Olur mu öyle şey ben gülüyorum hep yazdıklarınızaCanımEceZ im iyi uğraştık bugün seninle süreci lisan ettiysek affola, seviyoruz seni ama sevgimiz cuma tartisinda seni mahfetmeye de engel değil bilesin ( Tempus C Cagrihilal1 değil de mi )
Ben de çok güldüm ve de hirslandimOlur mu öyle şey ben gülüyorum hep yazdıklarınızaöyle şeylere darılmam ben aksine çok neşeliyimdir Hadi bakalım yarın sabah tartıda görüşürüz el mi yaman bey mi yaman
ben de öyle düşünüyordumTansiyon düşürüyor diye biliyorum yalan olmasın ama ondan olabilir yoksa beslenme açısından bir sıkıntısı olacağını düşünmüyorum canım. Ayılıp bayılmayın diye yasak diyorlardır
ama bu doğru olabilir biraz daha araştırayım ben sebebini bulamamıştım yasak yazıyodu sadeceCanım vücut toksini atarken süte de karışıp bebeğe gidiyor o yüzden yasak.yesil çay iki fincan serbest diye biliyorum ama iyi bak sen yine de
Menüne baktım menün güzel canım hatta bol protein gördüm tek sıkıntı 6 kaşık pilav yarın tartıda artı gösterebilir ama artı göstermezse zaten doğru yoldasın demektir böyle devamben de öyle düşünüyordum
ama bu doğru olabilir biraz daha araştırayım ben sebebini bulamamıştım yasak yazıyodu sadeceben de beslenme bozulmasın detoksla diye tahmin ediyodum ama ben sadece detoks içip öğün atlamıyorum
hem yemek yiyorum hem de detoks içiyorum
aynen o pilav olmasaydı iyiydi ama büyüklerin baskısına dayanamadımMenüne baktım menün güzel canım hatta bol protein gördüm tek sıkıntı 6 kaşık pilav yarın tartıda artı gösterebilir ama artı göstermezse zaten doğru yoldasın demektir böyle devam
Okuyorum tek tek bütün yazılanları çok sevdim şimdiden ortamıTakımımıza hoşgeldin 10 kilo hemen verirsin inşallahkilo versek de bu takımdan gidiş yok orası ayrı
Mümkün değil ama okeyOrtim senin hedef 71.1 olsun muona bile karışıyorum
Seviyoruz ama yarışta herşey mübahCanımEceZ im iyi uğraştık bugün seninle süreci lisan ettiysek affola, seviyoruz seni ama sevgimiz cuma tartisinda seni mahfetmeye de engel değil bilesin ( Tempus C Cagrihilal1 değil de mi )
Keşke kilomu da sen versen her şey daha kolay olurdu ahshhshahahahsjahshpawlover kuzum ortim sevginin hedef 71.1 düz yaz hatta kolay olsun
Burdayım canımHanmeli bir yere gidecekti netim çekmeyebilir demişti ama w AP da oğlundan tatliş bir durum gördümhanmeli yuvana dön
Koz ben dedim ama ben hafta sonu olmam diyeee
Yok yok valla hiç benlm de tahmin ettiğim gibi olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?