Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım vücut toksini atarken süte de karışıp bebeğe gidiyor o yüzden yasak.yesil çay iki fincan serbest diye biliyorum ama iyi bak sen yine de

Yavrular size doyum olmaz ama yatayım ki canım vücudum uykuda yağ yaksın sabah uyanabilirsem kitap okuyacagim

Canım EceZ im iyi uğraştık bugün seninle süreci lisan ettiysek affola, seviyoruz seni ama sevgimiz cuma tartisinda seni mahfetmeye de engel değil bilesin ( Tempus C Cagrihilal1 değil de mi)
Olur mu öyle şey ben gülüyorum hep yazdıklarınıza öyle şeylere darılmam ben aksine çok neşeliyimdir Hadi bakalım yarın sabah tartıda görüşürüz el mi yaman bey mi yaman

Olur mu öyle şey ben gülüyorum hep yazdıklarınıza öyle şeylere darılmam ben aksine çok neşeliyimdir Hadi bakalım yarın sabah tartıda görüşürüz el mi yaman bey mi yaman
Ben de çok güldüm ve de hirslandimAllah razı olsun gecen hayr ola

ben de öyle düşünüyordum
Canım vücut toksini atarken süte de karışıp bebeğe gidiyor o yüzden yasak.yesil çay iki fincan serbest diye biliyorum ama iyi bak sen yine de
ama bu doğru olabilir biraz daha araştırayım ben sebebini bulamamıştım yasak yazıyodu sadece ben de beslenme bozulmasın detoksla diye tahmin ediyodum ama ben sadece detoks içip öğün atlamıyorum
hem yemek yiyorum hem de detoks içiyorum

Menüne baktım menün güzel canım hatta bol protein gördüm tek sıkıntı 6 kaşık pilav yarın tartıda artı gösterebilir ama artı göstermezse zaten doğru yoldasın demektir böyle devam

Menüne baktım menün güzel canım hatta bol protein gördüm tek sıkıntı 6 kaşık pilav yarın tartıda artı gösterebilir ama artı göstermezse zaten doğru yoldasın demektir böyle devam
aynen o pilav olmasaydı iyiydi ama büyüklerin baskısına dayanamadım

inşAllah artı gelmeyeceğine inanıyorum

Hanmeli bir yere gidecekti netim çekmeyebilir demişti ama w AP da oğlundan tatliş bir durum gördüm hanmeli yuvana dön
Burdayım canım
Telefonu inan bi o durum için elime almıştım bi de şimdi alıyorum net aynen yollarda çekmedi h zaten
Nasıl ama oğlan çamura baya çıka 5 er posta durma üst değiştirdik şimdi İzmir'e geçicez bakalım ben ancak bu akşam evine dönebilirm

hanmeli bu hafta kötü gideceğini seziyorum şimdiden uyandırayım
Yok yok valla hiç benlm de tahmin ettiğim gibi olmadı yasaklar olunca evden koştur koştur çık koştur koştur geri gön durumları oldu hep el de karpuz peynir domates öyle idare ettik
Sadece cumartesi pide ziyafeti vardı onda da iki yedim artık ama saat 17.00 gibi sonra yere sabaha yedim yani yok ya eksi gelirim bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…