- 23 Mart 2016
- 32.174
- 95.044
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #360.361
Bravooo bravooo ikimizde -300 cumaya ne olur dersinGünaydıın ☀ Biraz erken yatayım dedim neler konuşulmuş aman yarabbison sayfaya gelene kadar canım çıktı. Bugün biraz dışarıda olacağım. O yüzden çok aktif olamayabilirim şimdiden söylüyorum. Affınıza sığınıyorum efenim.
Veee pazartesi tartısının açılışını yapıyorum.
Cuma: 66.3
Güncel: 66.0
Hedef: 65.7
Tam ortasındayııım yağmuruuun...Hedefin tam ortasındayım. Normalde hep artı gelirdim pazartesileri, şaşkınım. Herkesin tartısına tek tek bakacağım. Çabucak atın!
Evet ya izmirle bağlantısı olan ne çok bende Eylül gibi giderim kayınvalidem oradaİzmir mitakımın yarısı Konyalı ama İzmir'de geçiriyor yazı spor salonu acabiliroz
İnşallah canım hadi bakalımYok yok valla hiç benlm de tahmin ettiğim gibi olmadıyasaklar olunca evden koştur koştur çık koştur koştur geri gön durumları oldu hep el de karpuz peynir domates öyle idare ettik
Sadece cumartesi pide ziyafeti vardı onda da iki yedim artıkama saat 17.00 gibi sonra yere sabaha yedim yani yok ya eksi gelirim bekliyorum
Tebrik ediyorum canımGünaydın kızlar geçmişi okumadım henüz biraz işim var şuraya -300 ü mü bırakayımm
Sizde durumlar ne
Ya sen de mi fakir kullaniyorsun@pawlover sabah tartildim 87.5 ,cumaya kadar insallah 86.5 olcamEki Görüntüle 2655729
İnşallah canım inşallahOo bravo azmettin ekstra spor yaptın ve gittişimdi eksiye geçme zamanı
Ben dönerim o vakte okullar açılırsa tabiİnşallah canım hadi bakalım
Bu arada rwglimin 3. Günü olduğunu da ekliyeyim deOo bravo azmettin ekstra spor yaptın ve gittişimdi eksiye geçme zamanı
Bayıldım duruma ama çok yaratıcıBurdayım canım
Telefonu inan bi o durum için elime almıştım bi de şimdi alıyorumnet aynen yollarda çekmedi h zaten
Nasıl ama oğlan çamura baya çıka 5 er posta durma üst değiştirdikşimdi İzmir'e geçicez bakalım ben ancak bu akşam evine dönebilirm
Hahajaa yok sonra mezun olur falan depresyona girersina sen de mi fakir kullaniyorsuneski tartimi bile özlüyorum Cherry Mom Cherry Mom gerisini sen düşün bence benim bady sabit kalsın
Pazartesi tartısında bile 1. Kız
Bak bu çok mantıklıHahajaa yok sonra mezun olur falan depresyona girersin
Pazartesi tartısında bile 1. Kız
Tebriklerr canım
Son birinciliği olacak haberi yokPazartesi tartısında bile 1. Kız
Tebriklerr canım
O narin bacaciklarina kıyamam yapma öyle seyler
Cumaya kadar 500 daha vericem inşallah bu hafta hedef 1 kilo.
Dün gece bir hesap yaptım 56.0 olursam takımlar arası birinci oluyorum sanırım 4 gün günde 10 saat bisiklete binersem olabilirim
3,28 olur yüzden evet büyük ihtimalle olursun 1.
Cumaya kadar 500 daha vericem inşallah bu hafta hedef 1 kilo.
Dün gece bir hesap yaptım 56.0 olursam takımlar arası birinci oluyorum sanırım 4 gün günde 10 saat bisiklete binersem olabilirim
Gidiyim de diğer gruplara ajanlık yapıp kim kaç kilo vermiş öğrenip geliyim yıh yıh yıh3,28 olur yüzden evet büyük ihtimalle olursun 1.
Ama bazende %4ler flan oluyor senin 3. Olduğun hafta mesela normalde o yüzde ile 1. Gelirdin ama şansına %4 vardı
Ödem gitmiştir ödemPazartesi tartısında bile 1. Kız
Tebriklerr canım
Kız yagmasakda gurleyelim boşver ya tutarsaSon birinciliği olacak haberi yok
EceZ cinim tebrik ediyorum,tadını çıkar bugunlerin
( C Cagrihilal1 fazla mi iddialı konuştum nekiz ikimizi de çıtır çıtır yemesin)
Bu azim bende olsa bende eksi gelirdimGidiyim de diğer gruplara ajanlık yapıp kim kaç kilo vermiş öğrenip geliyim yıh yıh yıh
sevgili kaptanicem bu3,28 olur yüzden evet büyük ihtimalle olursun 1.
Ama bazende %4ler flan oluyor senin 3. Olduğun hafta mesela normalde o yüzde ile 1. Gelirdin ama şansına %4 vardı
Ben kitap okuyacağım kızım uyudu,oğlumu da sayısıyla denize gönderdim oh missGidiyim de diğer gruplara ajanlık yapıp kim kaç kilo vermiş öğrenip geliyim yıh yıh yıh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?