Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bravooo bravooo ikimizde -300 cumaya ne olur dersin

İnşallah canım hadi bakalım

Günaydın kızlar geçmişi okumadım henüz biraz işim var şuraya -300 ü mü bırakayımm
Sizde durumlar ne
Tebrik ediyorum canım
@pawlover sabah tartildim 87.5 ,cumaya kadar insallah 86.5 olcamEki Görüntüle 2655729
Ya sen de mi fakir kullaniyorsuneski tartimi bile özlüyorum Cherry Mom gerisini sen düşünbence benim bady sabit kalsın
Oo bravo azmettin ekstra spor yaptın ve gitti şimdi eksiye geçme zamanı
İnşallah canım inşallah

Bayıldım duruma ama çok yaratıcı sen rahat bir annesin kasmıyorsun ben öyle değilim bir yere giderken bile bin tane şey alırım yanıma o yüzden benim için çocuk büyütmek Zor

Pazartesi tartısında bile 1. Kız
Tebriklerr canım

Cumaya kadar 500 daha vericem inşallah bu hafta hedef 1 kilo.

Dün gece bir hesap yaptım 56.0 olursam takımlar arası birinci oluyorum sanırım 4 gün günde 10 saat bisiklete binersem olabilirim

Dün gece bir hesap yaptım 56.0 olursam takımlar arası birinci oluyorum sanırım 4 gün günde 10 saat bisiklete binersem olabilirim
O narin bacaciklarina kıyamam yapma öyle seyler

3,28 olur yüzden evet büyük ihtimalle olursun 1.
Ama bazende %4ler flan oluyor senin 3. Olduğun hafta mesela normalde o yüzde ile 1. Gelirdin ama şansına %4 vardı

Ama bazende %4ler flan oluyor senin 3. Olduğun hafta mesela normalde o yüzde ile 1. Gelirdin ama şansına %4 vardı
Gidiyim de diğer gruplara ajanlık yapıp kim kaç kilo vermiş öğrenip geliyim yıh yıh yıh

Son birinciliği olacak haberi yok
EceZ cinim tebrik ediyorum,tadını çıkar bugunlerin

( C Cagrihilal1 fazla mi iddialı konuştum nekiz ikimizi de çıtır çıtır yemesin)
Kız yagmasakda gurleyelim boşver ya tutarsa ben kesin artidirim ama yine tartılayım kesin veri olsun

sevgili kaptanicem bu EceZ hatunu geçebilmek için kaç kilo vermem gerekiyor bı hesaplar misin, matematiğin yetmedi
Gidiyim de diğer gruplara ajanlık yapıp kim kaç kilo vermiş öğrenip geliyim yıh yıh yıh
Ben kitap okuyacağım kızım uyudu,oğlumu da sayısıyla denize gönderdim oh miss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…