- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #360.381
Ya çok tatlisinKız yagmasakda gurleyelim boşver ya tutarsaben kesin artidirim ama yine tartılayım kesin veri olsun
55,1 kurtarırBen kitap okuyacağım kızım uyudu,oğlumu da sayısıyla denize gönderdim oh miss
Ne diyorsun yaKızlar kendimize gelelim diğer gruplarda 600 700 800 gram verenler varhatta 1 kilo veren gördüm bu ne demek biliyor musunuz NOTA demek NOTAAAA herkes sularına detokslarına sarılsın önümüzde 4 gün var sıkın kendinizi kaçamaksız düşük karbonhidratlı 4 gün geçirip hepsini sollayalımm
Ben anlamıyorum nasıl veriyorlar hangi gruba baksam 600 700 800 gram eksiler.Ne diyorsun ya
Ben -300 de kendimi Kahraman giibi hissetmiştim
Kaptanım sizden bu hafta -500 sözü aldıkNe diyorsun ya
Ben -300 de kendimi Kahraman giibi hissetmiştim
inşAllah canımBekleme canım benim yap kahvaltını cumaya kadar eksiyi yakalarız biz
+ olursam uğramam buralaraBravooo bravooo ikimizde -300 cumaya ne olur dersin
Balım geç saatte yenen 6 kaşık pilavın etkisi olabilir karbonhidrat vücutta su tutuyor çünkü ödemin etkisi ile artı göstermiş yağ değil o sudur ama tabi moral bozmaya da yetiyor. O nedenle akşamları ne olursa olsun karbonhidratı düşük tutarsan sabahları mutlu uyanırsın aklında olsun :)ben yine artı geldimbiraz daha bekleyip tekrar tartılıcam
Evt 6. Takım başarılıdır maşallahBen anlamıyorum nasıl veriyorlar hangi gruba baksam 600 700 800 gram eksiler.Artı çıkanlar da var tabi ama 6. takım yine önde götürüyor kadınları çok azimli maşallah kaçamaksız gidiyorlar çoğu zaman. Bizim de öyle olmamız lazım
Burda -300ü görünce gevşemiş bir pacmancik görüyoruz+ olursam uğramam buralara
Bana da özelden bu kadar spor yapma hırpalama kendini filan diyor başka takımlardan ajan olarak mı geldi acabaBurda -300ü görünce gevşemiş bir pacmancik görüyoruz
Eeee heryerdeyiz ama lütfen beni unutmayın kızlar yaa ben izmirliyimEvet ya izmirle bağlantısı olan ne çok bende Eylül gibi giderim kayınvalidem orada
EstağfurullaahBurda -300ü görünce gevşemiş bir pacmancik görüyoruz
İnanamıyoruum.Bana da özelden bu kadar spor yapma hırpalama kendini filan diyor başka takımlardan ajan olarak mı geldi acaba
Bu arada ben de 2 sene İzmir’de yaşadım.Eeee heryerdeyiz ama lütfen beni unutmayın kızlar yaa ben izmirliyim
İyi ki dün bi pcos muhabbeti geçti görüyor musunuz kızlar her mesajda arkasına saklanmaya başladı böyle bir şey yokEstağfurullaahKaptancım pcoslu ve 38. gününde olan bir bireyim. Bkz buna rağmen -300 ile geldim. Spor az yapıyorum belki ama yediklerimde ne kadar istikrarlıyım görüyorsunuz. İsmini vermek istemediğim kişilerin ( EceZ ) kuru iftiralarına inanmayınız
İnanamıyoruum.Sadece kendini bu kadar hırpalama dedim kaptanım. Konuşmalar duruyor, silmezse. Yazıklar olsun... Çok spor da regl düzenini bozar, ondan demiştim ben.
Pcos’lu olmak suç değildir.İyi ki dün bi pcos muhabbeti geçti görüyor musunuz kızlar her mesajda arkasına saklanmaya başladı böyle bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?