- 2 Mayıs 2020
- 551
- 1.903
- 63
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #360.401
aynen aslında geç değildi ikindin 5 gibi yemiştim ama anlamadım.. pirinç olduğu için sanırım.. daha çok dikkat ederimBalım geç saatte yenen 6 kaşık pilavın etkisi olabilir karbonhidrat vücutta su tutuyor çünkü ödemin etkisi ile artı göstermiş yağ değil o sudur ama tabi moral bozmaya da yetiyor. O nedenle akşamları ne olursa olsun karbonhidratı düşük tutarsan sabahları mutlu uyanırsın aklında olsun :)
cuma 54.6
Aynen öyle ama, 100 gram da güzel artı değilsin en azından :)Sabah artı 200 görünen ben şuan eksi 100görünüyorum kızlar o sarmaları yemeyecektim
Balım benim nrymm gitti ya, onu eksilt istersen listeden :)
Hadi bakalım son 4 gün ekstra dikkat seni mezun edicez başka yolu yokaynen aslında geç değildi ikindin 5 gibi yemiştim ama anlamadım.. pirinç olduğu için sanırım.. daha çok dikkat ederim
55 mi55,1 kurtarıryüzden 3,33 olur
Yok yok ben sana güveniyorum olmazsın+ olursam uğramam buralara
canım benim güncel 57
Yahu naptın kıza, bir türlü gelemiyor takımaHelloooobalpamuk pazartesi kilon nerede aziziiim?? Ben mi göremiyorum??
Dokunduğu yeri kurutuyorYahu naptın kıza, bir türlü gelemiyor takıma
53 ü sıfırlayamasam da küsüratlı görürüm öyle de mezun olsam olur demi yaaHadi bakalım son 4 gün ekstra dikkat seni mezun edicez başka yolu yok
Bu da bana patladı iyi miYahu naptın kıza, bir türlü gelemiyor takıma
Dokunduğu yeri kurutuyor
Oluyor canım evet :)53 ü sıfırlayamasam da küsüratlı görürüm öyle de mezun olsam olur demi yaa
iyi bari..Oluyor canım evet :)
Ya deme öyle bakıma deme öyleDokunduğu yeri kurutuyor
Evet mwmnunlugumu bir sonraki mesajla kanitlayip kitap okumaya geçeceğim o sallahBu da bana patladı iyi mibalpamuk lütfen gel ve sana hiçbir şey yapmadığımı kanıtla.
S Suskunhanim benden gayeet memnundu canımcım. Bakalım seninle orti olduğumda seni de kurutacak mıyım jsdjjsjdsjd
Verdi kız verdi
Hahahahahahahhaaha Allah seniiii nasıl gülüyorum şu an.
55 mi1.9 kilo ver diyorsun bana cumartesi +600u de düşünürsek bildiğin 2,5
EceZ im canım ciğerim,birinciligin hayırlı olsun tabi C Cagrihilal1 cigimm bı güzellik yapmazsa
Yok yok ben sana güveniyorum olmazsın
canım benim güncel 57
Yahu naptın kıza, bir türlü gelemiyor takıma
Ben kardio diyorum soluk soluğa kan ter içinde yapıyorumSabah
Kahvaltı öncesi 1 kuru incir 1 kuru kayısı
Kahvaltı
Haşlanmış yumurta
Peynir, zeytin, domates, salatalık
1 dilim ekmek
Ara
Bir bardak kefir
7-8 kiraz
Akşam
1 avuç kuruyemiş
3 kaşık kabak yemeği
1 dilim ekmek
Spor
35 dk eliptik
35 dk cardio ( C Cagrihilal1 senin attığın videolara cardio mu demeliyim pilates mi)
8000 adım
Ziplarimi yazdım
Cherry Mom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?