Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ceylan bu nasıl menü ceylaaaannn

Ceylansnn

Klasik Ceylan. Menü yok! Ah Ceylan ahhh... böyle olacak olsa şimdiye iğne ipliğe dönmen lazımdı. Yazık ediyorsun kaslarına da, metabolizmana da! Calypso95 şu kıza ciddi bir el atıver diyetisyenim ne ettiysek dinlemedi yahu! Kaslarını eritecek bu genç yaşında pörsüyecek laf dinlemiyooorrr.

Bunun yerine dengeli beslense halbuki daha hizli kilo verecek, o gelmeden hemen dedikodusunu da yapayım Ceylansnn
Gerçekten ama. Ben çok az yediğim zaman tuvalete de çıkamıyorum. Tüm dengeyi bozuyor. Ve kilo verdin diyelim (zaten su ve kastan gidiyor)
Normal yeme düzenine döndüğün an geri alıyorsun onu. Kalıcı olmuyor

Ceylan bu nasıl menü ceylaaaannn
Al bak bi kalorisiz daha . Ceylancım aldığın kalori 300 bile yok. Senin yediğini 1 yaşında yeğenim var ona yedirsem ağlar açlıktan. Menünde 9 g karbonhidrat 18g protein 18g da yağ var yani bunları saymaya bile gerek yok ama karşılaştırma yaparsak diyetin %55 civarı karbonhidrattan gelmeli . Bazı dokular enerji kaynağı olarak karbonhidrattan başka birşey kullanamıyor özellikle beyin dokuları. Bu yeme içmeyi zayıflama olarak düşünmemek lazım sadece.vücudumuzdaki dokuların gelişip kendini yenileyebilmesi için bazal miktarda enerji şart ve sen bazal miktarın 4te birini anca alıyorsun. Böyle gitmez canım benim metabolizman aşırı yavaşlamıştır senin vücut aç kaldığı için depo etmeye başlamıştır. Yapma böyle zarar verme kendine. Kaslarını tüketeceksin gerçekten hiç gerek yok böyle bi şeye

Geçmiş olsun vitamin eksikliği olabilir b12 ye baktirdin mi eksik olunca halsizlik çok oluyor sıcakta etkiliyor olabilir. Diyetisyenle iyi sonuçlar alırsın inşallah.
canım baktırdım sınırın altında değil ama alt sınıra yakın
inşallah işe yarar bu glutensiz beslenme

Ağzına sağlık duygucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…