- 25 Mayıs 2020
- 2.086
- 6.863
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #360.761
Yalnız bırakman önemli değil, senin tükenmişlik psikolojisine girmene çok üzüldüm. Napalım önümüzdeki hafta toparlarsın bir şekilde. Tek isteğim bir an önce motive ve neşeli olan eski haline dönmen. Burada sitem ediyorum ama seni zorlamak için.
Leylim sen bizim menüler e de bi el at bizde mezun olalım. Patates yemeye başlayıp sonra bıraksam mi ne yapsamHahaha ama bak demşim ama niye bi sor hele
Yıllanmış şarap gibisin kalacaksın buralardaBen de eskiyim di mi kaptanım?
Aslında bütün şifre patateste. Bi yeseniz varyaaaLeylim sen bizim menüler e de bi el at bizde mezun olalım. Patates yemeye başlayıp sonra bıraksam mi ne yapsam
Senin patatesleri görene kadr hiç patates yemiyordum diyette menunde okuya okuya canım patates istemeye başlamıştı sonra yedim ara ara bak yine canım istedi cuma kahvaltıya patates yiyeceğimAslında bütün şifre patateste. Bi yeseniz varyaaa
Mezun olarak bulunacağım inşallah.Yıllanmış şarap gibisin kalacaksın buralarda
Onudamı ben didimBide şey varLeyl-i-fer tartıda yansımam görüldü diye üstünü boyamıştım uygulamada. E mubarek sadece rakam görünen yeri kırp atsana sayfaya. Hala gülerim saflığıma
Haydiiii toparlan artikkk
Yok yok o kendi keşfimOnudamı ben didim
Öğünleri arttırLeylim sen bizim menüler e de bi el at bizde mezun olalım. Patates yemeye başlayıp sonra bıraksam mi ne yapsam
Uğramıyor senin yüzünden,daha ne olsunYalnız bırakman önemli değil, senin tükenmişlik psikolojisine girmene çok üzüldüm. Napalım önümüzdeki hafta toparlarsın bir şekilde. Tek isteğim bir an önce motive ve neşeli olan eski haline dönmen. Burada sitem ediyorum ama seni zorlamak için.Yanlış anlamıyorsun inşallah, üzülürüm.
Oglen: 200 gr izgara et, 4-5 kasik haslanmis pirinc, 4-5 kasik meksika fasulyesi, yesillikSenin patatesleri görene kadr hiç patates yemiyordum diyette menunde okuya okuya canım patates istemeye başlamıştı sonra yedim ara ara bak yine canım istedi cuma kahvaltıya patates yiyeceğim
Canım yanlış mı aldım diye de düşündüm ama gözle görünen farkı da hissediyorum(ya da hissetmek istiyorumBende merak ediyorum
S Suskunhanim kolunu 5 cm nasıl incelttin
fancynancy ve pacman o beller neyle o kadar inceldi
Yalnız bırakman önemli değil, senin tükenmişlik psikolojisine girmene çok üzüldüm. Napalım önümüzdeki hafta toparlarsın bir şekilde. Tek isteğim bir an önce motive ve neşeli olan eski haline dönmen. Burada sitem ediyorum ama seni zorlamak için.Yanlış anlamıyorsun inşallah, üzülürüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?