- 2 Mayıs 2020
- 551
- 1.903
- 63
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #360.981
3. öğünümden kalktım şimdi mümkün değilValla bende %90ı bilmiyordum ki canım bizim zamanımızda yoktu ana rakamı gören gidiyordu.100 gramla kayıp edilir mi ya 8e kadar vaktin var koş biraz inmeye çalış spor filan gitmez mi ki
Bak ben sabah sıcakta 40 dk yürüdüm 200 gram gitti öyle
Sıkma canını ya 100 gram dediğini diyetsiz de verirsin.3. öğünümden kalktım şimdi mümkün değil
Tebrikler supersin,boyun kac ,bide toplam kac kilo verdin merak ettimbisiklet boşa gitmedi iyi baritebriklerrrr
Kizin kilo 53.9 demissin 55 ı görürürsün bide kilo alma payın olur.Sıkma canını ya 100 gram dediğini diyetsiz de verirsin.Hem 55.0ı görürsün belki sana biraz da kilo alma payı kalır sonuçta kilo verdikçe senin için güzel birşey olur zararı olmaz sana. Hem zaten diyetteyken de poğaçayı böreği gömüyorsun çok zorlanmazsın
9 kilo verdim canım boy 1.68 normalde 55te mezun olacaktım da kilo alma ve kas kütlesi arttırma payı bırakıyorum 52ye düşüp kas kilosu alıp yine 55e sabitlicem mezun olduktan sonra.Tebrikler supersin,boyun kac ,bide toplam kac kilo verdin merak ettim
Beyin yandı sıcaktanKizin kilo 53.9 demissin 55 ı görürürsün bide kilo alma payın olur.ah ece ah kendi kilosuna bakıp yazmış
kız Allah korusun 55 i uzun süre görmek istemiyomSıkma canını ya 100 gram dediğini diyetsiz de verirsin.Hem 55.0ı görürsün belki sana biraz da kilo alma payı kalır sonuçta kilo verdikçe senin için güzel birşey olur zararı olmaz sana. Hem zaten diyetteyken de poğaçayı böreği gömüyorsun çok zorlanmazsın
Kendi kiloma bakıp yazmışım 53 kiloymuş yakız Allah korusun 55 i uzun süre görmek istemiyom
poğaça börek ne zamandır yemiyom valla.. sadece haşhaşlı ekmek yedim onun da ekmekten tek farkı haşhaştı
ama tatlı yedim
neyse sıkıntı yok ya
Bisey olmaz zaten koruma için dikkat edeceksin sonuçta 100 gr daha verirsin. 1 hafta daha menü yazarsın3. öğünümden kalktım şimdi mümkün değil
53 kiloyu görmek için 3 yıl falan buralarda takılmam lazım sanırımKendi kiloma bakıp yazmışım 53 kiloymuş ya53 hayallerimizin kilosu takımın en zayıfı olmak gurur verici olmalı
Sabah ölçüp yazayım bel ölçümü biliyorum ama diğerlerini ölçmedim hiç bel ölçüsünü de bilmesem ne güzel olurdu‼‼‼‼‼‼ listedeki ,alt listeki ,yeni katılan kızlaaaar
Beden ölçülerinizi takip etmemi istiyorsanız ,beni etiketleyip ,göğüs bel kalça üstbacak altbacak kol kilo şeklinde,yarın sabah, en geç ptesi sabah ,ölçülerinizi vermeyi unutmayınnn‼‼‼‼‼‼
Her bir kilonun bile bize ne yükleri varDiyetisyen bana IF diyeti uyguluyor ama bugün hepsi birbirine karıştı. Temizlik yapıyorum birkaç gündür bu vücudu bu ayaklar taşımıyor artık yine ayağım şiştiöğlen sabah yedim ama aralar karıştı birbirine
aslında hayalim 48 olmak.. bekarlığımda hep 48 50 periyodundaydım.. tekrar devam etmek için diyete 3 4 ay ara vermek istiyorum.. böyle olunca tam bi mutluluk yok içimde ama tabi yine de eski eşofmanlarımı giyerken eski kilolarıma yaklaştığımı görmek huzur veriyorKendi kiloma bakıp yazmışım 53 kiloymuş ya53 hayallerimizin kilosu takımın en zayıfı olmak gurur verici olmalı
aynenBisey olmaz zaten koruma için dikkat edeceksin sonuçta 100 gr daha verirsin. 1 hafta daha menü yazarsın
Tmm
15 gün de bir diyeti değiştiriyoruz bende bu ay fazla oynama olmayınca 3 gün oldu if diyetine geceli. Aksam en sevdigim ama bu listemde olmayam dondurmayi bile yemeyip esime ikram ettiysem gitsin yaglarHer bir kilonun bile bize ne yükleri varne kadar oldu if e başlayalı layıkıyla yapıldığında güzel kilo verdiyor ✌
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?