Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Diyorum size kapatalım bu yarışmaları diye
Kaptancığııım benim 17 temmuzda final sınavım var. Ondan pek yapamıyorum. Sınavda tüm yıldan sorumluyuz, sürekli masa başında ders çalışmam gerekiyor. Böyle diyince sabahtan akşama kadar da mı çalışıyorsun diyebilirsiniz ama vallahi öyle. Yine de kilo vermeye devam edicem her şeye rağmen.

Daha mi hızlı kilo veriliyor
Buradan yazarsan daha iyi olur Daha hızlı olması vücuttan vücuda değişir herhalde. Ben normal 3 ara-3 ana öğün yapıyordum ama şimdi biraz yavaşladı. O yüzden şaşırtayım kelimesini kullandım. Yine de if'le kilo veren baya çok kişi var. Araştırabilirsin.

Dün Bi yakınım çok zayıfsın iyice çocuk gibi kaldın. Bence hiç de yakışmıyor dedi kızlarr
Normal belli bir yaş için ideal kilo balık etli olmak. Mesela benim anneme göre 70 'in altına düşmemem lazım. Bana bile yeter artık yüzün çok kötü oldu diyorlar. Bende diğer yerler küçülünce dengelenecek diyorum insanları memnun etmek zor o yüzden hiç takılma aaa öylemi de geç. Sen kendini nasıl iyi hissediyorsan o şekild e ol. Çok kilolusundan daha iyi kız cok zayıfsın denmesi bana deseler mutlu olurum.

Dün Bi yakınım çok zayıfsın iyice çocuk gibi kaldın. Bence hiç de yakışmıyor dedi kızlarr
Ne kadar yakının bilmiyorum ama kıskandığına bahse girerim. Hayır gerçekten beğenmiyor bile olsan söylenmez yani, ayıptır. Bir saygı olmalı arada. Bu sadece bile isteye kalp kırıp ego yükseltmek, başka bir şey değil. Sen hiç canını sıkma. Eminim çok güzel ve alımlı duruyorsundur.

Öyle demesi aslında gururumu okşuyor demekki başarmışım diyorum

Teşekkür ederim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…