- 23 Mart 2016
- 32.154
- 94.999
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #361.121
Aaaa pamukçum bu haftayı artı kapatan biri daha çok vermeli inanıyorum sanaGüncel 64.7
Hedef 64.5
Porsiyon kontrolü yapıyor musun ya da emziriyor musun bilmiyorum ama patates, bitter çikolata, lahmacun bunları diyet döneminde tüketmesen çok daha iyi olur. Naçizane tavsiyem... Hadi 2 parça bitteri falan geçtim ama 2.5 lahmacun çok fazla. Hem de akşam yemeğinde. Sonra pişman olmanı hiçbirimiz istemeyiz. Yanlış anlamanı istemem asla, burada herkes birbirini kontrol ediyor.sabah 1 yumurta 7 üzüm 1 kayosi1dolim kek
Ara yok
Öğle fırında yağsız patates2 tane 1 dilim ekmek yoğurt 1 kase
Ara 1 bardak çay şekersiz 2 parça bitter çikolata
Aksam 2 buçuk lahmacun salata
Ara1 bardak süt
3 litre su
Vah vah, canım kaptanım hiçbir şey yememiş diye üzülerek aşağı doğru bir okudum...Menüm
Sabah yok
Öğlen 3 dilim karpuz
İkindi 1 dilim ekmek 4 zeytin
Akşam 2 tabak Makarna hemde tereyağlı
Spor 7000 adım
Hayır canım acıkmadım. Bu iş aslında beyinde bitiyor. Kendimi 2 gün boyunca sabah yulaf yoğurt akşam da kabak yiyecem diye şartlardırdım. Açlık hissetmedim evdekilere başka yemekler hazırlasam bile aklımın ucundan azda olsa yemek gelmedi.Ac degilmisin
Ya onu yazmıştım akşama doğru başım geçince 2 gündür yemiyorum ya deli bir iştah geldi birde evde yemek yoktu tek yol makarnaVah vah, canım kaptanım hiçbir şey yememiş diye üzülerek aşağı doğru bir okudum...Amanın! Neyse bugün cuma... Ne şaşırma, ne üzüntü, ne kalpli... Hiçbir emojiyi uygun bulamadım, beğendim geçtim
Yahu sıkıştırmak için demedim. İstediğin vakit yap.Kızlar ortileri yarın yapayım sabah hastaneye gitcemmöptümmmm
Başka şey için canım regliler çok düzensiz senin gibi oldumYahu sıkıştırmak için demedim. İstediğin vakit yap.Hayırdır, baş ağrın için mi, başka bir şey mi var
Evet bugün rahatsızdın diye hiçbir şey demiyorum kaptanım. Pizza+hamburger yapsanız da aynı tepkiyi verecektimYa onu yazmıştım akşama doğru başım geçince 2 gündür yemiyorum ya deli bir iştah geldi birde evde yemek yoktu tek yol makarna
Ah! Yumuşak karnımdan vurdun.Başka şey için canım regliler çok düzensiz senin gibi oldumbir baktırayım dedim
Aynen başardın. Hem deki yakışmasın zaten dikkat çekmek günahÖyle demesi aslında gururumu okşuyordemekki başarmışım diyorum
İyi geceler cnm.Dostlarım ben yavaştan kaçıyorum. Herkese iyi geceleer.
Pilav nasıldı HilalAynen başardın. Hem deki yakışmasın zaten dikkat çekmek günah
Ya benim de canım ostiyor ama bu haftayı da atlatayim haftaya cuma bı güzellik düşünürüm olmazsaYa onu yazmıştım akşama doğru başım geçince 2 gündür yemiyorum ya deli bir iştah geldi birde evde yemek yoktu tek yol makarna
İlahi hilal sen adamı öldürürsünAynen başardın. Hem deki yakışmasın zaten dikkat çekmek günah
İyi geceler canım, yeni kalktı misafirler de,yoruldumDostlarım ben yavaştan kaçıyorum. Herkese iyi geceleer.
Oğlumla konuşurken annen gibi düşünüyorumNormal belli bir yaş için ideal kilo balık etli olmak. Mesela benim anneme göre 70 'in altına düşmemem lazım. Bana bile yeter artık yüzün çok kötü oldu diyorlar. Bende diğer yerler küçülünce dengelenecek diyoruminsanları memnun etmek zor o yüzden hiç takılma aaa öylemi de geç. Sen kendini nasıl iyi hissediyorsan o şekild e ol. Çok kilolusundan daha iyi kız cok zayıfsın denmesi bana deseler mutlu olurum.
Dün Bi yakınım çok zayıfsın iyice çocuk gibi kaldın. Bence hiç de yakışmıyor dedi kızlarr
Minyonluğun cilveleri bunlar hatun,herşeyin bir ortası vardır.ortayla mutlu olmak lazımÖyle mi dersinartık gına geldi bu laftan. Şimdi o elbise yakıştı mı sanıyorsun bence yakışmamış vs dedi
Mutluyum ki benMinyonluğun cilveleri bunlar hatun,herşeyin bir ortası vardır.ortayla mutlu olmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?