Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Porsiyon kontrolü yapıyor musun ya da emziriyor musun bilmiyorum ama patates, bitter çikolata, lahmacun bunları diyet döneminde tüketmesen çok daha iyi olur. Naçizane tavsiyem... Hadi 2 parça bitteri falan geçtim ama 2.5 lahmacun çok fazla. Hem de akşam yemeğinde. Sonra pişman olmanı hiçbirimiz istemeyiz. Yanlış anlamanı istemem asla, burada herkes birbirini kontrol ediyor.

Menüm
Sabah yok
Öğlen 3 dilim karpuz
İkindi 1 dilim ekmek 4 zeytin
Akşam 2 tabak Makarna hemde tereyağlı

Spor 7000 adım
Vah vah, canım kaptanım hiçbir şey yememiş diye üzülerek aşağı doğru bir okudum... Amanın! Neyse bugün cuma... Ne şaşırma, ne üzüntü, ne kalpli... Hiçbir emojiyi uygun bulamadım, beğendim geçtim

Hayır canım acıkmadım. Bu iş aslında beyinde bitiyor. Kendimi 2 gün boyunca sabah yulaf yoğurt akşam da kabak yiyecem diye şartlardırdım. Açlık hissetmedim evdekilere başka yemekler hazırlasam bile aklımın ucundan azda olsa yemek gelmedi.

Ya onu yazmıştım akşama doğru başım geçince 2 gündür yemiyorum ya deli bir iştah geldi birde evde yemek yoktu tek yol makarna

Başka şey için canım regliler çok düzensiz senin gibi oldum bir baktırayım dedim
Ah! Yumuşak karnımdan vurdun. Baktır baktır, benim gibi olma. Ben de olacak gibi hissediyorum bakalım. Bir olsam hemen ilaca başlayıp düzene sokucam. Doktor da söktürücü yazmadı. Yol gözlüyorum resmen. Sonuçları istersen paylaşmanı çok isterim. :)

Ya onu yazmıştım akşama doğru başım geçince 2 gündür yemiyorum ya deli bir iştah geldi birde evde yemek yoktu tek yol makarna
Ya benim de canım ostiyor ama bu haftayı da atlatayim haftaya cuma bı güzellik düşünürüm olmazsa
Aynen başardın. Hem deki yakışmasın zaten dikkat çekmek günah
İlahi hilal sen adamı öldürürsün
Dostlarım ben yavaştan kaçıyorum. Herkese iyi geceleer.
İyi geceler canım, yeni kalktı misafirler de,yoruldumama geçmişe bı bakayım

Oğlumla konuşurken annen gibi düşünüyorum

Dün Bi yakınım çok zayıfsın iyice çocuk gibi kaldın. Bence hiç de yakışmıyor dedi kızlarr
Öyle mi dersin artık gına geldi bu laftan. Şimdi o elbise yakıştı mı sanıyorsun bence yakışmamış vs dedi
Minyonluğun cilveleri bunlar hatun,herşeyin bir ortası vardır.ortayla mutlu olmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…