Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ne güzel
Diyette en önemlisi gayret ve Tabiki irade. Bahanelere sığınmayıp yeni şeyler denemek en güzeli.
Böyle devam edersen başarırsın
Bisey olmaz kaldigin yerden devam et geçmişe takılma bende if yapıyorum EceZ de yapıyor.
Diyetisyen ne önerdi if yaparken. Ben kafama göre yapıyorum. Listende neler var.
Sabah normal kahvaltı saat 10.da öğlen 12 cay ve kuru meyve öğlen yoğurtlu salata karpuz ikindi nar çiçeği cayi galeta Akşam saat en geç 6 da akşam yemeği saat 20.00 soda-kahve
Bu şekilde yapiyoruz

Banada geçen hafta ara öğünde vermişti 2 top kadar

Sıcakta uyandığında sabahlar sizin yüzünüz normalden fazla susmuyor mu iki gündür dehşet burası ve balkonda battaniye ile yariyorjm daha az şişmeye başladıgün içinde parmaklarında falan hissediyorum ben şişliği kimsede yoksa bende mi sıkıntı var acaba pacman doktorun normal mi

Canım tartıyı düz biz zemine koymalisin bir kısmı paspasta iken doğru tartiyor mu?
(Bu konuda uyarılarsa kusura bakma ben dunki mesajları Yeni okuyabiliyorum)
Buyrunuz hedef listemiz
vaayy süper olmuş ellerine sağlık
56.4 olsun canım,gaza gelmeyeceğim bu hafta güncel 56.6

EceZ ah ecez kendi pazartesi eksi geliyor ya ondan hep bunlar pazar günü zıplayıp pazartesi nasıl eksi geleyim ben. Bari pazar günü walk pazartesi zip olsun.
AA evet mantıklı, malum ben zip birincisi olarak nasıl zipliyciiimmm
3. Olduk ☺☺ tebriklerr kızlar biz iyi hoş baya düzeldik ama diğer ekiplerde düzeldi
Ya de mi ama
Ekip 3. EceZ 3 .
yok artık, bu yuzdeyle daha da 1.olmuyorsa sözüm yok
Onlar yeni baslamistir belki EceZ kaç haftadır diyette, gönüllerin birincisi ecez
Etiket sorunu olmuş düzelttim 2 saniyede nede gördün ayol
pacman eski ortim diye demiyorum hemen görür
Öyle mi dersin artık gına geldi bu laftan. Şimdi o elbise yakıştı mı sanıyorsun bence yakışmamış vs dedi
Sordum mu deseydin ya hak etmiş
Tempus EceZ Ceylansnn Sibal57 tebrikler hedefler tutmuş ♥♥♥
Hepinizi tebrik ediyorum,takımın sururlari
Tabiki hatta daha da sıkı Bi ben istiyorum daha tığ gibi olayım
Doymuyordu zayiflamalara

Haklısın kendimi tutamadım yedim

Canım tartıyı düz biz zemine koymalisin bir kısmı paspasta iken doğru tartiyor mu?
(Bu konuda uyarılarsa kusura bakma ben dunki mesajları Yeni okuyabiliyorum)
vaayy süper olmuş ellerine sağlık
Hiç dikkat etmemişim ben ona baya dikkatlisin bi kısmı paspasa doğru tartması mümkün değil bazen benimki de kaldırmaz yolluk var onun üstüne geliyo çok az hemen 60lı kilolara iniveriyorum

Hiç dikkat etmemişim ben ona baya dikkatlisin bi kısmı paspasa doğru tartması mümkün değil bazen benimki de kaldırmaz yolluk var onun üstüne geliyo çok az hemen 60lı kilolara iniveriyorum
Bunu önce deseydin ya tüh, bı ucu paspasta tartar hedefime ulaşır EceZ i geçerdim
S Suskunhanim alıntı çok uzundu etiketleyeyim dedim. Sorma doktorum normalde çok iyidir ama yazmadı işte... Eczacı bekarsın ondan yazmamıştır dedi ama... Sakin kalmaya çalışıyorum

Bitkisel çaylar falan kullansan söktürür mu acabakal kal sakın kal, kırmızı bayrağı görünce takimcak halaya dururuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…