Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın canlarrr ben geldimmm
doktora gittim geldim smear kan hormon genel bir Kontrol oldumm miyom vs birşey çıkmadı şimdilik
Acayip uykusuzum dün gece aşağıda komşuda alem vardı gece 3 e kadar canlı müzik yaptılar piyano gitar vs birde baslı basllııı ev hopladı 3 kez polisi aradık gelmediler içkili ve kalabalık olduğu içinde ben eşimi göndermedim ama insanları hiç mi hiç anlamıyorum cidden

Bayadır deniyordum, artık onlardan da ümidi kestim. Burada da bir takım ruhu. Doğru takımda olduğumu biliyordum.

Özür diliyorum yeni olunca
84.70--->83.70
1 ayda 1 kilo verince hedefimde bu kadarcık
Hiç acele etme canım inanıyorum biraz biraz vereceksin
Bak benim hiç bir sağlık sorunum yok haftada en az 5 6 gün güzel spor yaparım bisiklet kardio zıp yürüyüş vs..
1 yıldır diyetteyim ve haftalık ortalama 400 Gr vere vere toplamda yaklaşık 20 kg verdim 44 bedenden 38 36 bedene düştüm hiç moralin bozulmasın ama hareketliiğini muhakkak arttır canım spor yapamıyorum deme

Neymiş neymiş doktor banada regli söktürücü yazcak hormon sonucuna göre
Ya bu söktürücüyü emin olmadan yazmıyorlar genelde. Hem ucuz hem de kolay erişilebilirdi eskiden. O yüzden istenmeyen gebelikleri sonlandırmak için kadınlar söktürücü içip bebekleri düşürüyorlarmış. Bunun önüne geçmek için de reçetesiz satmamaya başladılr. Doktor da beni ne zannettiyse kadın doğum yazsın gerekli tetkikleri yapıp. Riskli olduğu için ben yazamam dedi. Ama ecez falan reçetesiz alıyormuş baya. Bazı eczaneler direkt satıyor sanırım.

İnsanlar ne zaman eğlenilmesi gerektiğini de bilmiyor. Çok sevindim şimdilik bir sorun olmamasına. Haddi dinlen.

Gündüz vakti olsa kalkıp tepinirdi n spor olurdu ama insaf o vakitte de hadi onlar densiz de polis niye gelmiyor
Dün bizim burda da 1 gibi kavga vardi

Bayadır deniyordum, artık onlardan da ümidi kestim. Burada da bir takım ruhu. Doğru takımda olduğumu biliyordum.
Canım canım canim
4 yapan arkadaş geçen haftanın sonuncusu regli vs çok artı gelmiş onlarda gidince bu haftaya ecezi buldu
Zirveden önce dibi görmüş
Biz merakla badilerjmizk bekliyoruz ama ben yine ayrılık hüznü yaşıyorum @emnis

Burda 60 kg lik bir arkadaş halıda 40 kg çıkmıştı geyiğini yapmıştık
Ya hep en son söylüyonuz böyle şeyleri gitti canım 53 kilo
Hadi ben neyse de garibim ortabahar 3. Ogununden sonra halıda tartilabilirdi

Gündüz vakti olsa kalkıp tepinirdi n spor olurdu ama insaf o vakitte de hadi onlar densiz de polis niye gelmiyor
Dün bizim burda da 1 gibi kavga vardi
Burası askeriye muhtemelen ters düşmek istemedi polis bilerek gelmedi
Valla bende çocuk ateşlenince gece ağlıyor ses oluyor insanlara diye kafaya takıyordum bir daha görürler

tam kriz geçirmelik nasıl bir kul hakkıdır bu
Ya hep en son söylüyonuz böyle şeyleri gitti canım 53 kilo
Hadi ben neyse de garibim ortabahar 3. Ogununden sonra halıda tartilabilirdi
ya baktım da beni de 40 gösteriyor hiç inandırıcı olmazdı
ama elime 5 lt su benzeri şeyler fln alırsam denk getiririm

Leslie yapıyorum ama bu hafta cam perde duvar büyük temizlik var pandemi den dolayı birini alamadım öyle olunca kendim yapıyorum spor yapmaya halim kalmıyor birde okulla ilgili isler var öyle olunca birkaç gündür vakit kalmıyor
1 yılı gözden çıkardım önceden baska bir diyetistene gidiyordum bana ilk 6 ayımız var hedef için dedi 6 ay geçti bırak 20 kiloyu 7 kilo ancak verebildim tabi bu 6 ayin 3 ayi mecburi cok seyi biraktik hiperplazi yuzinden. Baktim hedef kisaldikca stres oluyorum en iyisi 1 sene dedim seneye ogrencilerimjn mezuniyetine guzel bir elbise ile giderim Allah izin verirse. O yüzden süre uzun rahatım bende

Ne güzel bir hedef sana işte
Dediğin gibi çok sıkmadan kendimize mantıklı bir zman aralığı vererek aşmalıyız bu durumu
Leslie bence gayet yeterli tabi düzenli yapabilirsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…