- 25 Mayıs 2020
- 2.086
- 6.863
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #361.241
Yazdım ya azizim daha ne yazayım. Bir paragraf edebiyat yazısı yazdım resmen.Ay kaptanım sonuncular ben nerede hata yaptım konusu gibi açıklasın hep böyle güzel oluyor :) ayrıca pacman perşembe akşamından hazırlamıştı kendini zaten önden verdiği ince mesajlar ile.
İnşallah bana denk gelmezsin 2 hafta şampiyonluk sonrası hezimeti kabul edememYazdım ya azizim daha ne yazayım. Bir paragraf edebiyat yazısı yazdım resmen.Aaah ah! İnsan düşmeyegörsün işte... Bu günler de geçer EceZ 'ciğim...
Aman yarabbiii... Kavgada söylenmez.İnşallah bana denk gelmezsin 2 hafta şampiyonluk sonrası hezimeti kabul edemem
Gel burayaaaaa ponçik kafaaaaAman yarabbiii... Kavgada söylenmez.Beni istemeyeni ben hiç istemem. S Suskunhanim ciiim neredesin? Beni olduğum gibi sevenler de var çok şükür.
Artık beni sevmiyorsun diye çok korktumGel burayaaaaa ponçik kafaaaa
Aslına bakarsan ben kilolu halimlede mutluydum sağlık nedeniyle basladım şimdide vermeye doyamıyorum. :)Hoşgeldin. Umarım mutlu olduğun bedene bir an önce kavuşursun.
Önce sağlık tabii ki. Ama onun dışında insan hangi beden mutlu hissediyorsa öyle kalabilmeli bence. Sağlıklı ve mutluysa kimseye laf düşmez. Umarım bir an önce hedefine ulaşırsın, hadi bakalım.Aslına bakarsan ben kilolu halimlede mutluydum sağlık nedeniyle basladım şimdide vermeye doyamıyorum. :)
Yok ilk defa geliyorum o yüzden acemiyimHoşgeldinnnn☺
Baktım ama göremedim daha önce yarışmadın sanıyorum ?
Birz kendinden bahsedersen seviniriz canım
Cok samimi bir yaziBen kendi adıma yazayım hemencik. Diyetime tamamen uyum sağladım. Spor deli gibi yapmadım ama hareketliydim bu hafta. Pcos'un arkasına sığınmıyorum ama minikçe kilo vermemi engelliyor şu aralar. 43. günüm... Yine de bugün tartıldığımda 200 gr daha vermişim. Tamamen cuma talihsizliği gibi oldu. Onun dışında ortağımla normalde enerjimiz çok iyi tutmasına rağmen sizler de biliyorsunuz ki motivasyonu birazcık düşüktü bu hafta. Ama önümüzdeki hafta bomba gibi döneceğine eminim.Yine de üzülmüyorum. Çünkü önemli olan kaç kere düştüğün değil, düştükten sonra kaç kere kalktığındır. Bundan sonrasında çok güzel kilo vereceğimize inanıyorum. Sizi seven... pac.
Suan iciyorumyeni arkadaşlar gelmiş ne iyi etmişler hoş gelmişler
dukan birasına başladım yeni şeyler heyecanlandırıyorr
Lezzetli aslında bnde seviyorumyeni arkadaşlar gelmiş ne iyi etmişler hoş gelmişler
dukan birasına başladım yeni şeyler heyecanlandırıyorr
Evet aynen Çiğdem sayesinde geldim ve bilmiyorum beni biraz idare edersiniz inşallahCanim bugun uye oldu daha, siteyi tam bilmiyor. Bu hafta ogreninceye kadar msjlarda gecikebilir, hosgoruyle yaklasacaginizi umuyorum. Ben yine de kendisine whatsapptan yaziyorum.
Hoşgeldin canım, ben bu formu görmemiştim bileBen kendimi tanitayim, ilk sayfada form yok ama diger gruplarinkinden aldim kolaylik olsun diye
ADINIZ: Anlasilacagi uzere Çiğdem
YAŞINIZ: 35
BOYUNUZ: 1.56
KİLONUZ: 65 diyelim
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Ögretmen
ÇOCUK SAYISI: 2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Evet 6. Takim
KİLO ALMA NEDENİNİZ: İstah
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Saglik ve metabolizmal acidan 40li yaslari 50-55 ile karsilamak ve fit gorunmek
Tebrik ederim kizlarVeee bodylik sonuçlarımız
haftanın en başarılı çiftiEceZ ve @hanmeli tebrikler kızlarrrr
spor puanlarınıza ek +500 er puan eklendi
Sonuncu çift nerde hata yaptığını paylaşırsa seviniriz
@balpamuk vepacman Eki Görüntüle 2657877
Hah bunu ne zaman yapacaksın diye bekliyordumSuskun hilal ceylan ve pacman ın ortalamalarının toplamı bizim ortalama etmemiş bakın kızlar bu bir dramdır
Teşekkür ederiim.Cok samimi bir yazi
Kabul ettiğim için burdayım azimli olmak istiyorum direnç kilosuna takılıp kaldım desteğinizle kurtulmak istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?