Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Umarım hedef kilona ulaşıp pandemi sonrası süper bir gelin olursunn teşekkür ederiz bilgiler için sadece bir konuda bilgi vereyim yarışma kuralı gereği hedef kilomuz minimum %10olmalı 60 kg için 56,7 kg hedefe tekabül ediyor.olur derrsen bu şartlarda ekibe alabileceğiz canım ama fazla dersende asıl yarışma listesine girmeden bizimle birlikte motivasyon amaçlı kalabilirsin

Yazdım ya azizim daha ne yazayım. Bir paragraf edebiyat yazısı yazdım resmen. Aaah ah! İnsan düşmeyegörsün işte... Bu günler de geçer @EceZ'ciğim...
Bebeeemm sen istersen +2,3,4 gel fark etmez,her daim ilk göz ağrım sin(kendin için o kadar artigelme yine de)
İnşallah bana denk gelmezsin 2 hafta şampiyonluk sonrası hezimeti kabul edemem
Kız kavgada denmez öyle
Aman yarabbiii... Kavgada söylenmez. Beni istemeyeni ben hiç istemem. S Suskunhanim ciiim neredesin? Beni olduğum gibi sevenler de var çok şükür.
Pek özledim seni
Aah Cherry Mom yaktın beni
Canimdan ayırdın dün gibi
Masal gibiydi badiligimiz
Aayrilsak da beraberiz
Nasil olsa kavusacagiz
Isiracak dilini
Millet görünce fitligimizi
(Çocukların gelişmeleri arasında bu kadar oldu)
Aslına bakarsan ben kilolu halimlede mutluydum sağlık nedeniyle basladım şimdide vermeye doyamıyorum. :)
Ne güzel,kendini her haliyle seven insanlara hayranım,hoş geldin canim
Yok ilk defa geliyorum o yüzden acemiyim
Ben Aslı 36 yasındayım öğretmenim 63 kilo boy 1.64 hedef 60
Branş ne canım, baya öğretmen olduk

Tarih canım senin ne??

Etme eyleme aklıma 56 sokma ya Bi 62 direnç kırıp 60 göreyim 55 de olurum belki :)

Cherry Mom cigim yarismalara biz de asliyla dahil olabilir miyiz? neler yapiyorsunuz? Haftalik hedefleriniz var sanirim.
Tabiki dahil olabilirsiz ben bir özet geçeyim size ☺

Daha önce yazdığım bir yaZıdan copy
  • Menülerinizi ve sporlarınızı aşağıdaki linkte her akşam düzenli olarak paylaşmanız gerekmektedir. Kaptan yardımcımız Mehfam paylaşmazsanız sizi yakalar raporlar :))

• Takım içinde genelde 2 gruba ayrıldık ( yes fit ve no kilo ) yaptığınız günlük sporlarla bu tabloda yer alacak ve hem grubunuza hem kendinize katkı sağlayacaksınız bu listeyi ben tutuyorum cumadan cumaya paylaşıyorum sizleride şimdi ekliyorum ✌

• Haftanın belli günlerinde ( günler 1. Sayfada ) adım sayısı ve zıplama olarak ekip içinde yarışıyoruz bunlarında açıklanmasınıda pawlover yapmaktadır

• Ekip içinde bodylik sistemi mevcuttur haftalık olarak değişir.herkesinn bir ortağı vardır ve menüsünü kilosunu sporunu 1 hafta boyunca karşılıklı takip eder ve cuma günü en yüksek yüzdeyi yakalayan ikili birinci olur bu akşam bodyleri hzırlayacağım sizide ekliyorum ♥

• Yine Cumadan cumaya hedef belirliyoruz haftalık hedeflerimizi kaptan yardımcımız pawlover liste etmektedir hafta yeni başladı sayılır sizde cuma günü için hedefinizi kendisini etiketleyip bildirebilirsiniz ♥

• Pazartesi günleri kontrol tartımız var bu bildirimleri de pawlover ı etiketleyip yapıyoruz kendisi cumadan pazartesiye değişimi raporlanacak
Bunları ekip içerisine konuşmaları kaçırmayın genel bir fikriniz olsun diye yazdım isimlri ve etkinlikleri ayrıca hatırlatıyor oluruz ✌ hepsi özet haliyle sayfanın üst kısmında etiketli ♥

Allah'ım yine başladık şiirlere

Ay kaptanım sonuncular ben nerede hata yaptım konusu gibi açıklasın hep böyle güzel oluyor :) ayrıca pacman perşembe akşamından hazırlamıştı kendini zaten önden verdiği ince mesajlar ile.
1 adet sağlıklı yemek tarifi de isteyelim mi tam olsun

Bizde seni seviyoruz pacciimm
Aslıında -300 fena bir eksi değil ama ortin dediğin sebeplerden daha da düşürdü yüzdenizi tabi
Ancak gördüğüm kadarıyla elinden geldiğince ortine sahip çıkıp destekledin menülerini takip ettin motive etmeye çalıştın bu kapsamda harikasın teşekkür ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…